Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

kde, co, proč? nějaký titulek na idnesu? a to tě potěšilo? se chytám za hlavu jak ten tvůj avatar. v podobný kondici je i dolar. chtěl bys platit juanem? to já teda kua ani omylem

I kdyz v mire zadluzeni si muze Evropa a USA podat ruce, rozhodne si nemyslim, ze je dolar v podobny kondici jako euro. A uz vubec se nebojim, ze by juan nahradil dolar v roli hlavni rezervni meny. Americani jsou sice pekelne predluzeni a jejich styl zivota na dluh je peknej pruser, ale narozdil od velke casti Evropy se dokazou kousnout a pracovat. S eurem to vypada dost blede a nejde jen o titulky v novinach. Podle me to neni dlouhodobe zivotaschopny projekt. A ze by jeho pad bolel? To kazdopadne, ale nemalujme si, ze vic, nez jeho udrzovani pri zivote pomoci prakticky ve stavu klinicke smrti.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... S eurem to vypada dost blede a nejde jen o titulky v novinach. Podle me to neni dlouhodobe zivotaschopny projekt. A ze by jeho pad bolel? To kazdopadne, ale nemalujme si, ze vic, nez jeho udrzovani pri zivote pomoci prakticky ve stavu klinicke smrti.

a v tom se, skalisi, rozcházíme. euro je naše měna, v případě čr sice trochu oklikou, ale přesto je. pád naší měny je kromě války to nejhorší, co by se nám v ekonomický oblasti mohlo stát.

a co se týká životaschopnosti týká, je stejně neschopný života jako kterýkoliv jiný projekt, kde se nedodržují pravidla. projekt nezabíjí v tomhle případě jeho definice.

Odkaz ke komentáři

a co se týká životaschopnosti týká, je stejně neschopný života jako kterýkoliv jiný projekt, kde se nedodržují pravidla. projekt nezabíjí v tomhle případě jeho definice.

Jo, to mas pravdu. Navic eurozona nedodrzovala pravidla uz pri svem vzniku. A nedodrzuje je ani ted, jen se snazi tvarit, ze se vlastne vubec nic nedeje a ze to ma v maliku. A pritom si zadelava na poradnej pruser. Jsem zvedavej, kdy nemcum dojde trpelivost...
Odkaz ke komentáři

Ani ne tak potesilo jako pobavilo.

Kamarad si na sluzebce v zahranici vylil do tri mesice stareho notebooku pivo. Celkem neprijemna zalezitost, ale to co se mu povedlo pri vysouseni fenem me opravdu rozesmalo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Dnes mne totálně zbořilo prohlášení státního zástupce na adresu lupiče / manekýna:

"On je to s odpuštěním pitomec, a ne násilník..."

:gora:

ty wolle...... :lol2: O co , prosím Tě, šlo..... ???? :lol:

To byl ten exot co chtěl vyloupit poštu... :withstupid:

Když už jsme u pitomců:

Včera večer nám do bytu přilétlo několik hmyzích potvor, které upoutaly pozornost mé psí šelmy. Samozřejmě se mu nepodařilo je ulovit, protože létaly u stropu. Po chvíli jsem to už nevydržel, významně sundal bačkoru, pozdvihl ji v bojovém gestu nad hlavu a jal se pobíjet ty hrozivé vetřelce... A po chvíli jsem je i pobil.

Pes se ke mně lísal ještě asi půl hodiny pln obdivu a úcty nad mými loveckými schopnostmi...

Když jsme byli dnes večer v lese, upoutala psí pozornost veverka, která mu utekla na strom asi do dvou metrů výšky a vysmívala se mu. Tu jsem nelenil a vzpomenul si na večerní úspěch, sundal jsem botu a pozdvihnul ji v bojovém gestu nad hlavu, výhružně jí mávl na veverku a čekal jsem jak pes zareaguje.

A zareagoval... Na jeho pohled: "proboha, proč mám za páníčka debila" jen tak nezapomenu... Zbytek dne se mi raději vyhýbal a přísahal bych, jak se jednou v němém gestu chytal packou za hlavu a koulel očima...

:drunk:

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Dnes ma potešil môj párik pestúniek japonských :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Nový Tatabojs,je to špica

Jo, celá "ležatá" je dobrá, placku už měsíc točim každej den. Předposlední deskou "Kluci kde ste?" se mi Tatíci moc nezavděčili, ale novinka mi připomíná "zlaté časy" Futuretra a Biorytmů, i když zpívají "nebudeme se opakovat...". Škoda jen, že se (z mě neznámých příčin) vytratila spolupráce s Klárkou... Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

I kdyz v mire zadluzeni si muze Evropa a USA podat ruce, rozhodne si nemyslim, ze je dolar v podobny kondici jako euro. A uz vubec se nebojim, ze by juan nahradil dolar v roli hlavni rezervni meny. Americani jsou sice pekelne predluzeni a jejich styl zivota na dluh je peknej pruser, ale narozdil od velke casti Evropy se dokazou kousnout a pracovat. S eurem to vypada dost blede a nejde jen o titulky v novinach. Podle me to neni dlouhodobe zivotaschopny projekt. A ze by jeho pad bolel? To kazdopadne, ale nemalujme si, ze vic, nez jeho udrzovani pri zivote pomoci prakticky ve stavu klinicke smrti.

jaky kousnout a pracovat? co pracujou? tocej filmy? si vem, kolik toho v usa skutecne vyrabej? jak to vypada s jejich autama? a hodinkama? :D nene, spojeni USA a kousnout a pracovat mi proste nejde pres pysky..
Odkaz ke komentáři

jaky kousnout a pracovat? co pracujou? tocej filmy? si vem, kolik toho v usa skutecne vyrabej? jak to vypada s jejich autama? a hodinkama? :D nene, spojeni USA a kousnout a pracovat mi proste nejde pres pysky..

Já mám pár zkušeností s USA firmami a jsou dvojího charakteru.

Pokud se jedná o nadnárodní konglomerát, kousnout a zabrat neumí. Zato jsou mistři v komunikaci tak, aby to vypadalo, že se něco dělá a řeší. Tento iluzorní "výkon" umí držet hodně, hodně dlouho, než zjistíš, že nic. Mistři interního alibismu.

Na druhou stranu menší firmy zabrat a řešit věci za pochodu umí. A těmi menšími myslím třeba firmy do 200 - 300 lidí.

Odkaz ke komentáři

nerad rusim zajimavou debatu. jen jsem se chtel vratit k tematu a rict, ze me dneska nesmirne potesilo, ze jsem si vyzkousel na ruce modra Seiko Sumo... a poznal jsem, ze dokonale hodinky opravdu existuji. alespon v kategorii potapek. dokonale hodinky. vazne nemaji chybu! prestoze jsou u mne jenom v tranzitu, udelalo mi to radost jako v posledni dobe maloco.

Odkaz ke komentáři

nerad rusim zajimavou debatu. jen jsem se chtel vratit k tematu a rict, ze me dneska nesmirne potesilo, ze jsem si vyzkousel na ruce modra Seiko Sumo... a poznal jsem, ze dokonale hodinky opravdu existuji. alespon v kategorii potapek. dokonale hodinky. vazne nemaji chybu! prestoze jsou u mne jenom v tranzitu, udelalo mi to radost jako v posledni dobe maloco.

Jj, Suma jsem viděl v reálu vidšl jednou asi před rokem. Parádní! Jen ta velikost... :(
Odkaz ke komentáři

Richard se uz nemuze dockat :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...