Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Mě na vánoce potěšilo hlavně to, že je rodina zdravá... Manželka mě potěšila kufříkem strojků na mou pleš a já 30 let starým křeslem Vitra Bellini , bylo to složitější.....koupě na ebay , domluva, přijedu do reichu a doma nikdo, telefon paní nezvedá..... ale druhej den to dopadlo nakonec dobře, pak přišla anabáze s novým přečalouněním a týden před vánocema konečně nesedím na kuchyňské židli :-)

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem z něj hotovej, kus poctivého materiálu s nadčasovým designem.... Když se ti tak líbí tak ti napíšu celej příběh :-) Koukám tak ne ebay a vidím pěkný křeslo za 100 ojro, tedy skoro zadarmo, píšu dotyčnému a ten mi říká, nabízím to za známou , která nemá ebay. Říkám ok, přijel bych si zítra, dostal jsem adresu a tel.kontakt, volám paní a ptám se ji v kolik se Vám to zítra hodí a odpověd zněla egal. Napadlo mě paní je na důchodu a sedí celej den doma. Přijedu v domluvených 11 hod, zvoním na zvonek, volám na telefon ,ale nikde nikdo..., jen já vytočenej do červena. Čekám asi 45minut a pokouším se dovolat , leč marně. Jedu tedy zpět směr Mnichov ke švagrovi a píšu frajerovi z ebay mail, že na takové jednání nejsem úplně zvyklej. Paní mi mezitím volá a povídá víte chtěla ho moje známá a já ji říkám vždyť jsme se včera telefonicky a jasně domluvili. Pán z ebay mi píše že se moc omlouvá a že to tak přece nejde. Za dvě hodiny těsně před odjezdem z Mnichova volá Frau z Dachau a povídá, moc se vám omlouvám a jestli ho pořád chcete tak si přijeďte a dám vám ho za 50 ojro  :D

Odkaz ke komentáři

Jsem z něj hotovej, kus poctivého materiálu s nadčasovým designem.... Když se ti tak líbí tak ti napíšu celej příběh :-) Koukám tak ne ebay a vidím pěkný křeslo za 100 ojro, tedy skoro zadarmo, píšu dotyčnému a ten mi říká, nabízím to za známou , která nemá ebay. Říkám ok, přijel bych si zítra, dostal jsem adresu a tel.kontakt, volám paní a ptám se ji v kolik se Vám to zítra hodí a odpověd zněla egal. Napadlo mě paní je na důchodu a sedí celej den doma. Přijedu v domluvených 11 hod, zvoním na zvonek, volám na telefon ,ale nikde nikdo..., jen já vytočenej do červena. Čekám asi 45minut a pokouším se dovolat , leč marně. Jedu tedy zpět směr Mnichov ke švagrovi a píšu frajerovi z ebay mail, že na takové jednání nejsem úplně zvyklej. Paní mi mezitím volá a povídá víte chtěla ho moje známá a já ji říkám vždyť jsme se včera telefonicky a jasně domluvili. Pán z ebay mi píše že se moc omlouvá a že to tak přece nejde. Za dvě hodiny těsně před odjezdem z Mnichova volá Frau z Dachau a povídá, moc se vám omlouvám a jestli ho pořád chcete tak si přijeďte a dám vám ho za 50 ojro  :D

Dobrá zápletka, výborný konec. Tomu říkám nákup s příběhem. Tak snad ti bude hezky sloužit.

Odkaz ke komentáři

Za 50 éček to je strašný. Založím si ebay. :)

Největší prdel je to, že jsem neměl šajnu kolik to vážně má cenu :-) když jsem viděl jak někdo to samé jen na kolečkách prodává za 60k tak mě málem omylo. Jinak jsem ji nově nechal očalounit, byla v šedé kůži a ta barva se mi nehodila :-)))

Odkaz ke komentáři

Když jsem zjistil, že je z roku 1985-86 tak jsem čuměl a pak koukal na cenovky. Pak mi to nechal očalounit kámoš co dělá ve firmě kde se dělaj sedačky do bmw. mercedes atd. Jak bude čas nafotím :-) a koupě roku to byla to máš recht.

Jinak Frau z Dachau rušila kancl po manželovi co měl filialku Allianz či co, na ruce měla Rolex a nějaký ojro asi neřešila :-)))

Takže šťastné a veselé vánoce :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...