Gustaf Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 (upraveno) Tak letošní vánoce po americku super. Dnes ráno rozbalene darky...taky to má něco do sebe a hlavně už se všichni zdraví Upraveno 25. prosince 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Tak si to užijte- krásné Vánoce !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Díky moc. ono to zas není tak blbý. Kdyby byl člověk zdravej, tak večer má čas se v klidu najíst, popovídat lehnout k pohádce a těšit se na ráno na dárky. A i dnes, mají holky po rozbalení dárků více času si je užít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Tak oni to ti amici nedelaji zase tak blbe? Je fajn ze to dopadlo dobre, a taky ze se z toho uz vsichni dostavate. Uzijte si zbytek svatku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Diky...no nejsou úplně blbý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Mě na vánoce potěšilo hlavně to, že je rodina zdravá... Manželka mě potěšila kufříkem strojků na mou pleš a já 30 let starým křeslem Vitra Bellini , bylo to složitější.....koupě na ebay , domluva, přijedu do reichu a doma nikdo, telefon paní nezvedá..... ale druhej den to dopadlo nakonec dobře, pak přišla anabáze s novým přečalouněním a týden před vánocema konečně nesedím na kuchyňské židli :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 (upraveno) M3 Belliny nádhera. Přítelkyně slin ta když to vidí. Já taky 2 dárky z muzea Vitry z toho jeden tikaci. Pozdej nafotim. Upraveno 25. prosince 2016 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Jsem z něj hotovej, kus poctivého materiálu s nadčasovým designem.... Když se ti tak líbí tak ti napíšu celej příběh :-) Koukám tak ne ebay a vidím pěkný křeslo za 100 ojro, tedy skoro zadarmo, píšu dotyčnému a ten mi říká, nabízím to za známou , která nemá ebay. Říkám ok, přijel bych si zítra, dostal jsem adresu a tel.kontakt, volám paní a ptám se ji v kolik se Vám to zítra hodí a odpověd zněla egal. Napadlo mě paní je na důchodu a sedí celej den doma. Přijedu v domluvených 11 hod, zvoním na zvonek, volám na telefon ,ale nikde nikdo..., jen já vytočenej do červena. Čekám asi 45minut a pokouším se dovolat , leč marně. Jedu tedy zpět směr Mnichov ke švagrovi a píšu frajerovi z ebay mail, že na takové jednání nejsem úplně zvyklej. Paní mi mezitím volá a povídá víte chtěla ho moje známá a já ji říkám vždyť jsme se včera telefonicky a jasně domluvili. Pán z ebay mi píše že se moc omlouvá a že to tak přece nejde. Za dvě hodiny těsně před odjezdem z Mnichova volá Frau z Dachau a povídá, moc se vám omlouvám a jestli ho pořád chcete tak si přijeďte a dám vám ho za 50 ojro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Jj,krásný kousek, je to 115ka, byla to parádní auta, já v nich i v těch dobách (bohužel/bohudík) jezdil :-):-)Ty si vtedy podnikal ako zmrzlinar ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 To by zdaleka nestačilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Jsem z něj hotovej, kus poctivého materiálu s nadčasovým designem.... Když se ti tak líbí tak ti napíšu celej příběh :-) Koukám tak ne ebay a vidím pěkný křeslo za 100 ojro, tedy skoro zadarmo, píšu dotyčnému a ten mi říká, nabízím to za známou , která nemá ebay. Říkám ok, přijel bych si zítra, dostal jsem adresu a tel.kontakt, volám paní a ptám se ji v kolik se Vám to zítra hodí a odpověd zněla egal. Napadlo mě paní je na důchodu a sedí celej den doma. Přijedu v domluvených 11 hod, zvoním na zvonek, volám na telefon ,ale nikde nikdo..., jen já vytočenej do červena. Čekám asi 45minut a pokouším se dovolat , leč marně. Jedu tedy zpět směr Mnichov ke švagrovi a píšu frajerovi z ebay mail, že na takové jednání nejsem úplně zvyklej. Paní mi mezitím volá a povídá víte chtěla ho moje známá a já ji říkám vždyť jsme se včera telefonicky a jasně domluvili. Pán z ebay mi píše že se moc omlouvá a že to tak přece nejde. Za dvě hodiny těsně před odjezdem z Mnichova volá Frau z Dachau a povídá, moc se vám omlouvám a jestli ho pořád chcete tak si přijeďte a dám vám ho za 50 ojro Dobrá zápletka, výborný konec. Tomu říkám nákup s příběhem. Tak snad ti bude hezky sloužit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Za 50 éček to je strašný. Založím si ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Ty si vtedy podnikal ako zmrzlinar ?Tak jako zase teda nebyly nový a ne každý moje, první vlastní kousek byla až 123 300D v r.89 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 To by zdaleka nestačilo.Jak nestacilo ? Ja si pamatam ze na tom u nas jazdili zmrzlinari z juhoslavie co mali zmrzlinaren v "jame". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Tak to nevím s čím teda ti jugoši kšeftovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Za 50 éček to je strašný. Založím si ebay. Největší prdel je to, že jsem neměl šajnu kolik to vážně má cenu :-) když jsem viděl jak někdo to samé jen na kolečkách prodává za 60k tak mě málem omylo. Jinak jsem ji nově nechal očalounit, byla v šedé kůži a ta barva se mi nehodila :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Tak tyhle za 60k nejsou alr za 2k eur úplně v klidu. To je koupě roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Když jsem zjistil, že je z roku 1985-86 tak jsem čuměl a pak koukal na cenovky. Pak mi to nechal očalounit kámoš co dělá ve firmě kde se dělaj sedačky do bmw. mercedes atd. Jak bude čas nafotím :-) a koupě roku to byla to máš recht.Jinak Frau z Dachau rušila kancl po manželovi co měl filialku Allianz či co, na ruce měla Rolex a nějaký ojro asi neřešila :-))) Takže šťastné a veselé vánoce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Hurá.................. http://www.csfd.cz/film/322881-vetrelec-covenant/videa/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 A na tohle se taky těším.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky