Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Kde přesně?

Ve Světlé Hoře je, ve smeru od Bruntalu, po prave strane mala prodejna maso, uzeniny. Maji svoji vyrobu. Kdyz sem jeste delal v gastronomii, tak sem jim servisoval masiny a tak sem videl osobne vyrobu. Krome Gothaje tam jeste kupuju takove male bochanky , je to jako sekana se syrem. Taky labuzo.

Edit:

Frostie: Tak to je super. Ze je jeste nekde svet v poradku  :notworthy:

Upraveno uživatelem Xenomorfus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve Světlé Hoře je, ve smeru od Bruntalu, po prave strane mala prodejna maso, uzeniny. Maji svoji vyrobu. Kdyz sem jeste delal v gastronomii, tak sem jim servisoval masiny a tak sem videl osobne vyrobu. Krome Gothaje tam jeste kupuju takove male bochanky , je to jako sekana se syrem. Taky labuzo.

Edit:

Frostie: Tak to je super. Ze je jeste nekde svet v poradku :notworthy:

A veříš, že mě to napadlo? Vedle byla jídelna, občas sem se tam stavil na jídlo. Každopádně zrovna jsem v Bruntále a ještě jedu do Vrbna, takže ho dneska prubnu:-)

Odkaz ke komentáři

A veříš, že mě to napadlo? Vedle byla jídelna, občas sem se tam stavil na jídlo. Každopádně zrovna jsem v Bruntále a ještě jedu do Vrbna, takže ho dneska prubnu:-)

Presne tam! Je videt, ze to znas. A vezmi si jeste ten jeden bohanek s tim syrem. 

Odkaz ke komentáři

Jestli chceš a stavíš se pro to večer, klidně ti taky nakoupím :-)

Dekuji za nabidku! Ale s uklonou ji nevyuziju. Jednak sem dojedl jeden Gothaj asi 14 dnu zpatky (a bo sem mel celou stangli, zral sem to 3x denne  :lol2: ) a druhak sem linej jet i do centra, natoz do Opavy  :mummy: . Cekam na prvni trochu slusnejsi pocasi, at muzu sednout na masinu a stavim se tam osobne ;-).

Odkaz ke komentáři

Muzete jit s temahle chutema do pryc? Doba obeda, mam hlad a nemuzu zatim na obed. Tohle pak cist je na opratku :-))

No neboj, taky si říkám, že se k jídlu dostanu až tak kolem osmý večer...........a to vovoce co je tu tak populární sem sežral už ráno.

Odkaz ke komentáři

Já tu mám jedno jablko a dva jogurty ( snažím se teď jíst zdravě ) a do toho debata o gothaji ( sežral bych teď celou šišku ).

ale půl kila gothaje s dvěma rohlíky není zas až tak nezdravý

Odkaz ke komentáři

Woe, já tu dlabu ten nízkotučnej bílej jogurt a představuju si, že místo lžičky tu kaši bez chuti nabírám tou štanglí gothaje :-)).

Kuwa, až půjdeš z práce, tak jí někde v Praze kup, přece nejsi prase, abys žral nějaký nízkotučný s.ačky... :lol2:

Odkaz ke komentáři

Dekuji za nabidku! Ale s uklonou ji nevyuziju. Jednak sem dojedl jeden Gothaj asi 14 dnu zpatky (a bo sem mel celou stangli, zral sem to 3x denne  :lol2: ) a druhak sem linej jet i do centra, natoz do Opavy  :mummy: . Cekam na prvni trochu slusnejsi pocasi, at muzu sednout na masinu a stavim se tam osobne ;-).

Kam si dáš štanglu salámu když jedeš na mašině? 

:D

Odkaz ke komentáři

Woe, já tu dlabu ten nízkotučnej bílej jogurt a představuju si, že místo lžičky tu kaši bez chuti nabírám tou štanglí gothaje :-)).

Nizkotucny jogurt neni jogurt ;) Stejny nesmysl jako mozzarela light. Dost casto sice uberou neco malo tuku, ale dozenou tu chut cukrem a chemii. Ja treba zasadne piju plnotucne mliko, protoze tomu zbytku se moc mliko rikat neda a jestli si nekdo mysli, ze ho 1% tuku spasi, tak se dost plete.... Ve statech jsem treba jedl lucky charm, ktere se honosily 0% fat, ale dle obsahu meli 50 % cukru :) Proste jogurt je fajn ale jez normalni :D

Odkaz ke komentáři

Jo, to jsem přesně já. Já jsem docela spokojenej, ale neteře nedaj pokoj.

Frostie- zastavil bych se, ale končím až v 18 hod a to mají normální masny zavříno a v Tesku a podobně to nemá s uzeninou moc co do činění ( ale jestli budu mít hlad, beru i to ). Nebo dojdu do kantýny a vyberu pult s chlebíčkama :-).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...