Frostie Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Zejtra přijdou další hodinky Njn, diagnóza je jasná, kolego! Chronobundus prvního stupně...Tak se pak pochlub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Zejtra přijdou další hodinky Hele, nejses to nahodou ty, co peclive a dlouho vybiral ty oblekovky?:-))Vitej zpet :-), chronomagore :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 2kuncák7: Gratuluju, seknou Ti perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 (upraveno) Hele, nejses to nahodou ty, co peclive a dlouho vybiral ty oblekovky?:-))Vitej zpet :-), chronomagore :-)jj . . . presne. Když sem pořídil v lednu ty Hamiltony, tak sem chtěl mít na rok minimálně klid. No tvrdili ste mi, že do léta koupím dalsim...a sem to stihnu nejak driv..no Upraveno 12. dubna 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Zejtra přijdou další hodinky co je na cestě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 jj . . . presne. Když sem pořídil v lednu ty Hamiltony, tak sem chtěl mít na rok minimálně klid. No tvrdili ste mi, že do léta koupím dalsim...a sem to stihnu nejak driv..no Mam to stejny, uz zase cumim, co chybi v hodinkovnici a speluluju.Jsem zvedav, co vytehnes :-))Radek124- diky, ale tata mi vysvetlil, ze u nej jim bude lip :-), mam je do zitrka a pak budou noseny jak v bavlnce ( tata si nemyje ruce s hodinkama na ruce a ani nespi s hodinkama ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 V pohodě - furt to bude lepší, než kdyby byly jenom v trezoru a nebo jako dekorace ve winderu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 (upraveno) co je na cestě?no baterkovej low-end vot Seika:) Upraveno 12. dubna 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Mam to stejny, uz zase cumim, co chybi v hodinkovnici a speluluju.Jsem zvedav, co vytehnes :-))Radek124- diky, ale tata mi vysvetlil, ze u nej jim bude lip :-), mam je do zitrka a pak budou noseny jak v bavlnce ( tata si nemyje ruce s hodinkama na ruce a ani nespi s hodinkama ).začínám mít taky ten pocit že bych asi potřeboval Promaster Marine. ...DUž na ně pár dní koukám a snažím se odolat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 no baterkovej low-end vot Seika:)jakej model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 začínám mít taky ten pocit že bych asi potřeboval Promaster Marine. ...DUž na ně pár dní koukám a snažím se odolat.To ti nevyjde, ja to tez nezvladam :-), vubec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 jakej model?http://www.helveti.cz/seiko-spc155p1?gclid=CMnZpILw-dICFfgV0wodSh0ACA ještě sem k nim vzal z ebay modrou gumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 http://www.helveti.cz/seiko-spc155p1?gclid=CMnZpILw-dICFfgV0wodSh0ACA ještě sem k nim vzal z ebay modrou gumu JJ, to jsou tydlencty. Moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 JJ, to jsou tydlencty. Moc pěkný!jsem zvědavej naživo na tu modrou a ten cifr...libi se mi. I ten big date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 jsem zvědavej naživo na tu modrou a ten cifr...libi se mi. I ten big dateJo, jsou moc pohledný. Ty ručky jsou barvené nebo kalené na modro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Za ty prachy to bude barva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 To ti nevyjde, ja to tez nezvladam :-), vubec.člověk si to sebetryzneni ale nejvíc užije před nákupem. ....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Za ty prachy to bude barva...Také myslím, ale zeptal jsem se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Jj...a ta hodinová je i tmavší o neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 našel jsem nový náhradní motor do porouchaného auta! ...zároveň to přinese nutné a bezesporu přínsné uvolnění místa v hodinkovém šuplíku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky