Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Kurva tu je to sami doktor :)

Mgr.Phdr.Ing.Dr. borci sedí dnes za přepážkami České pošty, kasami Lídlu a zedníci, instalatéři, automechanici bouchají statisíce měsíčně :-) Samozřejmě tu na nikoho neukazuji, ale je hold taková doba...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mgr.Phdr.Ing.Dr. borci sedí dnes za přepážkami České pošty, kasami Lídlu a zedníci, instalatéři, automechanici bouchají statisíce měsíčně :-) Samozřejmě tu na nikoho neukazuji, ale je hold taková doba...

A někdo holt píše na net svá moudra s chybami.

Upraveno uživatelem zbuddy
Odkaz ke komentáři

Z casti mas pravdu ale su ludia ktori maju svoj vlastny biznis (napr ako ja ) a studium ich bavi. Ja studujem dve pravnicke skoly a neplanujem robit v tejto oblasti a ked bude treba kludne pojdem s titulmi JUDr ci PhD soferovat bager. Studium ma naplna mentalne. Je to mozno neochota byt dospelym. 

Upraveno uživatelem enslow
Odkaz ke komentáři

enslow- je vidět, že ale dospíváš, protože co znám lidi co mají za sebou to co ty- tak ty minimálně týden nikdo neviděl a neslyšel o nich a oni mají z toho týdnu po zkouškách velice mlhavé a krátké úryvky ve své paměti :-)) a nechluběj se jima a ty evidentně nemluvíš z cesty :cheers:

Odkaz ke komentáři

Z casti mas pravdu ale su ludia ktori maju svoj vlastny biznis (napr ako ja ) a studium ich bavi. Ja studujem dve pravnicke skoly a neplanujem robit v tejto oblasti a ked bude treba kludne pojdem s titulmi JUDr ci PhD soferovat bager. Studium ma naplna mentalne. Je to mozno neochota byt dospelym.

Však jasný :-) Žádný stresík, já jen že je taková doba...Hodně chytrých hlav, málo řemeslníků.

Odkaz ke komentáři

Praveze ja osobne aj ked som hlava velmi chytra, remeselnikom co vedia robit veci ako napriklad sibir zavidim a tiez by som to chcel vediet, avsak priroda ma takouto vlastnostou nevybavila co mi je luto. :-)

Nesmíš se nechat, já to také stále zkouším stále dokola, ale bolí to, bolí, hlavně kladivem :-)

Mě docela v ČR dostávají státnice z jazyků, vím že je to o praxi samozřejmě, ale pár lidí s kterými jsem mluvil a úspěšně projdou, nejsou schopni dát třeba anglicky větu dohromady. Samozřejmě že ne všichni, ale já bych třeba očekávál že po státních zkouškách se aspoň člověk v tom daném jazyce bez problémů domluví...

Odkaz ke komentáři

Nesmíš se nechat, já to také stále zkouším stále dokola, ale bolí to, bolí, hlavně kladivem :-)

Mě docela v ČR dostávají státnice z jazyků, vím že je to o praxi samozřejmě, ale pár lidí s kterými jsem mluvil a úspěšně projdou, nejsou schopni dát třeba anglicky větu dohromady. Samozřejmě že ne všichni, ale já bych třeba očekávál že po státních zkouškách se aspoň člověk v tom daném jazyce bez problémů domluví...

zadna skola na svete Ti mozek do hlavy neda. Je to jen urcity predpoklad urcite urovne znalosti. Ktery je z nejakeho duvodu tady v byv. rakouskouhersku dulezity. Coz mi pripomina, ze bych se mel dokopat a tu skolu ukoncit :)
Odkaz ke komentáři

Musíš to brát tak, že jsou 4 stupně a ne všichni dosáhnou na ten nejvyšší, rovný úrovni C1-2

Aha, tak to je má neznalost. Já právě měl furt za to, že je to něco extra a už se mnou bylo právě párkrát na cestách pár lidí se státnicemi a udivilo mě, že nejsou schopni kváknout. Jinak souhlas s Vojtou, život je cesta, která ti dá nejvíc... Školy jsou dle mého dveře k zaměstnání, které by jsi jednou rád dělal.

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Pisem Z mobilu A sám to tak píše smrad jeden. Ale zase by ste neverili že zbieranie titulov je normálne hobby. Mám 50 ročnú spolužiačku ktorá normálne zbiera tituli A že ich má hodne.

Sorry, pane Tomáši Cruisi, co studuješ práva, ale Tvoje posty se čtou dost chujově. S interpunkcí jsem se už dávno rozloučil, ale nevím třeba, co znamená ve slovenštině, že zbiera tituli...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...