Petr72 Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Ja mám za dva týždne štátnice na magora a sa teším už aby to bolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 No, a já za měsíc obhajuju disertační práci.... Ježkovy voči, Smetanovy uší a Mozartovy koule, jak já se těším, až to budu mít za sebou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Kurva tu je to sami doktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Doktor ne, obsluha turbíny v elektrárně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Kurva tu je to sami doktor Mgr.Phdr.Ing.Dr. borci sedí dnes za přepážkami České pošty, kasami Lídlu a zedníci, instalatéři, automechanici bouchají statisíce měsíčně :-) Samozřejmě tu na nikoho neukazuji, ale je hold taková doba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 (upraveno) Mgr.Phdr.Ing.Dr. borci sedí dnes za přepážkami České pošty, kasami Lídlu a zedníci, instalatéři, automechanici bouchají statisíce měsíčně :-) Samozřejmě tu na nikoho neukazuji, ale je hold taková doba... A někdo holt píše na net svá moudra s chybami. Upraveno 11. května 2017 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Me potesilo to, ze jsem nasel cloveka, kteremu jde hlavne o spokojenost zakaznika a svetlo na auto me bude stat o 20 taliru min a to uz je dobrej zaklad na novy hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 (upraveno) Mgr.Phdr.Ing.Dr. borci sedí dnes za přepážkami České pošty, kasami Lídlu a zedníci, instalatéři, automechanici bouchají statisíce měsíčně :-) Samozřejmě tu na nikoho neukazuji, ale je hold taková doba... Z casti mas pravdu ale su ludia ktori maju svoj vlastny biznis (napr ako ja ) a studium ich bavi. Ja studujem dve pravnicke skoly a neplanujem robit v tejto oblasti a ked bude treba kludne pojdem s titulmi JUDr ci PhD soferovat bager. Studium ma naplna mentalne. Je to mozno neochota byt dospelym. Upraveno 11. května 2017 uživatelem enslow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 enslow- je vidět, že ale dospíváš, protože co znám lidi co mají za sebou to co ty- tak ty minimálně týden nikdo neviděl a neslyšel o nich a oni mají z toho týdnu po zkouškách velice mlhavé a krátké úryvky ve své paměti :-)) a nechluběj se jima a ty evidentně nemluvíš z cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Z casti mas pravdu ale su ludia ktori maju svoj vlastny biznis (napr ako ja ) a studium ich bavi. Ja studujem dve pravnicke skoly a neplanujem robit v tejto oblasti a ked bude treba kludne pojdem s titulmi JUDr ci PhD soferovat bager. Studium ma naplna mentalne. Je to mozno neochota byt dospelym.Však jasný :-) Žádný stresík, já jen že je taková doba...Hodně chytrých hlav, málo řemeslníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Praveze ja osobne aj ked som hlava velmi chytra, remeselnikom co vedia robit veci ako napriklad sibir zavidim a tiez by som to chcel vediet, avsak priroda ma takouto vlastnostou nevybavila co mi je luto. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Praveze ja osobne aj ked som hlava velmi chytra, remeselnikom co vedia robit veci ako napriklad sibir zavidim a tiez by som to chcel vediet, avsak priroda ma takouto vlastnostou nevybavila co mi je luto. :-)Nesmíš se nechat, já to také stále zkouším stále dokola, ale bolí to, bolí, hlavně kladivem :-) Mě docela v ČR dostávají státnice z jazyků, vím že je to o praxi samozřejmě, ale pár lidí s kterými jsem mluvil a úspěšně projdou, nejsou schopni dát třeba anglicky větu dohromady. Samozřejmě že ne všichni, ale já bych třeba očekávál že po státních zkouškách se aspoň člověk v tom daném jazyce bez problémů domluví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Musíš to brát tak, že jsou 4 stupně a ne všichni dosáhnou na ten nejvyšší, rovný úrovni C1-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Nesmíš se nechat, já to také stále zkouším stále dokola, ale bolí to, bolí, hlavně kladivem :-) Mě docela v ČR dostávají státnice z jazyků, vím že je to o praxi samozřejmě, ale pár lidí s kterými jsem mluvil a úspěšně projdou, nejsou schopni dát třeba anglicky větu dohromady. Samozřejmě že ne všichni, ale já bych třeba očekávál že po státních zkouškách se aspoň člověk v tom daném jazyce bez problémů domluví...zadna skola na svete Ti mozek do hlavy neda. Je to jen urcity predpoklad urcite urovne znalosti. Ktery je z nejakeho duvodu tady v byv. rakouskouhersku dulezity. Coz mi pripomina, ze bych se mel dokopat a tu skolu ukoncit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 (upraveno) Musíš to brát tak, že jsou 4 stupně a ne všichni dosáhnou na ten nejvyšší, rovný úrovni C1-2Aha, tak to je má neznalost. Já právě měl furt za to, že je to něco extra a už se mnou bylo právě párkrát na cestách pár lidí se státnicemi a udivilo mě, že nejsou schopni kváknout. Jinak souhlas s Vojtou, život je cesta, která ti dá nejvíc... Školy jsou dle mého dveře k zaměstnání, které by jsi jednou rád dělal. Upraveno 11. května 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Tak zase nejakA znalosť us constitution A jej ammendments alebo criminal proces in the USA ti je na cestách asi K ničomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Teď už jenom zlehka zapracovat na psaní velkých/malých písmen a bude to komplet v cajku ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Pisem Z mobilu A sám to tak píše smrad jeden. Ale zase by ste neverili že zbieranie titulov je normálne hobby. Mám 50 ročnú spolužiačku ktorá normálne zbiera tituli A že ich má hodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Pisem Z mobilu A sám to tak píše smrad jeden. Ale zase by ste neverili že zbieranie titulov je normálne hobby. Mám 50 ročnú spolužiačku ktorá normálne zbiera tituli A že ich má hodne. Sorry, pane Tomáši Cruisi, co studuješ práva, ale Tvoje posty se čtou dost chujově. S interpunkcí jsem se už dávno rozloučil, ale nevím třeba, co znamená ve slovenštině, že zbiera tituli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky