Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

je mi celkem u zadku jestli to bude letiště Havla nebo třeba Gotta, vážit osobností si mi Češi neumíme, to je známý fakt, že by američané dělali celonárodní plebiscit jestli pojmenovat letiště po JFK dost pochybuju, ale musím se smát všem těm "hrdinům", kde byli za komančů, kde byli v 89? Až na čestné vyjímky si o našem národu nedělám iluze, typický čech je pro mne gardista z květnového povstání, tahající uniformu sm.dící naftalínem ze skříně když už je po všem, ale nejvíc řvoucí o zásluhách... víc k tomu nemám co říct. :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno dovedu predstavit tu virtuální divočinu před televizí. Vždy, když to vidím u těch propagačních stánků v hypermarketech, jak tam lidi u toho blbnouPosted Image Věřím, že se u toho člověk zapotí. Ale nic naplat..příroda je příroda...ale vysvětli to dětem, že se půjde ven, když vlastní takovou hračku Posted Image

xbox je, u pohybovych veci, dobry v tom, ze se nemas nac vymlouvat. nemusis nikam jezdit a shanet treba stul na stolni tenis a spoluhrace.

i pro deti to vidim jako dobrou vec ... a venku jsou dost ;)

Odkaz ke komentáři

je mi celkem u zadku jestli to bude letiště Havla nebo třeba Gotta, vážit osobností si mi Češi neumíme, to je známý fakt, že by američané dělali celonárodní plebiscit jestli pojmenovat letiště po JFK dost pochybuju, ale musím se smát všem těm "hrdinům", kde byli za komančů, kde byli v 89? Až na čestné vyjímky si o našem národu nedělám iluze, typický čech je pro mne gardista z květnového povstání, tahající uniformu sm.dící naftalínem ze skříně když už je po všem, ale nejvíc řvoucí o zásluhách... víc k tomu nemám co říct. :sad01_anim:

Proti letišti Josefa Gabčíka bych nic neměl, když mají kluci to výročí.
Odkaz ke komentáři

Myslíš osobnost vyrobenou médii? Všeho moc škodí. Potom se objevuje toto " V době státního smutku jsem měl strach otevřít i konzervu, jestli z ní nevykoukne Havel..."
Odkaz ke komentáři

Myslíš osobnost vyrobenou médii? Všeho moc škodí. Potom se objevuje toto " V době státního smutku jsem měl strach otevřít i konzervu, jestli z ní nevykoukne Havel..."

Pro některé to bylo asi úděsné, vydržet týden smutku a nebo přepnout (i když některá média dělala zbytečnou "masírku", dle mého účelově).

Podle mne kdyby nebylo lidí jako VH, tak by na tebe dneska z konzervy vyskočil možná tak estébák...

Odkaz ke komentáři

Pro některé to bylo asi úděsné, vydržet týden smutku a nebo přepnout (i když některá média dělala zbytečnou "masírku", dle mého účelově).

Podle mne kdyby nebylo lidí jako VH, tak by na tebe dneska z konzervy vyskočil možná tak estébák...

Keby nebolo Havla nasli by si niekoho ineho,beh dejin by sa nezastavil....Ovsem nechapem,pre koho je vzorom,ked dnes a denne vychadzam do ulic a ludia sa chovaju ako dobytok....Kde su ti jeho obdivovatelia,ti mili a skromni ludia so srdcom na dlani?

Odkaz ke komentáři

Keby nebolo Havla nasli by si niekoho ineho,beh dejin by sa nezastavil....Ovsem nechapem,pre koho je vzorom,ked dnes a denne vychadzam do ulic a ludia sa chovaju ako dobytok....Kde su ti jeho obdivovatelia,ti mili a skromni ludia so srdcom na dlani?

To je jeho chyba, že si lidé berou za vzor současné politiky? I VH současný stav kritizoval.

Ale ode mne už dost - politika sem nepatří, končim.

Odkaz ke komentáři

Tak zpatky k tematu:

Tesi mne, ze jsem zase na chvili v CZ, ze se vidime s rodinou, znamymi, kamarady. Mam radost, ze jsme vcera byli v Divadle na Fidlovacce a dobre jsme se bavili. Take, ze jdu za chvilku se starou fotbalovou partou na pivo a ze si v patek vecer dame fotbalek na umelce a pak zase dve-tri. Tesi mne, ze mi moji blizci delaji radost a ze snad delam radost i ja jim. Raduji se, ze se mame radi a ze jsou vsichni okolo zdravi.

Pohoda...

Odkaz ke komentáři

xbox je, u pohybovych veci, dobry v tom, ze se nemas nac vymlouvat. nemusis nikam jezdit a shanet treba stul na stolni tenis a spoluhrace.

i pro deti to vidim jako dobrou vec ... a venku jsou dost ;)

V tom máš pravdu...zvlášť za nepříznivého počasí, se člověk může vyskákat i doma u telky. A zejména děti...nenudí se a zabaví se tím na půl dne Posted Image

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...