Murphy97 Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 (upraveno) Jo a na Sport1 prave zacina Barcelona - Real Upraveno 29. listopadu 2010 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Jo a na Sport1 prave zacina Barcelona - Real Zatím super zápas, co říkáš? Skoro jako včera Tottenham - Liverpool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Zatím super zápas, co říkáš? Skoro jako včera Tottenham - Liverpool. Jo, zatím je na co koukat! Uvidíme, jestli se ještě navic poperou... Ronaldo bude na Nou Campu oblíbeny, asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Tesi me Barcelona jak hraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Tak Real je na ručník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 (upraveno) To uz je do zacatku 4:0 Upraveno 29. listopadu 2010 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 BARCELONA!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 "Nemůžeme vyhrát 5:0, upozornil kouč favorizované Barcy před El Clásicem"... dnes na klubovych stránkach...No, a já myslím, ze můžou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 (upraveno) Ja doufam, ze ne, ja tipoval 4:0 Tak za kazdy gol jeden znacek + Upraveno 29. listopadu 2010 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Potesila me bobovacka se synem. Byla to legrace a bezva odregovani. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 (upraveno) .... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 "Nemůžeme vyhrát 5:0, upozornil kouč favorizované Barcy před El Clásicem"... dnes na klubovych stránkach... No, a já myslím, ze můžou! Tos myslel výborně To byla fakt nádhera, dlouho jsem se u fotbalu takhle nepobavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Tos myslel výborně To byla fakt nádhera, dlouho jsem se u fotbalu takhle nepobavil. Fakt to bylo na netu a potom; za stavu 4:0 už k tomu bylo blizko. Taky jsem se bavil, fotbal mel naboj ve vsech smerech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soda Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Jsem na tom úplně stejně jako většina přede mnou dnes, hodně mě potěšil výkon Barcy (hlavně 4. gól byl krásej) a taky sníh, se zadokolkou sice občas nevyjedu, ale brát každou zatáčku bokem je neskutečná zábava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 ...těší mě, že na Praze 6 celkem funguje loni zavedený systém dobrovolníků na úklid sněhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 Ze tomu nagelovanymu spratkovi konecne srazili hrebinek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 Ze tomu nagelovanymu spratkovi konecne srazili hrebinek.... Spidererovi ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 Doprava napriek tomu ze Perinbabka triasla perinu celu noc,tu v Irsku, nezlyhala . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky