Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě potěšilo, že když si dám lahvinku červenýho během čtvrt hodiny, tak se mi tak zklidní ruce, že dokážu v další čtvrthodině rozebrat, opravit a složit od dětí rozsekaný a proslintaný ovládání na televizi :)

No... upřímně... teď by to bylo horší, prsty se pletou, jazyk taky :)

... stará pravda :)

Odesláno

Bandi, dovol mi ocitovat Martina Brože v časopise Vlasta: "Alkohol hodinařině nesvědčí, ale hodně hodinářů je alkoholiků".

Možná právě to je to tajemství klidných rukou :)

Odesláno

Bandi, dovol mi ocitovat Martina Brože v časopise Vlasta: "Alkohol hodinařině nesvědčí, ale hodně hodinářů je alkoholiků".

Možná právě to je to tajemství klidných rukou :)

Teď jde o to, trefit se s opravou svých hodinek do těch 15 minut po vypití lahvinky vína (jak píše bandi), aby měl pan hodinář ruce klidné, protože po této době mu ruce zneklidní tak, že z hodinek vyskáčou všechna kolečka. Pak aby si pan hodinář dal před další prací další lahvinku. A uvažte, že ty ceny oprav hodinek při takovéto konzumaci vínka skutečně nemohou být malé.

Odesláno

...mená postáv vo filme In Time...Fortis, Jaeger, Hamilton, Philippe,... :)

né, já se chtěl podivat a on tam hraje jeden ten z BBT :(

Odesláno

k cemu ze jsi to kupoval? me prisel vcera. jeste jsem ho nerozbalil, verim mu... ze poslal ten spravnej i ze to ma AR :D

ze safir, co jsem dostal od harolda, ma AR aniz jsem to ocekaval :)

Odesláno

dik. tyhle FFF jsem jednu dobu strasne chtel. ale nemuzu mit vsechno :)

no budes mit moznost na prislusenstvi nodate za chvili, jdu nafotit co mi zbylo z objednavky a pustit do prodeje :D

Odesláno

Tak mě dnes obligátně potěšil Kubson, ale to on už tak dělává, takže pro místní jistě žádná novinka... Mimo jiné i tím, že jsem si dneska oťapkal hnědé Meistersingery... A na to mohu říct jen - mňam! :wub:

Posted Image

Odesláno (upraveno)

Přivezli nám postel s matrací dva na dva. Juchů, vypadá to skvěle!

Není to tahle ?

post-390-071501600 1327508902.jpg

Upraveno uživatelem Qvido
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...