Pavlucha Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Mě potěšilo, že když si dám lahvinku červenýho během čtvrt hodiny, tak se mi tak zklidní ruce, že dokážu v další čtvrthodině rozebrat, opravit a složit od dětí rozsekaný a proslintaný ovládání na televizi No... upřímně... teď by to bylo horší, prsty se pletou, jazyk taky ... stará pravda
Jay Doll Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Bandi, dovol mi ocitovat Martina Brože v časopise Vlasta: "Alkohol hodinařině nesvědčí, ale hodně hodinářů je alkoholiků".Možná právě to je to tajemství klidných rukou
pavča Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Bandi, dovol mi ocitovat Martina Brože v časopise Vlasta: "Alkohol hodinařině nesvědčí, ale hodně hodinářů je alkoholiků". Možná právě to je to tajemství klidných rukou Teď jde o to, trefit se s opravou svých hodinek do těch 15 minut po vypití lahvinky vína (jak píše bandi), aby měl pan hodinář ruce klidné, protože po této době mu ruce zneklidní tak, že z hodinek vyskáčou všechna kolečka. Pak aby si pan hodinář dal před další prací další lahvinku. A uvažte, že ty ceny oprav hodinek při takovéto konzumaci vínka skutečně nemohou být malé.
Chorche Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 2000 Neskutečný, co tady člověk stráví času a vyplýtvá hlubokých myšlenek
Tommy_PP Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 ...mená postáv vo filme In Time...Fortis, Jaeger, Hamilton, Philippe,...
tmoris Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 ze safir, co jsem dostal od harolda, ma AR aniz jsem to ocekaval
diode Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 potěšila mě pozitivní reakce drahé polovičky na nový byt :?)
vanderB. Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 ...mená postáv vo filme In Time...Fortis, Jaeger, Hamilton, Philippe,... né, já se chtěl podivat a on tam hraje jeden ten z BBT
little_w Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 k cemu ze jsi to kupoval? me prisel vcera. jeste jsem ho nerozbalil, verim mu... ze poslal ten spravnej i ze to ma AR ze safir, co jsem dostal od harolda, ma AR aniz jsem to ocekaval
tmoris Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 k cemu ze jsi to kupoval? me prisel vcera. jeste jsem ho nerozbalil, verim mu... ze poslal ten spravnej i ze to ma AR seiko 5 sport
little_w Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 seiko 5 sport dik. tyhle FFF jsem jednu dobu strasne chtel. ale nemuzu mit vsechno
tmoris Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 dik. tyhle FFF jsem jednu dobu strasne chtel. ale nemuzu mit vsechno no budes mit moznost na prislusenstvi nodate za chvili, jdu nafotit co mi zbylo z objednavky a pustit do prodeje
carpaccio Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 Tak mě dnes obligátně potěšil Kubson, ale to on už tak dělává, takže pro místní jistě žádná novinka... Mimo jiné i tím, že jsem si dneska oťapkal hnědé Meistersingery... A na to mohu říct jen - mňam!
emba Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Po dlouhé době jsem zaregistroval v médiích článek o hodinkách... http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/nakupy/clanek.phtml?id=730326#utm_medium=newsbox&utm_source=centrumHP&utm_content=position-10
organic Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Po dlouhé době jsem zaregistroval v médiích článek o hodinkách... http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/nakupy/clanek.phtml?id=730326#utm_medium=newsbox&utm_source=centrumHP&utm_content=position-10 V souvislosti s článkem mě překvapuje, že tohle Omeze nevadí
bandicoot Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Přivezli nám postel s matrací dva na dva. Juchů, vypadá to skvěle!
Qvido Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 (upraveno) Přivezli nám postel s matrací dva na dva. Juchů, vypadá to skvěle! Není to tahle ? Upraveno 25. ledna 2012 uživatelem Qvido
lib Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Pan je fajnsmekr bridilove to zkousi na trojecku, ty rovnou dva na dva ...hmmm Přivezli nám postel s matrací dva na dva. Juchů, vypadá to skvěle!
bandicoot Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Che Výsledkem bude, že se tam vejdou všechny děti a v dětským pokoji budu dospávat sám... Si nedělám iluze.
Doporučené příspěvky