Návštěvník Tada Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Konečně jsem dostal průkaz zbraně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Konečně jsem dostal průkaz zbraně... tak bacha až půjdeš příště s flintou do lesa! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 tak bacha až půjdeš příště s flintou do lesa! Ještěže nejsem nimrod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 potěšilo mně, že policie bude kontrolovat jestli jsem v autě správně připásaný a mám správně nastavenou opěrku hlavy - jako námět do roku 2012 bych navrhoval autosedačku pro důchodce s chemickým WC a jako povinnou výbavu dva pytle chemie do toho hajzlíku - zajímalo by mně jestli to je Bártovina, Humlovina nebo to přišlo direktivně z Bruselu - muhehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Co to znamena spravne pripasany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Co to znamena spravne pripasany? myslel jsem pripoutany a pokud myslis jak to ma vypadat tak nevim - policista ti to od ledna vysvetli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Jasne , myslel jsem jak to ma vypadat.... Nedovedu si predstavit jak to chteji kontrolovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 (upraveno) Jasne , myslel jsem jak to ma vypadat.... Nedovedu si predstavit jak to chteji kontrolovat. normálně - u tebe řeknou -"jste moc hubenej a pásy nesplňují to co mají splňovat" = dostaneš 2000,- a odvezou tě do nejbližšího fast foodu a tam tě vykrmí na patříčnou kiláž Upraveno 8. prosince 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Dnes mě potěšil Budvar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Zacnu na sobe pres svatky pracovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 mě potěšil včera balet v ND Louskáček, šel jsem tam víceméně náhodou, ale musim říct - super!Je to taková hezká pohádka (*vzlyk) jsem dojat...škoda že dojem venku zkazil rozbředlý sníh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Novej Chronomag kalendář, který mám tak 5minut doma. Díky Viktore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Mě potěšilo, že mě v práci povýšili ze zástupce na toho koho jsem zastupoval a taky mě potěšilo, že jsem se potom opil jako kráva a dneska je mi celkem fajn 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 (upraveno) Mě potěšil sníh na silnici. Jízdu jsem si fakt užil. (trochu mi to zkazil fakt, že pod 3 cm čerstvého sněhu byl led, což se ukázalo na první křižovatce, neb plánovaný drift byl o pár metrů delší; a tudíž jsem musel zpomalit) Upraveno 10. prosince 2010 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 mna tesi ze ma po vcerajsku boli len hlava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 me zase potesilo, ze prvni veta na schuzce s milou slecnou byla "mas krasny hodinky"...hned to rande bylo od zacatku vydarene. navic, ma rada hodinky. KFL, takze az uvidim novou RS a typkem co ma na sobe helmu, tak mam radsi zajet ke krajnici a neblokovat te, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 mě dnes potěšilo zjištění, že mé U1 od pondělí kdy jsem je ráno před odjezdem do LB nařídil podle atomu do dnes kdy jsem se vrátil mají jen +4s. Celou dobu od odjezdu na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 ...me potesilo, ze dnes, kdyz jsem se vydal zazadat o vymenu ridicskeho prukazu, jsem byl na libereckem magistratu jediny zadatel a vubec me nevadilo, ze na zpatecni ceste z magistratu jsem sebou dvakrat svihnul na neuklizenych chodnicich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Dorazily mi věci z eBay, rychle a všechno "as described", takže jsem velice potěšen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Zatim vykon ceskych florbalistu....15 minut do konce zapasu o bronz, tak jim to snad vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky