Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

potěšilo mně, že policie bude kontrolovat jestli jsem v autě správně připásaný a mám správně nastavenou opěrku hlavy :D - jako námět do roku 2012 bych navrhoval autosedačku pro důchodce s chemickým WC a jako povinnou výbavu dva pytle chemie do toho hajzlíku - zajímalo by mně jestli to je Bártovina, Humlovina nebo to přišlo direktivně z Bruselu - muhehe

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

Jasne , myslel jsem jak to ma vypadat.... :D Nedovedu si predstavit jak to chteji kontrolovat.

normálně - u tebe řeknou -"jste moc hubenej a pásy nesplňují to co mají splňovat" = dostaneš 2000,- a odvezou tě do nejbližšího fast foodu a tam tě vykrmí na patříčnou kiláž :D Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

mě potěšil včera balet v ND Louskáček, šel jsem tam víceméně náhodou, ale musim říct - super!

Je to taková hezká pohádka (*vzlyk) jsem dojat...škoda že dojem venku zkazil rozbředlý sníh.

Odkaz ke komentáři

Mě potěšil sníh na silnici. Jízdu jsem si fakt užil.

(trochu mi to zkazil fakt, že pod 3 cm čerstvého sněhu byl led, což se ukázalo na první křižovatce, neb plánovaný drift byl o pár metrů delší; a tudíž jsem musel zpomalit)

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

me zase potesilo, ze prvni veta na schuzce s milou slecnou byla "mas krasny hodinky"...hned to rande bylo od zacatku vydarene. navic, ma rada hodinky.

KFL, takze az uvidim novou RS a typkem co ma na sobe helmu, tak mam radsi zajet ke krajnici a neblokovat te, co? :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...