bedja Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Práve mi odišiel zo stanice 2400 tonový vlak. Taký ťažký borec sa často nevidí. ty woe..to dát do sběru..to by bylo korunek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Pracovní pochůzka v jedné kovoobráběcí dílně.Když jsem vytáhl mobil a fotil ten zázrak, tak mně měli všichni za úchyla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Tak to je výborná zpráva! La Dégustation Boh?me Bourgeoise si to opravdu zaslouží. Lepší obsluhu, prostředí a možná i jídlo jsem snad ještě nezažil. Tu druhou musím brzy navštívit Budu tam muset zajít, menu není drahý, jsem zvědav. Pro mě je nejpříjemnější restaurace s dobrým jídlem "U kohouta" v Jesenici u Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 U Kohouta? Tak tu mohu též doporučit. Kdysi jsem tam chodíval hoodně často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Opět mě potěšila Kometa Napodobne, ale byly to nervy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Prázdná plavecká dráha dnes ráno. Nemuset se stresovat, někoho předbíhat nebo uhýbat, pěkně v klídku 120 bázénů. Pak 3 cykly páry, studená sprška a hned ten den začíná líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Prázdná plavecká dráha dnes ráno. Nemuset se stresovat, někoho předbíhat nebo uhýbat, pěkně v klídku 120 bázénů. Pak 3 cykly páry, studená sprška a hned ten den začíná líp. KDE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Prázdná plavecká dráha dnes ráno. Nemuset se stresovat, někoho předbíhat nebo uhýbat, pěkně v klídku 120 bázénů. Pak 3 cykly páry, studená sprška a hned ten den začíná líp. KDE? Tak bych si tipnul Podolí. Jen mi hlava nebere těch 120 bazénů. To je 6 kilometrů. To se sakra nedá za hodinu uplavat ani náhodou. To se tam topíš denně víc než hodinu? Tak napiš SZ a můžem se tam topit dva, budešli chtít a buduli mít volno, rád tě podpořím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Prázdná plavecká dráha dnes ráno. Nemuset se stresovat, někoho předbíhat nebo uhýbat, pěkně v klídku 120 bázénů. Pak 3 cykly páry, studená sprška a hned ten den začíná líp. to by mě zajímalo, jestli plaveš s těma novýma planetkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Prázdná plavecká dráha dnes ráno. Nemuset se stresovat, někoho předbíhat nebo uhýbat, pěkně v klídku 120 bázénů. Pak 3 cykly páry, studená sprška a hned ten den začíná líp. Tak to jseš dobrej borec, já dát po ránu 120 bazénů, tak mě zrovna vezou a mám po sezoně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Tak to jseš dobrej borec, já dát po ránu 120 bazénů, tak mě zrovna vezou a mám po sezoně přesně:-) i dva je moc:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 To plavání je hlavně o zvyku. Když jsem se do toho před dvěma lety konečně pořádně obul, uplaval jsem za hodinu (s mnoha přestávkama) cca 20 bazénů. Teďka si jedu pohodovým tempem celou hodinu s jednou přestávkou a minimálně těch 100-120 je v pohodě. Počítám samozřejmě s pětadvacítkama a ne padesátkama. Zjistil jsem, že zpočítku je důležitější dobré dýchání než fyzička. Jak furt cumlete vodu, ste v řiti s celým plaváním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 novej cyklo dres a kalhoty..je krásně tak ještě zkontrolovovat kolo a vyrazit na první kilometry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Tak bych si tipnul Podolí. Jen mi hlava nebere těch 120 bazénů. To je 6 kilometrů. To se sakra nedá za hodinu uplavat ani náhodou. To se tam topíš denně víc než hodinu? Tak napiš SZ a můžem se tam topit dva, budešli chtít a buduli mít volno, rád tě podpořím. Nejsem raketa, jsou to 25m bazeny :)Takže 3 kilometry za 45 minut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 To plavání je hlavně o zvyku. Když jsem se do toho před dvěma lety konečně pořádně obul, uplaval jsem za hodinu (s mnoha přestávkama) cca 20 bazénů. Teďka si jedu pohodovým tempem celou hodinu s jednou přestávkou a minimálně těch 100-120 je v pohodě. Počítám samozřejmě s pětadvacítkama a ne padesátkama. Zjistil jsem, že zpočítku je důležitější dobré dýchání než fyzička. Jak furt cumlete vodu, ste v řiti s celým plaváním. Tohle podepíšu, mám 5 let tréninku. Hlavní jsou 3 věci, alespoň u kraulu, a) dýchání, b ) styl c) rozložení sil. Když se plácáš a dřeš jak kůň, neuplaveš 2km v kuse... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 ..mě dnes nic..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Tak to jseš dobrej borec, já dát po ránu 120 bazénů, tak mě zrovna vezou a mám po sezoně 120 není moc, 150 je výzva. To už chytám křeče do lýtek. Jak už jsem psal, je to jenom o tréninku. Začínal jsem na 40-50, pak když jsem dal 80 byl jsem mistr světa, vrchol jsem měl 160, a teď si dávám rekreačně 100-120, 2x-3x týdně. Nebolí mě záda, vlastně celé tělo je v pohodě. Jen se z toho nehubne, ale rostou ramena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 to by mě zajímalo, jestli plaveš s těma novýma planetkama Neumím multiquote, tak ještě tobě. Ano dneska jsem měl na pravačce nové PO a na levačce Swimovate computer, který mi počítá bazény. Jsem totiž přtom plavání v takovém rauši, že si nechci ten stav kurvit počítáním bazénů v duchu. Spíš se soutředím na ten dech, tempo a styl Jak jsem sportovní lemra, tak tohle mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 vymena baterky v oriosa brno, na pockani a s usmevem.jen vyber vystavenych hodinek byl slabsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Start nove sezony F1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky