Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Tak to je výborná zpráva! La Dégustation Boh?me Bourgeoise si to opravdu zaslouží. Lepší obsluhu, prostředí a možná i jídlo jsem snad ještě nezažil. Tu druhou musím brzy navštívit

Budu tam muset zajít, menu není drahý, jsem zvědav. Pro mě je nejpříjemnější restaurace s dobrým jídlem "U kohouta" v Jesenici u Prahy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prázdná plavecká dráha dnes ráno. Nemuset se stresovat, někoho předbíhat nebo uhýbat, pěkně v klídku 120 bázénů. Pak 3 cykly páry, studená sprška a hned ten den začíná líp.

KDE?

Tak bych si tipnul Podolí. Jen mi hlava nebere těch 120 bazénů. To je 6 kilometrů. To se sakra nedá za hodinu uplavat ani náhodou. To se tam topíš denně víc než hodinu? Tak napiš SZ a můžem se tam topit dva, budešli chtít a buduli mít volno, rád tě podpořím.

Odkaz ke komentáři

Prázdná plavecká dráha dnes ráno. Nemuset se stresovat, někoho předbíhat nebo uhýbat, pěkně v klídku 120 bázénů. Pak 3 cykly páry, studená sprška a hned ten den začíná líp.

Tak to jseš dobrej borec, já dát po ránu 120 bazénů, tak mě zrovna vezou a mám po sezoně :D

Odkaz ke komentáři

To plavání je hlavně o zvyku. Když jsem se do toho před dvěma lety konečně pořádně obul, uplaval jsem za hodinu (s mnoha přestávkama) cca 20 bazénů. Teďka si jedu pohodovým tempem celou hodinu s jednou přestávkou a minimálně těch 100-120 je v pohodě. Počítám samozřejmě s pětadvacítkama a ne padesátkama. Zjistil jsem, že zpočítku je důležitější dobré dýchání než fyzička. Jak furt cumlete vodu, ste v řiti s celým plaváním.

Odkaz ke komentáři

Tak bych si tipnul Podolí. Jen mi hlava nebere těch 120 bazénů. To je 6 kilometrů. To se sakra nedá za hodinu uplavat ani náhodou. To se tam topíš denně víc než hodinu? Tak napiš SZ a můžem se tam topit dva, budešli chtít a buduli mít volno, rád tě podpořím.

Nejsem raketa, jsou to 25m bazeny :)Takže 3 kilometry za 45 minut...
Odkaz ke komentáři

To plavání je hlavně o zvyku. Když jsem se do toho před dvěma lety konečně pořádně obul, uplaval jsem za hodinu (s mnoha přestávkama) cca 20 bazénů. Teďka si jedu pohodovým tempem celou hodinu s jednou přestávkou a minimálně těch 100-120 je v pohodě. Počítám samozřejmě s pětadvacítkama a ne padesátkama. Zjistil jsem, že zpočítku je důležitější dobré dýchání než fyzička. Jak furt cumlete vodu, ste v řiti s celým plaváním.

Tohle podepíšu, mám 5 let tréninku. Hlavní jsou 3 věci, alespoň u kraulu, a) dýchání, b ) styl c) rozložení sil. Když se plácáš a dřeš jak kůň, neuplaveš 2km v kuse...
Odkaz ke komentáři

Tak to jseš dobrej borec, já dát po ránu 120 bazénů, tak mě zrovna vezou a mám po sezoně :D

120 není moc, 150 je výzva. To už chytám křeče do lýtek. Jak už jsem psal, je to jenom o tréninku. Začínal jsem na 40-50, pak když jsem dal 80 byl jsem mistr světa, vrchol jsem měl 160, a teď si dávám rekreačně 100-120, 2x-3x týdně. Nebolí mě záda, vlastně celé tělo je v pohodě. Jen se z toho nehubne, ale rostou ramena.
Odkaz ke komentáři

to by mě zajímalo, jestli plaveš s těma novýma planetkama

Neumím multiquote, tak ještě tobě. Ano dneska jsem měl na pravačce nové PO a na levačce Swimovate computer, který mi počítá bazény. Jsem totiž přtom plavání v takovém rauši, že si nechci ten stav kurvit počítáním bazénů v duchu. Spíš se soutředím na ten dech, tempo a styl :) Jak jsem sportovní lemra, tak tohle mě baví.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...