Rudykopalsson Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Včera jsem měl svatbu a celé se to vyvedlo nádherně - počasím počínaje a obědem končem. A navíc řekla "ano" gratulace i z Opavy... hele a když jsme tu hodinkové fórum, jaký si měl při této mimořádné události hodinky?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 (upraveno) predstavte si situáciu, manželka dostáva doma pôrodné bolesti, muž stojí pri windery a nervózne premýšľa: "tieto alebo tieto?... sakra" edit: zmazaná zbytočná citácia Upraveno 18. března 2012 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 predstavte si situáciu, manželka dostáva doma pôrodné bolesti, muž stojí pri windery a nervózne premýšľa: "tieto alebo tieto?... sakra" edit: zmazaná zbytočná citácia Já vzal Seiko Monster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Včera jsem měl svatbu a celé se to vyvedlo nádherně - počasím počínaje a obědem končem. A navíc řekla "ano" Obědem konče? A co svatební noc? Samozřejmě gratuluju a doufám, že jsi to s tím ANO nevzal tak doslova jako já! KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 (upraveno) jak mi dobře jdou orchideje. 4-5 rokem se o ně starám já a jde to.Ta největší je nová tak snad jí taky zvládnu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. března 2012 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Potěšil mě neuvěřitelný víkend s mládeží, co ji dotuje z nadačního programu můj zaměstnavatel. Tak vyzrálé lidi v kategorii 16-25let jsem snad ještě neviděl, slečny nekomentuji Projekty typu pomoc seniorům, sociálně znevýhodněným, sázení lipové aleje, rozvýjení zájmové činnosti a propojení X generací byly milým odpočinutím z korporátního prostředí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Včera jsem měl svatbu a celé se to vyvedlo nádherně - počasím počínaje a obědem končem. A navíc řekla "ano" Potřesu ti rukou zítra dost brzy ráno. Prozatím alespoň virtuálně GRATULUJI:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Včera jsem měl svatbu a celé se to vyvedlo nádherně - počasím počínaje a obědem končem. A navíc řekla "ano" Blahopřeji a přeji jen to nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Žena se rozhodla, že chce nové hodinky. Tak jsme o víkendu vybírali a točíme se kolem Zodiac Seawolf Z02801 a Seiko 5 SRP189K1.Já už mám vystaráno a teď třeba nakazit zbytek famílie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 jak mi dobře jdou orchideje. 4-5 rokem se o ně starám já a jde to.Ta největší je nová tak snad jí taky zvládnu. phalaenopsisům svědčí, když se o ně stará muž :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Včera jsem měl svatbu a celé se to vyvedlo nádherně - počasím počínaje a obědem končem. A navíc řekla "ano" Tož přidávám jednu gratulaci z Prahy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Narození druhé dcerky Dodatočne gratulujem, a pripíjam dcérke aj šťastným rodičom na zdravie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Včera jsem měl svatbu a celé se to vyvedlo nádherně - počasím počínaje a obědem končem. A navíc řekla "ano" Prajem veľa štastia, začiatok bol pekný, tak nech je aj obsah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Potěšilo mě, že jsem si dnes na ruce vyzkoušel Omega Constellation ve zlatě. Pánové, to byla pecka. Jako další jsem si zkoušel Vacheron Constantin Overseas s JLC kalibrem (rok 2000), ale ty už mi tolik nesedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Potěšilo mě, že jsem si dnes na ruce vyzkoušel Omega Constellation ve zlatě. Pánové, to byla pecka. Jako další jsem si zkoušel Vacheron Constantin Overseas s JLC kalibrem (rok 2000), ale ty už mi tolik nesedly. V roce dva tisice non chrono overseas spis mely strojek zalozeny na Girard Perregaux calibre 310 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Potěšilo mě dnes to, že mi na poště konečně vydali dva očekávané balíky, z čehož jeden obsahoval Certina DS Pilot. Sedí mi víc jak ty Seika, kterými jsem začal Tak a můžu se zase rozhlížet po dalších Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Mě potěšilo že v Prachaticích nejsou radní žádní suchaři, a hulej tam zajisté opravdu kvalitní materiál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Mě potěšilo že v Prachaticích nejsou radní žádní suchaři, a hulej tam zajisté opravdu kvalitní materiál tak tohle je opravdu pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 navsteva hodinarstvi altmann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Mě potěšilo že v Prachaticích nejsou radní žádní suchaři, a hulej tam zajisté opravdu kvalitní materiál Co tomu říká Sibiř ?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky