marosh Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Prosím tě dávej méně příspěvků více se zajímej o ostatní věci. To je dnes zase rychta !!! Co blbneš? Moc Ti nerozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 (upraveno) ze mu jsou necele dva dny a uz ma tak vytribeny vkus Moc hezké, gratuluju - a taky jednou obrázek, co potěší i nás ostatní Upraveno 16. dubna 2012 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 (upraveno) Jo, jo, je to fešák a má vkus, jednou až mu je daruješ, bude mít moc velkou radost klučina Takže velká gratulace a přejí hodně zdravíčka a klidné noci Upraveno 16. dubna 2012 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Gratulace, vitame tmoris2 ... Jen to nej do zivota ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 tmoris...moc veliká gratulace. Ať dělá radost a tobě přeju klidné noci ;-) btw..moc dobrý vkus má ten tvůj klučina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Tvl, tak to je super... Gratulace velika, baby je super a iwc mu jednou seknou .) ze mu jsou necele dva dny a uz ma tak vytribeny vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 (upraveno) ze mu jsou necele dva dny a uz ma tak vytribeny vkus No sláva konečně něco normálního v těch žabomyších válkách kdo komu fandí a podobně. Blahopřeju a užívejte si to. Upraveno 16. dubna 2012 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 congratz:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 ze mu jsou necele dva dny a uz ma tak vytribeny vkus Supeeeeeeer, moc hezka fotka, at je zdravy jako ripa a roste jako z vody! Rozseknul jsi to tady. :-) Mimochodem, manzelka o te fotce vi? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 ze mu jsou necele dva dny a uz ma tak vytribeny vkus Nóó, sice se tváří, že je mu to celkem šumafuk, ale i tak gratuluju! Ať do těch vintážel rychle doroste! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 diky vsem fotil jsem to kdyz si odesla pro caj, ale byla rychla a pri navratu jsem byl pristizen, tak se jen usmala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Potesilo me, ze vlakna maji spravne zarazeni do sekci. Nemusim hledat, funguje to intuitivne (co mate na ruce v hodinkovem vseobecnem vlakne atd.)Stav pred X mesici byl nelogicky.Jayi, to ty? Diky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 To já . Taky mi to přišlo nelogické. Kdybys ještě na něco narazil, tak napiš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 To já . Taky mi to přišlo nelogické. Kdybys ještě na něco narazil, tak napiš Vejtaho.....vedle máš vlákno plný rasistickejch kecu.Dif že tam nevěšej cigány za koule do větru.Místo toho čepejření tady se koukej k tomu vyjádřit jako správnej bílej moderátor.A navíc napal Africanovi banána-píše,že se kámoší s přičmoudlíkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Vejtaho.....vedle máš vlákno plný rasistickejch kecu.Dif že tam nevěšej cigány za koule do větru.Místo toho čepejření tady se koukej k tomu vyjádřit jako správnej bílej moderátor.A navíc napal Africanovi banána-píše,že se kámoší s přičmoudlíkama. Se dvouma, to snad není ještě na banánka, myslím, že tolerance přičmoudlých kámošů jsou max. tři? Ale vlastně mám ještě ebenovýho keňánka Pepíka v adopci, tak to je konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 diky vsem fotil jsem to kdyz si odesla pro caj, ale byla rychla a pri navratu jsem byl pristizen, tak se jen usmala to sou hormony, ještě byla zblblá:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Mě dnes potěšila má dobrmanka, která v lese vypátrala tady toho chudáčka" Furt mě tahala do křoví, až neobvykle řádila a já už čekal nějákou mrtvolu Dostala pamlsek a malýho se nám podařilo asi po 5 minutách boje dostat ven, doufám že bude žít dlouhý život a že ho nějákej zrumovanej myslivec brzy nebouchne Chlupi mám až za ušima, jo to fakt potěšilo, hodnej pejsek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Neboj, Africane, kdyby tam sel skutecny myslivec, tak by to udelal taky.Ale vsechna cest, kamarade, tohle je opravdu radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 ..že jsem si po dlouhé době skvěle zastřílel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Dobrá práce Afričane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky