Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

To já :) . Taky mi to přišlo nelogické. Kdybys ještě na něco narazil, tak napiš

Vejtaho.....vedle máš vlákno plný rasistickejch kecu.Dif že tam nevěšej cigány za koule do větru.Místo toho čepejření tady se koukej k tomu vyjádřit jako správnej bílej moderátor.A navíc napal Africanovi banána-píše,že se kámoší s přičmoudlíkama.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vejtaho.....vedle máš vlákno plný rasistickejch kecu.Dif že tam nevěšej cigány za koule do větru.Místo toho čepejření tady se koukej k tomu vyjádřit jako správnej bílej moderátor.A navíc napal Africanovi banána-píše,že se kámoší s přičmoudlíkama.

:gora: Se dvouma, to snad není ještě na banánka, myslím, že tolerance přičmoudlých kámošů jsou max. tři? Ale vlastně mám ještě ebenovýho keňánka Pepíka v adopci, tak to je konec :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Mě dnes potěšila má dobrmanka, která v lese vypátrala tady toho chudáčka" Furt mě tahala do křoví, až neobvykle řádila a já už čekal nějákou mrtvolu :D Dostala pamlsek a malýho se nám podařilo asi po 5 minutách boje dostat ven, doufám že bude žít dlouhý život a že ho nějákej zrumovanej myslivec brzy nebouchne :smile_anim: Chlupi mám až za ušima, jo to fakt potěšilo, hodnej pejsek"

post-364-083508500 1334684684.jpg

post-364-044539500 1334684707.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...