Peta-Biker Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Ale jo, pěkný hokej z obou stran. Kazili to akorát pruhovaní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario564 Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Veru konečne sa na to dalo pozerať :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 (upraveno) Když se tak nad tím zamyslím, nechápu proč Slovensko neangažuje své trenéry. Ať se mrknu na fotbal, kde by chtěli Vrbu, na hokej s Vůjtkem, je to zvláštní a šťastný z toho nejsem. Ač jsme loni hráli na MS snad nejkrásnější hokej pod Hadamczikem, tak ho nesnáším a bral bych kokokoliv jiného. Loni to totiž dirigoval Jarda s Patrikem. Upraveno 7. května 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Vítězství Ronnieho na Masters ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Když se tak nad tím zamyslím, nechápu proč Slovensko neangažuje své trenéry. Ať se mrknu na fotbal, kde by chtěli Vrbu, na hokej s Vůjtkem, je to zvláštní a šťastný z toho nejsem. Ač jsme loni hráli na MS snad nejkrásnější hokej pod Hadamczikem, tak ho nesnáším a bral bych kokokoliv jiného. Loni to totiž dirigoval Jarda s Patrikem. Peťo klid, tohle všechno se dá rozchodit. Dobrou, ty Kokolive. P.S. Jsem si už dávno všimnul, že bys mohl dělat šéfa sekce český hokej na BISce, informace máš parádní, respect. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Sice uz vcera, ale neni nad dobry papani;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Vítězství Ronnieho na Masters ... Taky mě potěšil. Chvílema si neuvěřitelně nahrával. Jen to nebyl turnaj Masters ale World Championship aka Crucible. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Taky mě potěšil. Chvílema si neuvěřitelně nahrával. Jen to nebyl turnaj Masters ale World Championship aka Crucible. Tak díky za opravu, ani nevím proč sem žil v představě, že se tak tomu turnaji tak říká ... Každopádně doufám, že ho to zas nakopne a ve finále ho uvidím častěji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Tak díky za opravu, ani nevím proč sem žil v představě, že se tak tomu turnaji tak říká ... Každopádně doufám, že ho to zas nakopne a ve finále ho uvidím častěji... jsem pravidelnym divakem snookeru-na Roniem je strasne poznat jestli na danem turnaji chce hrat a postoupit a nebo je tam je pouze z povinosti k sponzorum/poradateli a pospicha domu - trosku mi pripomina Lendla - kdyz jde o "penize" tak hraje,kdyz jde jen o penize tak rychle domu - takze ve finale ho uvidis jen kdyz bude sam chtit ,tak nejak to vydim ja,samozrejme jen muj nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 (upraveno) Snad to vyjde, byla by to bomba . Tady ještě nějaké další info. Upraveno 8. května 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Opravdu mě to potěšilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Opravdu mě to potěšilo Mě to potěší až to bude ve stejné výši standard i pro politiky, politruky, lobbysty a podobná hovádka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Mě to potěší až to bude ve stejné výši standard i pro politiky, politruky, lobbysty a podobná hovádka. O tom žádná diskuze. Ale aspoň jednou si to někdo řádně odpyká. Na začátku jsem si říkal, že zas vyfasuje 5 let a za půlku je doma, nebo podmínku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Opravdu mě to potěšilo +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Copak Pavlík.....znám ho od dětství, chodili jsme spolu na ZŠ, on o třídu vedle. Odmala byl startovací......trochu mne to štve, je to chytrej kluk, červenej diplom, ale jinak...škoda slov.Aby to nevyznělo, že jej obhajuju...za to, co udělal, si to plně zaslouží a schvaluju... PS - my jsme byli vůbec divná škola, Zelenka chodil o třídu vejš, než já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Copak Pavlík.....znám ho od dětství, chodili jsme spolu na ZŠ, on o třídu vedle. Odmala byl startovací......trochu mne to štve, je to chytrej kluk, červenej diplom, ale jinak...škoda slov. Aby to nevyznělo, že jej obhajuju...za to, co udělal, si to plně zaslouží a schvaluju... PS - my jsme byli vůbec divná škola, Zelenka chodil o třídu vejš, než já. heh, to statisticky už nemůže být náhoda:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 heh, to statisticky už nemůže být náhoda:-) však to píšu, divná škola ( teda, vono to moc k smíchu není ) - ty lidi nějakým způsobem znáš a potom.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 O tom žádná diskuze. Ale aspoň jednou si to někdo řádně odpyká. Na začátku jsem si říkal, že zas vyfasuje 5 let a za půlku je doma, nebo podmínku. Cece, bejt za katrem 2,5 nb 5,5... stejne je asi nejvetsi pruser ten prvni rok (tipuju). Kazdopadne, kreten to je a uz do nej asi stouchaj tmavsi spoluobcane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Koupil jsem/objednal si svou první vlastní vodní dýmku, tak jsem zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky