gougy Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Koupil jsem/objednal si svou první vlastní vodní dýmku, tak jsem zvědavý. Tvé příspěvky dostanou novou dimenzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Tvé příspěvky dostanou novou dimenzi? To né, to bych ještě musel mít noťas+wifi až do zahrady Očekávám vyšší level pokouření, přece jenom když se o to člověk stará sám, pořádně vyčistí a tak,je to jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 To né, to bych ještě musel mít noťas+wifi až do zahrady Očekávám vyšší level pokouření, přece jenom když se o to člověk stará sám, pořádně vyčistí a tak,je to jiné. to uplne ne.. gougy myslel asi neco malinko jineho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 (upraveno) To né, to bych ještě musel mít noťas+wifi až do zahrady Očekávám vyšší level pokouření, přece jenom když se o to člověk stará sám, pořádně vyčistí a tak,je to jiné. noťas koupíš a wifi se do tý zahrady taky dá dotlačit to je to nejmenší Upraveno 10. května 2012 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 to uplne ne.. gougy myslel asi neco malinko jineho Ano, měl jsem na mysli pokouření s kamarády Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Ano, měl jsem na mysli pokouření s kamarády ... ty vole, málem jsem se pochcal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 bohuse76 i mě potěšilo tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 (upraveno) bohuse76 i mě potěšilo tohle Jdu do ledničky pro svátečního Bernarda (a to jako vážně) Edit: foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. května 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 ... dnes me potesilo, ze se v nabidce chronoshopu objevily Glycine Combat SUB Stealth, coz jsou jedny z hodinek, ktere se mi buh vi proc libi ... stejne jako Glycine Incursore - http://www.jurawatches.co.uk/collections/glycine-watches/products/glycine-incursore-3874-91-lb9-gl-324 ( je to takova docela dost dobra fotka pro ilustraci ) ... ktery se mi taky buh vi proc libi, ale ktery tam buh vi proc chybi ??? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 ... dnes me potesilo, ze se v nabidce chronoshopu objevily Glycine Combat SUB Stealth, coz jsou jedny z hodinek, ktere se mi buh vi proc libi ... stejne jako Glycine Incursore - http://www.jurawatch...4-91-lb9-gl-324 ( je to takova docela dost dobra fotka pro ilustraci ) ... ktery se mi taky buh vi proc libi, ale ktery tam buh vi proc chybi ??? ... napravím, nějak mi utekly? cenovka bude 23500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Dnesni navsteva chronoshopu a pohosteni od Zdenka, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Po výše zmíněné návštěvě tombeda u nás v obchodě jsem se vydal pronásledovat po Petřinách PPLku, která na nás zapomněla, a pak jsem šel ještě na poštu s balíkem EMS - ale po vystání fronty jsem u okénka zjistil, že jsem asi nechal peněženku v Chronoshopu... Představa, že pojedu na poštu znovu a znovu budu stát dvacetiminutovou frontu mi fakt neudělala dobře... Když v tom se za mnou ozvala neznámá slečna: a kolik potřebujete? já vám půjčím... Bylo to skoro 250 korun a přesto to za mě zaplatila...(!) Tak jsem jí za to vzal k nám na zahrádku na kafe a ještě jsme si příjemně popovídali... Tak to mě fakt potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Po výše zmíněné návštěvě tombeda u nás v obchodě jsem se vydal pronásledovat po Petřinách PPLku, která na nás zapomněla, a pak jsem šel ještě na poštu s balíkem EMS - ale po vystání fronty jsem u okénka zjistil, že jsem asi nechal peněženku v Chronoshopu... Představa, že pojedu na poštu znovu a znovu budu stát dvacetiminutovou frontu mi fakt neudělala dobře... Když v tom se za mnou ozvala neznámá slečna: a kolik potřebujete? já vám půjčím... Bylo to skoro 250 korun a přesto to za mě zaplatila...(!) Tak jsem jí za to vzal k nám na zahrádku na kafe a ještě jsme si příjemně popovídali... Tak to mě fakt potěšilo. no tvl, ty musíš mít charisma:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 no tvl, ty musíš mít charisma:-) ... co charisma, ale pozvat holčinu na kafe a vědět, že nemám šrajtofli ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Stejne jenom chtela vedet, po cem se mu tak lesknou kadere.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Po výše zmíněné návštěvě tombeda u nás v obchodě jsem se vydal pronásledovat po Petřinách PPLku, která na nás zapomněla, a pak jsem šel ještě na poštu s balíkem EMS - ale po vystání fronty jsem u okénka zjistil, že jsem asi nechal peněženku v Chronoshopu... Představa, že pojedu na poštu znovu a znovu budu stát dvacetiminutovou frontu mi fakt neudělala dobře... Když v tom se za mnou ozvala neznámá slečna: a kolik potřebujete? já vám půjčím... Bylo to skoro 250 korun a přesto to za mě zaplatila...(!) Tak jsem jí za to vzal k nám na zahrádku na kafe a ještě jsme si příjemně popovídali... Tak to mě fakt potěšilo. A telefon na ni máš???????????????, no asi blbá otázka..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Že asi nemám vagi.nální mykózu ...(sleduju TV) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Že asi nemám vagi.nální mykózu ... (sleduju TV) No to Tě lituji, protože kdoji nemá jako by nebyl asi ji budu muset někde sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Že asi nemám vagi.nální mykózu ... tak to jsme dva, ale možná nás bude víc na tomhle fóru, kdo jí nemají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 ... ja jsem prosim pod vlivem, ale tu vec nemam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky