Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Tvé příspěvky dostanou novou dimenzi? :D

To né, to bych ještě musel mít noťas+wifi až do zahrady :D Očekávám vyšší level pokouření, přece jenom když se o to člověk stará sám, pořádně vyčistí a tak,je to jiné.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To né, to bych ještě musel mít noťas+wifi až do zahrady :D Očekávám vyšší level pokouření, přece jenom když se o to člověk stará sám, pořádně vyčistí a tak,je to jiné.

to uplne ne.. gougy myslel asi neco malinko jineho :D

Odkaz ke komentáři

noťas koupíš a wifi se do tý zahrady taky dá dotlačit :D to je to nejmenší :D

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

bohuse76 i mě potěšilo tohle :)

Jdu do ledničky pro svátečního Bernarda :notworthy: (a to jako vážně)

Edit: foto

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

... dnes me potesilo, ze se v nabidce chronoshopu objevily Glycine Combat SUB Stealth, coz jsou jedny z hodinek, ktere se mi buh vi proc libi ... stejne jako Glycine Incursore - http://www.jurawatches.co.uk/collections/glycine-watches/products/glycine-incursore-3874-91-lb9-gl-324 ( je to takova docela dost dobra fotka pro ilustraci ) ... ktery se mi taky buh vi proc libi, ale ktery tam buh vi proc chybi ??? ... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

... dnes me potesilo, ze se v nabidce chronoshopu objevily Glycine Combat SUB Stealth, coz jsou jedny z hodinek, ktere se mi buh vi proc libi ... stejne jako Glycine Incursore - http://www.jurawatch...4-91-lb9-gl-324 ( je to takova docela dost dobra fotka pro ilustraci ) ... ktery se mi taky buh vi proc libi, ale ktery tam buh vi proc chybi ??? ... :rolleyes:

napravím, nějak mi utekly? cenovka bude 23500,-

Odkaz ke komentáři

Po výše zmíněné návštěvě tombeda u nás v obchodě jsem se vydal pronásledovat po Petřinách PPLku, která na nás zapomněla, a pak jsem šel ještě na poštu s balíkem EMS - ale po vystání fronty jsem u okénka zjistil, že jsem asi nechal peněženku v Chronoshopu...:crying_anim02: Představa, že pojedu na poštu znovu a znovu budu stát dvacetiminutovou frontu mi fakt neudělala dobře... :sad01_anim: Když v tom se za mnou ozvala neznámá slečna: a kolik potřebujete? já vám půjčím... Bylo to skoro 250 korun a přesto to za mě zaplatila...(!) Tak jsem jí za to vzal k nám na zahrádku na kafe a ještě jsme si příjemně popovídali... B) Tak to mě fakt potěšilo.

Odkaz ke komentáři

Po výše zmíněné návštěvě tombeda u nás v obchodě jsem se vydal pronásledovat po Petřinách PPLku, která na nás zapomněla, a pak jsem šel ještě na poštu s balíkem EMS - ale po vystání fronty jsem u okénka zjistil, že jsem asi nechal peněženku v Chronoshopu...:crying_anim02: Představa, že pojedu na poštu znovu a znovu budu stát dvacetiminutovou frontu mi fakt neudělala dobře... :sad01_anim: Když v tom se za mnou ozvala neznámá slečna: a kolik potřebujete? já vám půjčím... Bylo to skoro 250 korun a přesto to za mě zaplatila...(!) Tak jsem jí za to vzal k nám na zahrádku na kafe a ještě jsme si příjemně popovídali... B) Tak to mě fakt potěšilo.

no tvl, ty musíš mít charisma:-)

Odkaz ke komentáři

A telefon na ni máš???????????????, no asi blbá otázka.....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...