Almi Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 dolezity zapas pre nas sme vyhrali 1:0 yesss SVK:SUI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Nemecko - Norsko 0:7 v pulce zapasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 (upraveno) Uz 0:8. Edit: 0:9 Upraveno 13. května 2012 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Včera večer mě potěšil dokument Apollo 17. Obzvlášt tím že nosím limitku Speedů připomínající právě tuto často opomíjenou a přesto významnou misi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Včera večer mě potěšil dokument Apollo 17. Obzvlášt tím že nosím limitku Speedů připomínající právě tuto často opomíjenou a přesto významnou misi. ..kdyz jsme u toho apolla.. vcera jsem se podival na toto a vychazi mi z toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Nový velký trezor na mé miláčky, ve spolupráci s jedním místním členem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Něco mi říká, že máš na mysli jiné miláčky, než je tady na fóru běžné, viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 (upraveno) ..kdyz jsme u toho apolla.. vcera jsem se podival na toto a vychazi mi z toho Že by někdo vrtěl psem? Bohužel mám dojem že to samé se dá říci o tom dokumentu. Upraveno 14. května 2012 uživatelem kdojinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Něco mi říká, že máš na mysli jiné miláčky, než je tady na fóru běžné, viď? Simtě, nepodceňuj místní komunitu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Simtě, nepodceňuj místní komunitu... Simtě, na ty Tvoje jetý Speedy stačí uzamykatelná přihrádka v nočním stolku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Simtě, na ty Tvoje jetý Speedy stačí uzamykatelná přihrádka v nočním stolku. Co na to rict... Zlato bude az na duchod ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Simtě, na ty Tvoje jetý Speedy stačí uzamykatelná přihrádka v nočním stolku. Si zabil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Výborný oběd v nepálské restauraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Tam asi nemaji chilli ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Výborný oběd v nepálské restauraci. Tys byl v Nepále a gde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Že by někdo vrtěl psem? Bohužel mám dojem že to samé se dá říci o tom dokumentu. to jiste, ale je tam tech veci az prilis, co nesedi.. a at prekrouti fakta kdo chce jak, kdyz se podivam na toho typka u inteview, jak vymejsli, co asi rekne.. kdyby to zazil, vypadala by ta odpoved jinak, ze ano.. no nic, ja jen tak, ze cim vsim nas to krmi a pes nemusi byt ve finale pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Hrozně mě dneska potěšilo tohle video. Je vidět, že Jarda je pro mladé stále borec. Abych se přiznal, na konci toho videa jsem měl skoro slzy v očích. Doufám, že neodejde a bude nadále blahodárně působit na rozvoj Flyers playerů. Nastartoval Průchu, Gáboríka, nastartuje i další. Doufám, že nepůjde za každou cenu tam, kde bude papírově tým na výhru ve SC, byť bych mu jej přál. Jardo, díky za nádhernou sezonu ve Flyers. http://www.youtube.com/watch?v=5FaM71EnYLY&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Je to borec. Má můj obrovský obdiv. Sportuji čtvrt století, takže alespoň malinko mám představu co vše do toho musí dávat. Je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 to jiste, ale je tam tech veci az prilis, co nesedi... Jo, nedivil bych se kdyby to byla habaďůra. Každopádně díky za odkaz, je tam koukám spoustu zajímavejch dokumentů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky