Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 18. 5. 2012 v 18:22, 'Pavel K.' napsal:

Tak to gratuluju. My doma máme taky jednu Anežku, ale už jí bude letos 15. Bohužel to s dětma strašně utíká :( Než se naděješ, bude z ní velká holka, tak si to užívej dokud je malá :)

Díky :) My máme s ženou ještě dohromady další dvě dcery-ta moje v pondělí maturuje, ta její jde na střední a teď máme společnou Anežku :)

Odesláno
  V 19. 5. 2012 v 8:25, 'Gilius' napsal:

Jojo...strašně to utíká. Nedávno jsem si donesl domů malinkatej, řvoucí uzlíček a dnes končí třetí třídu a drzej už je jak lázeňská veverka :lol:

Jo, a když ještě domů dotáhne zvenku 7-8 podobnejch... Ještě že máme zahradu a vedle hospodu :)

Odesláno

Já to štěstí nemám, bydlím v paneláku a do hospody nechodím. Ale dokážu je ukaučovat, mladej ví, že když mu řeknu, aby brzdil, že už je toho dost :) Voba to vědí :)

Odesláno
  V 19. 5. 2012 v 11:54, 'Murphy97' napsal:

Dostal jsem zde, v Sofii, od přátel nádherný dárek ke čtyřicetinám.

Udělali mi vážně velkou radost! Jsou skvělí!

Krásné :smile_anim: Vše nejlepší :)
Odesláno

diky, gougy, bylo to pred 14 dny, ale nyni jsem se teprve dostal k tomu, abych se o tu radost podelil.

Az to tady bude cist Ejabeja..., tak jeste jednou moc a moc diky!

Odesláno (upraveno)

Potesilo me odpoledne s detma... Trochu jsem je protahl po meste.

Nadherna mlada prodavacka v butiku Chopard mi ochotne pujcila Mille Miglia Gran Turismo XL Power Control (meli muj wish model), hodinky mi na ruku sedly i pres velikost 44mm jak p...l na hrnec (prirovnal bych ten tragekomfort k PAM rady historic,velky pouzdro, kratky nozky). Jsou to skutecne luxusni lestenky. Bohuzel cena tech s rezervou natahu je o 900? vyssi nez bez rezervy, ale tak skvele ten fuel indicator k tomu sedne, ze to za ty prachy snad i stoji.

Jsou fakt libivy a na tom historickym Dunlopu s preklapeckou jim to slusi.

Abych si rozmyslel co dal, skocil jsem si do Bodeguity na nealko Mojito, holcickam jsem pusu zalepil zmrzkou.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
  V 19. 5. 2012 v 16:26, 'Ludwig Wittgenstein' napsal:

Jaká provokace? Copak tebe by netěšilo, že tvůj tým vede?

nu já žádný tým nevlastním to za a) a B) tohle forum je více český jak slovenský.. a za c) bylo to jenom popíchnutí

Odesláno
  V 19. 5. 2012 v 16:35, 'Ludwig Wittgenstein' napsal:

a... význam označení je snad každýmu jasný b... WTF?! c...nebylo

B) .cz čeká doména.. c) bylo o tom spíš rozhoduju já než ty jak jsem to myslel.. a myslím že ten komu to patřilo to dost dobře pochopil

Odesláno
  V 19. 5. 2012 v 16:40, 'Ludwig Wittgenstein' napsal:

Ufff, tak na tohle už fakt nevím, co bych řek. ;)

já to řeknu za tebe. je to de.bil.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...