Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prijemne nedelni odpoledne. Sest hodin pryc a slunko jeste ani nezaclo klesat, do jedenacti bude prat jak sedlak cepem. A navic zitra je tu volno.

Hm, tichá závist, tak si to hezky užij :smile_anim: Mě právě potěšil klasickej českej buřt a české pivko, ale u téj vody by to chutnalo ještě asi o poznání lépe, já prostě velkou modrou mám hrozně rád :cheers:

post-364-089916400 1338138623.jpg

Odesláno

udržel jsem metrák sádla na kole 1:15 h v kuse v tepofce 130 a furt jsem makal a nejsem zhuntovanej :). je mi fajn

Odesláno

Poprvé v životě provedeno slaňování a hned i s rodinkou pod dohledem zkušeného. Všichni jsme uspěli a mužskou část to nějak moc chytlo :smile_anim: prostě super úlet. Ale opačně bych to nedal, přeci jenom metrák se nahoru tahá špatně, ale dolů parádička. Takže slaňování :guitar:

post-7277-042036200 1338147989.jpg

post-7277-078810400 1338148005.jpg

post-7277-073404800 1338148024.jpg

Návštěvník beeep
Odesláno (upraveno)

mě potěšilo že mladej začal čůrat do nočníku... :)

Upraveno uživatelem beeep
Odesláno

Dnes mě potěšilo číslo 30 na seznamu limitky Nautilus :cheers:

počkej zítra jak dopadne prostor mezi dírkou a kulkama :whistle:

:crying_anim:

Mam druhy Sinny, opet jen s Etou 2824-2 a opet jsem na tom s presnosti +5 s. tydne...

Tedy s takovou odchylkou, jakou jsem mel na inhauzech denne.

To jde! A už jsi s nimi dělal i něco jiného, než nosil pod košilí? :P
Odesláno

Ále, v servisu při montáži nějak blbě uzemnili příplatkové audio, které pak chytalo frekvence ze vstřikovačů nebo altíku, takže při zapnutém rádiu to byla jízda jak v trolejbusu :-)

Ahoj, a nevieš čo tomu bolo? Mám podobný problém...

Odesláno

ne, on by byl doma dřív jak já.. ale předal jsem jedno lejstro svému příménu nadřízenému, pak bude pokračovat rozhovor s majitelem což bude ten těžší krok a následovat budou dva měsíce pekla

tohle jsem nikdy moc nechapal, delat naschvaly cloveku, kterej se rozhodl odejit..

Odesláno

no uvidíme co dál jsem totál vyhořelej..

tak drzim pesti, at se das dokupy a najdes pak neco ok.. ale udelals dobre, zes prastil s necim, co te likviduje.. hodne lidi to neudela a znici je to nakomplet

Odesláno

Cyklovýlet s přítelkyní. Po deseti letech jsem usedl na kolo a přežil 20km bez újmy.

(Butovice-Stodůlky-Jinočany-Prokopské údolí-Butovice)

Tady kolega se ptá: jak budou vypadat ty silnice, když budeš tolik jezdit? :rolleyes:
Návštěvník Ondra
Odesláno

Zítra mám školení na téma "řízení času". Tak jsem zvědavý, co se dovím :)

že si máš outlook zapínat jen několikrát během dne a prioritizovat si úkoly ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...