Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Fotbal mě taky potěšil. U toho druhýho gólu Balotelliho jsem se i juchnul jaká to byla akce.

Balotelli včera ukázal starou pravdu, že je spíše pravda tvrzení, že neplatí přímá úměra mezi intelektem a fotbalovým uměním u sportovců, věnujicím se kopané...

P.S. Kéž by taloši ve finále dupli přičmoudlíky s tím jejich bago-fotbalem.

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... a teď píšu z Jičína, kde jsem snad poprvé v životě ;)

Heh, dneska navečer jsem tam byl taky. Tedy jen na letišti. Navigační po trati Benšov - Hořice - Jičín. A domů přes Turnov a Mladou Boleslav. Tyhle dvě navigační hodinovky jsem si neskutečně užil. A navíc to byly poslední dvě úlohy výcviku. Takže teď jen počkat na inkvizitora, tedy eh, examinátora....

post-2426-015634200 1341009539.jpg

post-2426-028548600 1341009541.jpg

post-2426-080426400 1341009544.jpg

Upraveno uživatelem Hugo14
Odkaz ke komentáři

Heh, dneska navečer jsem tam byl taky. Tedy jen na letišti. Navigační po trati Benšov - Hořice - Jičín. A domů přes Turnov a Mladou Boleslav. Tyhle dvě navigační hodinovky jsem si neskutečně užil. A navíc to byly poslední dvě úlohy výcviku. Takže teď jen počkat na inkvizitora, tedy eh, examinátora....

Gratuluji a potvrzuji, že v Jičíně to dneska lítalo parádně :D

post-3210-079120800 1341013056.jpg

Odkaz ke komentáři

Velmi mě potěšilo nové koupaliště v Hradišti.Ideální výlet na kolo a zrovna koupání,a ceny v podstatě lidové.Trochu to akorát zkazilo to,že jsem se morově spálil a 3 km před barákem píchl duši,takže jsem musel pěšo,ale jinak super:-)

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři

Velmi mě potěšilo nové koupaliště v Hradišti.Ideální výlet na kolo a zrovna koupání,a ceny v podstatě lidové.Trochu to akorát zkazilo to,že jsem se morově spálil a 3 km před barákem píchl duši,takže jsem musel pěšo,ale jinak super:-)

já se spálil před týdnem na Slovensku, stačilo jedno dopoledne na koupališti. A to jsem se snažil se slunci vyhýbat, buď ve vodě nebo ve stínu, vlastně se ani nějak moc neloupu ale chvílema to hezky svědí. Když jsem tam viděl některé ty opečence, tak jsem si říkal že můj negativní postoj k opalování má něco do sebe.

A těší mě že jsem trošku vyzrál na to vedro. Okno otevírám nějdřív ve 21 hodin, prostě až je venku chladněji než uvnitř. Zrovna včera bylo ještě o půlnoci venku 25 stupňů, tady uprostřed Vysočiny, to svět neviděl a pes nežral. Ráno jsem postavil do okna ventilátor a poženu sem chladný vzduch dokud se venku zas neoteplí. Pak zavřu a otevřu to až večer.

Odkaz ke komentáři

... že mi chlapeček dnes ráno přežil jen s naraženým kolenem. Dnes má tedy své druhé narozeniny :happybday:

Tak to měl teda obrovské štěstí!!!Taky slavím dvoje narozeniny,jakože opravdu,takže zcela pojem druhé narozeniny chápuPosted Image.Když jsem přejížděl na kole křižovatku,srazil mě napřímo v 90km/h nažraný frajer,který mě vůbec neviděl...někdy je potřeba hodně štěstí,což kluk asi rozhodně mělPosted Image

Odkaz ke komentáři

Španělsko, Sevilla - lítá tam jako výsadkový pilot. Přijel tam nový pilot z Británie, který začíná jako vysazovač. Junior seděl jen jako pozorovatel na pravé sedačce. V tom teple se letadlu do vzduchu nechtělo. Smetený plot kolem letiště zafungoval jako rollstop a letadlo začalo sklízet olivy i se stromy. Ještě, že nevzlítli, kdyby se to propadlo do toho sadu, bylo by to horší. Paragáni se jen lekli a utekli, piloti hlásí jedno naražené koleno a jednu oděrku. Letadlo to nepřežilo. Holt osud jim přál. :notworthy:

Upraveno uživatelem polifka
Odkaz ke komentáři

Potěšilo mě, že jsem přežil narození potomka.

V pátek večer jsme byli prcka zapít a naprosto nechápu, jak jsme mohli ve 4 lidech propít za 4 hodiny skoro pět tisíc.

V sobotu se mi podařilo vstát z postele až kolem deváté večer.

Veřejně tady prohlašuju, že končím s alkoholem.

Odkaz ke komentáři

Potěšilo mě, že jsem přežil narození potomka.

V pátek večer jsme byli prcka zapít a naprosto nechápu, jak jsme mohli ve 4 lidech propít za 4 hodiny skoro pět tisíc.

V sobotu se mi podařilo vstát z postele až kolem deváté večer.

Veřejně tady prohlašuju, že končím s alkoholem.

Gratuluji k narození potomka. Ale musím konstatovat, že tato choroba (končím s alkoholem) je léčitelná a trvá jen pár hodin až dní.

Upraveno uživatelem polifka
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...