marosh Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 (upraveno) Fotbal mě taky potěšil. U toho druhýho gólu Balotelliho jsem se i juchnul jaká to byla akce. Balotelli včera ukázal starou pravdu, že je spíše pravda tvrzení, že neplatí přímá úměra mezi intelektem a fotbalovým uměním u sportovců, věnujicím se kopané... P.S. Kéž by taloši ve finále dupli přičmoudlíky s tím jejich bago-fotbalem. Upraveno 29. června 2012 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Takhle usíná moje malá (koukněte na ruce a do rukou) , omlouvám za kvalitu foceno mobilem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 noční projížďka MX5, už jsem skoro zapomněl, jak je to super ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 (upraveno) ... a teď píšu z Jičína, kde jsem snad poprvé v životě Heh, dneska navečer jsem tam byl taky. Tedy jen na letišti. Navigační po trati Benšov - Hořice - Jičín. A domů přes Turnov a Mladou Boleslav. Tyhle dvě navigační hodinovky jsem si neskutečně užil. A navíc to byly poslední dvě úlohy výcviku. Takže teď jen počkat na inkvizitora, tedy eh, examinátora.... Upraveno 29. června 2012 uživatelem Hugo14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Heh, dneska navečer jsem tam byl taky. Tedy jen na letišti. Navigační po trati Benšov - Hořice - Jičín. A domů přes Turnov a Mladou Boleslav. Tyhle dvě navigační hodinovky jsem si neskutečně užil. A navíc to byly poslední dvě úlohy výcviku. Takže teď jen počkat na inkvizitora, tedy eh, examinátora.... Gratuluji a potvrzuji, že v Jičíně to dneska lítalo parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 noční projížďka MX5, už jsem skoro zapomněl, jak je to super ... Noční projížďky se staženou střechou se nedají srovnat s ničim... Chybí mi to :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 No a teď mi volala nastávající, že EMS přivezla kouzelnej balíček. Takže večer budu mít zase pro co žít... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Hugovy fotky móc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Že jsem dnes udělal zkoušky na vyhlášku 50 . Byl jsem mimo obor 12 let a měl jsem dost hrachy......už nemusím Gratuluju, teď máš postaráno o zábavu každý tři roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/krimi-a-nehody/colnici-budu-mat-vikend-ktory-im-nikto-nezavidi.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 (upraveno) Velmi mě potěšilo nové koupaliště v Hradišti.Ideální výlet na kolo a zrovna koupání,a ceny v podstatě lidové.Trochu to akorát zkazilo to,že jsem se morově spálil a 3 km před barákem píchl duši,takže jsem musel pěšo,ale jinak super:-) Upraveno 1. července 2012 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Velmi mě potěšilo nové koupaliště v Hradišti.Ideální výlet na kolo a zrovna koupání,a ceny v podstatě lidové.Trochu to akorát zkazilo to,že jsem se morově spálil a 3 km před barákem píchl duši,takže jsem musel pěšo,ale jinak super:-) já se spálil před týdnem na Slovensku, stačilo jedno dopoledne na koupališti. A to jsem se snažil se slunci vyhýbat, buď ve vodě nebo ve stínu, vlastně se ani nějak moc neloupu ale chvílema to hezky svědí. Když jsem tam viděl některé ty opečence, tak jsem si říkal že můj negativní postoj k opalování má něco do sebe. A těší mě že jsem trošku vyzrál na to vedro. Okno otevírám nějdřív ve 21 hodin, prostě až je venku chladněji než uvnitř. Zrovna včera bylo ještě o půlnoci venku 25 stupňů, tady uprostřed Vysočiny, to svět neviděl a pes nežral. Ráno jsem postavil do okna ventilátor a poženu sem chladný vzduch dokud se venku zas neoteplí. Pak zavřu a otevřu to až večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 ... že mi chlapeček dnes ráno přežil jen s naraženým kolenem. Dnes má tedy své druhé narozeniny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 ... že mi chlapeček dnes ráno přežil jen s naraženým kolenem. Dnes má tedy své druhé narozeniny Tak to měl teda obrovské štěstí!!!Taky slavím dvoje narozeniny,jakože opravdu,takže zcela pojem druhé narozeniny chápu.Když jsem přejížděl na kole křižovatku,srazil mě napřímo v 90km/h nažraný frajer,který mě vůbec neviděl...někdy je potřeba hodně štěstí,což kluk asi rozhodně měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Tyjo Co se stalo a kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 (upraveno) Španělsko, Sevilla - lítá tam jako výsadkový pilot. Přijel tam nový pilot z Británie, který začíná jako vysazovač. Junior seděl jen jako pozorovatel na pravé sedačce. V tom teple se letadlu do vzduchu nechtělo. Smetený plot kolem letiště zafungoval jako rollstop a letadlo začalo sklízet olivy i se stromy. Ještě, že nevzlítli, kdyby se to propadlo do toho sadu, bylo by to horší. Paragáni se jen lekli a utekli, piloti hlásí jedno naražené koleno a jednu oděrku. Letadlo to nepřežilo. Holt osud jim přál. Upraveno 1. července 2012 uživatelem polifka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Potěšilo mě, že jsem přežil narození potomka.V pátek večer jsme byli prcka zapít a naprosto nechápu, jak jsme mohli ve 4 lidech propít za 4 hodiny skoro pět tisíc.V sobotu se mi podařilo vstát z postele až kolem deváté večer.Veřejně tady prohlašuju, že končím s alkoholem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 (upraveno) Potěšilo mě, že jsem přežil narození potomka. V pátek večer jsme byli prcka zapít a naprosto nechápu, jak jsme mohli ve 4 lidech propít za 4 hodiny skoro pět tisíc. V sobotu se mi podařilo vstát z postele až kolem deváté večer. Veřejně tady prohlašuju, že končím s alkoholem. Gratuluji k narození potomka. Ale musím konstatovat, že tato choroba (končím s alkoholem) je léčitelná a trvá jen pár hodin až dní. Upraveno 1. července 2012 uživatelem polifka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Peto Sagan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Peto Sagan Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky