Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Potěšilo mě, že jsem přežil narození potomka.

V pátek večer jsme byli prcka zapít a naprosto nechápu, jak jsme mohli ve 4 lidech propít za 4 hodiny skoro pět tisíc.

V sobotu se mi podařilo vstát z postele až kolem deváté večer.

Veřejně tady prohlašuju, že končím s alkoholem.

No super to je zapití jak má být.

A to prohlášení no dovol abych se zasmál..........................Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to měl teda obrovské štěstí!!!Taky slavím dvoje narozeniny,jakože opravdu,takže zcela pojem druhé narozeniny chápuPosted Image.Když jsem přejížděl na kole křižovatku,srazil mě napřímo v 90km/h nažraný frajer,který mě vůbec neviděl...někdy je potřeba hodně štěstí,což kluk asi rozhodně mělPosted Image

Taky slavim dvoje. Viděl jsem ten den D5ku několikrát vzhůru nohama...

Odkaz ke komentáři

Že jsem dnes v zácpě na Evropské v Práglu neuvařil firemní auto ( ale jen taktak ) a že jsou pražáci ( ať si říká kdo chce, co chce ) opravdu ohleduplní. Viděli auto s cizí značkou ( a že jsem se fakt už neorientoval....navigace mne vedla dost blbě ), dostával jsem přednost, lidi mne pouštěli...nikdo na mne netroubil....to moc a moc oceňuju. Sám taky pouštím, když můžu, dnes jsem byl ale fakt vynervovanej, auto bylo vážně před kolapsem a kdybych v té zácpě v tom kopci zůstal....bylo by to v řiti.....chcípal jsem to co 5 metrů, abych to neuvařil .....a modlil se, abych vyjel a mohl zase jet.

Tohle jsem jinde zatím nepoznal...v Brně, Ostravě...kdekoliv jinde....nikdo nepustí. V Praze jo. Takže poklona, pánové ( třeba jsme se zrovna potkali )...... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

...v Brně, Ostravě...kdekoliv jinde....nikdo nepustí. V Praze jo. Takže poklona, pánové ( třeba jsme se zrovna potkali )...... :thumbsup_anim:

Mám stejnou zkušenost, mimo Prahu pouští výjimečně. On ten provoz člověka donutí. Někdy pustíš ty, někdy pustí tebe.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Souhlas. To samé jezdit systémem zip - málokde tohle praktikují vyjma Práglu.

To mě může trefit šlak, když někde zipuju a troubí na mě. Jednou jsem málem někde mimo Prahu zastavil a šel mu to vysvětlit.:)
Odkaz ke komentáři

K tomu se připojím. Já jel dnes ráno do práce cestou, kde se na 200 metrech zipuje 3x. Navíc to ani nejsou klasicky 2 pruhy, ale vždycky hlavní a vedlejší. (Pro Pražáky je to cesta z Hradčanské na Malostranskou.) A na všech místech fungoval zip 100%ně.

Mě už to ani nepřijde, ale je dobrý si to občas uvědomit.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...