Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

pozadi ma ten problem, ze se musi kazdej vecer dostat autem jeste 25 km smer jih od Brna :)

...ale uz dlouho si rikam, ze tuhle chybu musim nekdy napravit :)

Sibiř to má tak 20 na západ, já asi 15, takže Tvá (byť sofistikovaná) odpověď s největší pravděpodobností nebude přijata :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pozadi ma ten problem, ze se musi kazdej vecer dostat autem jeste 25 km smer jih od Brna :)

...ale uz dlouho si rikam, ze tuhle chybu musim nekdy napravit :)

woe, old black to ma taky 20, jumbo 70, bedja a financ 120, bratislavska klika 150, kamil 200, takze tvuj argument vazne jen tak neprojde :)
Odkaz ke komentáři

Zahájení Olympiády, to je ovšem dobrá masáž" Danny je blázen, mám to nakulený na plný pecky v Sennheizerech a s tej show mám husí kůží :clap:

Na který stanici to sleduješ? ČT4 HD má 5.1 zvuk, ale "horší" komentář vs. EUROSPORT HD má lepší komentář, ale zvuk jen stereo.
Odkaz ke komentáři

Asi nejlepsi zahajeni co jsem videl. A sleduju od Seoul 88. Tehda jsem se nechal vzbudit ve dve rano. Od te doby, co je Hasna junior, me dojme kazda blbost. Asi jsem prodelal nejakou hormonalni zmenu. Jeste, ze v tom nejsem sam. Nekteri zaslouzili clenove fora uronili I ma Brusakovi, kdyz Boss zacal valit Waiting for a sunny day. A jeste mame ve vyprave betalne kocky a Koukal je borec. Howg.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Mě se ten opening tež líbí, Danny se s tím nesral. V podkresu U2, Petshopboys, Adele,Underworld a když šli domácí tak to zboural Heroes od Bowieho.

No a teď to tam pere Paulie s Jude.

Hudební dramaturgie zvládnutá na 1*.

Suma sumárum, bylo to britské, vtipné a pěkně zrobené.

P.S. Nechápu teda, jak může někdo brečet na rockovém koncertě, to musel být pěkný debil.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...