gougy Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 pozadi ma ten problem, ze se musi kazdej vecer dostat autem jeste 25 km smer jih od Brna ...ale uz dlouho si rikam, ze tuhle chybu musim nekdy napravit Sibiř to má tak 20 na západ, já asi 15, takže Tvá (byť sofistikovaná) odpověď s největší pravděpodobností nebude přijata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 pozadi ma ten problem, ze se musi kazdej vecer dostat autem jeste 25 km smer jih od Brna ...ale uz dlouho si rikam, ze tuhle chybu musim nekdy napravit woe, old black to ma taky 20, jumbo 70, bedja a financ 120, bratislavska klika 150, kamil 200, takze tvuj argument vazne jen tak neprojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Sibiř to má tak 20 na západ, já asi 15, takže Tvá (byť sofistikovaná) odpověď s největší pravděpodobností nebude přijata tak aspon sem to zkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 woe, old black to ma taky 20, jumbo 70, bedja a financ 120, bratislavska klika 150, kamil 200, takze tvuj argument vazne jen tak neprojde njn, tak kdy a kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 njn, tak kdy a kde? sleduj tohle vlakno, ale pravdu mas v tom, ze by to uz asi chtelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 woe, old black to ma taky 20, jumbo 70, bedja a financ 120, bratislavska klika 150, kamil 200, takze tvuj argument vazne jen tak neprojde Bedja a financ to maji 120 az na Sibir, ze Zlina do Brna to mame rovnou stovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oloušek Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Půlmaratón, který na mne dnes čeká ve Stromovce. A hodinky Garmin Forerunner 305, které budu mít na ruce. Olie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 .. že se koná - a doufám ještě potěší, až zajdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 (upraveno) .. že se koná - a doufám ještě potěší, až zajdu dej vedět jaký to bylo, taky uvažuji, že bych si ze synátorem udělal výlet do Ovy Upraveno 27. července 2012 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Zahájení Olympiády, to je ovšem dobrá masáž" Danny je blázen, mám to nakulený na plný pecky v Sennheizerech a s tej show mám husí kůží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Zahájení Olympiády, to je ovšem dobrá masáž" Danny je blázen, mám to nakulený na plný pecky v Sennheizerech a s tej show mám husí kůží Na který stanici to sleduješ? ČT4 HD má 5.1 zvuk, ale "horší" komentář vs. EUROSPORT HD má lepší komentář, ale zvuk jen stereo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Na který stanici to sleduješ? ČT4 HD má 5.1 zvuk, ale "horší" komentář vs. EUROSPORT HD má lepší komentář, ale zvuk jen stereo. 4 HD a zvuk dost dobrej" Ty vole, ten Bond, jsem čekal, kdy ukáže Omegy Také tě to baví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Od Calgary 1988 nevynechávám! Subwoofer mi tu brumí, sousedi dnes nemají šanci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Od Calgary 1988 nevynechávám! Subwoofer mi tu brumí, sousedi dnes nemají šanci. Můj Subwoofer je od té doby, co se mi narodil prcek plný pavouků Tak užívej, už nebudu rušit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Zahájení LOH nemá chybu - Boyle je dokonalej! Obdiv má i Královna za scénu s Jamesem... Doufám, že to půjde někde sehnat "no comment" - hudba Underworld a Oldfielda (zatím?) je parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Nikdy mě zahájení OH nebavilo,ale tohle je fakt špica.Craig vynikající,Mr.Bean taky,super sestřih hudby,fakt dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 (upraveno) Asi nejlepsi zahajeni co jsem videl. A sleduju od Seoul 88. Tehda jsem se nechal vzbudit ve dve rano. Od te doby, co je Hasna junior, me dojme kazda blbost. Asi jsem prodelal nejakou hormonalni zmenu. Jeste, ze v tom nejsem sam. Nekteri zaslouzili clenove fora uronili I ma Brusakovi, kdyz Boss zacal valit Waiting for a sunny day. A jeste mame ve vyprave betalne kocky a Koukal je borec. Howg. Upraveno 27. července 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Zahájení super, jen to hd nelovim...a kolikrát ty jejich řeči by mohli vypustit a nechat jen originál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 (upraveno) Ovsem Arctic Monkies strasne. Prevazne falesne, naprosto neumetelske, v zemi s takovou muzikalni tradici naprosto zbytecne fo pa. No, vzdycky se najde neco, co zaskripe. Upraveno 27. července 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Mě se ten opening tež líbí, Danny se s tím nesral. V podkresu U2, Petshopboys, Adele,Underworld a když šli domácí tak to zboural Heroes od Bowieho.No a teď to tam pere Paulie s Jude.Hudební dramaturgie zvládnutá na 1*.Suma sumárum, bylo to britské, vtipné a pěkně zrobené. P.S. Nechápu teda, jak může někdo brečet na rockovém koncertě, to musel být pěkný debil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky