Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Moc pěknej spurt na cílovce v Paříži . Marcel Kittel vs Andre Greipel vs Mark Cavendish . Moc pěkná podívaná. Urval to Marcel Kittel.

Bohužel Peter Sagan se tam moc nechytil. Tour je za náma, super výsledek Romana Kreuzigra 5 místo je skvělé. Super je i fakt , že nejel sám na sebe, ale hlavně pro Contadora a dokázal bejt takhle nahoře. Otázka je kdyby měl volnou ruku od týmu jestli by nebyl vejš. Skvělý výkon Petra Sagan a obhajení zeleneho dresu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem od přírody skeptik, tak se bojím, že budu zklamaný, ale přesto mě potěšilo, že nastal den D a já uvidím poprvé naživo tyhle chlápky, kteří mě provází životem už 30 let.

I ja se uz tesim,za chvili sedame s kamosem na vlak a valime.Apropo neporadi mi nekdo z prazskejch,jak se dostanu z hlavniho nadrazi k hotelu Astra Praha 11,Mukarovska?Diky

Odkaz ke komentáři

I ja se uz tesim,za chvili sedame s kamosem na vlak a valime.Apropo neporadi mi nekdo z prazskejch,jak se dostanu z hlavniho nadrazi k hotelu Astra Praha 11,Mukarovska?Diky

metrem na Muzeum, přestup na trasu A, stanice Skalka a potom je to podle jejich webu 300metrů pěšky

Odkaz ke komentáři

metrem na Muzeum, přestup na trasu A, stanice Skalka a potom je to podle jejich webu 300metrů pěšky

nebo sednout u hlavního nádraží na tramvaj číslo 26 jedeš až na zastávku Na padesátém doba trvanání cca 25 minut

http://mapy.jizdnirady.idnes.cz/praha/?context=PEMgeDE9IjEiIHgyPSIzMjg2NDg1NzAiIHgzPSIxIiBkMT0iMjMuNy4yMDEzIMOadCIgZDI9IjExOjQ4Ij48ZiBpVFRJbmRleD0iODYiIGlWaXJ0TGlzdD0iMzMiIGlWaXJ0TGlzdElEPSIzMDEwMDMiIGlJdGVtPSI0MDIiIHNOYW1lPSJIbGF2bsOtIG7DoWRyYcW.w60iIC8.PHQgaVRUSW5kZXg9Ijg2IiBpVmlydExpc3Q9IjMzIiBpVmlydExpc3RJRD0iMzAxMDAzIiBpSXRlbT0iMTE2NyIgc05hbWU9Ik5hIFBhZGVzw6F0w6ltIiAvPjwvQz4-&id=x133f0g32&lng=c

a nebo taxi

Upraveno uživatelem quest987
Odkaz ke komentáři

Jsem skeptik jen kvuli pocasi a konci ve 22:00, to neni zrovna idealni na koncert. Ale i tak se nemuzu dockat. Bude to stat za to. Poprve za ta leta co je posloucham, jsem si koupil i DM tricko, potistenym hadrum se jinak vyhybam.

Začátek koncertu za světla je na howno. Zažil jsem to i na minulém koncertu DM a není to ono. Ale všem, kdo jdou, příjemný zážitek.

P.S. Delta Machine se povedla.

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...