Liqid Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2013 Otevřel jsem digi Casia, které mám už asi osm let, protože po doběhnutí domů se vypnuly. Trochu jsem pošťoural šroubovákem a ony ožily, už jsem se bál, že budu muset k hodináři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2013 (upraveno) broskve z vine food marketu. sice dvě byly za šedesát kaček ale tak šťavnatý a sladký jsem neměl roky Upraveno 19. července 2013 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Moc pěknej spurt na cílovce v Paříži . Marcel Kittel vs Andre Greipel vs Mark Cavendish . Moc pěkná podívaná. Urval to Marcel Kittel.Bohužel Peter Sagan se tam moc nechytil. Tour je za náma, super výsledek Romana Kreuzigra 5 místo je skvělé. Super je i fakt , že nejel sám na sebe, ale hlavně pro Contadora a dokázal bejt takhle nahoře. Otázka je kdyby měl volnou ruku od týmu jestli by nebyl vejš. Skvělý výkon Petra Sagan a obhajení zeleneho dresu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Sen noci svatojánské - Shakespearovské slavnosti v Ostravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Jsem od přírody skeptik, tak se bojím, že budu zklamaný, ale přesto mě potěšilo, že nastal den D a já uvidím poprvé naživo tyhle chlápky, kteří mě provází životem už 30 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Jsem skeptik jen kvuli pocasi a konci ve 22:00, to neni zrovna idealni na koncert. Ale i tak se nemuzu dockat. Bude to stat za to. Poprve za ta leta co je posloucham, jsem si koupil i DM tricko, potistenym hadrum se jinak vyhybam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 absolvoval jsem DM koncert 2x a panove si fakt davaj zalezet.. nebudete zklamani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Tak to ja jsem naposlouchal Delta Machine, i když pro mě jsou nejzásadnější alba mezi Broken Frame a Black Celebration Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Sen noci svatojánské - Shakespearovské slavnosti v Ostravě. +1 ...byl jsem teda v Praze, ale předpokládám, že je to stejné představení...trio Polášek/Daniel/Kopta mě v závěru rozchechtalo jako už dlouho nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Tak to ja jsem naposlouchal Delta Machine, i když pro mě jsou nejzásadnější alba mezi Broken Frame a Black Celebration Delta Machine je hodne dobre album. Me nejoblibenejsi ale je Some Great Reward. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Jsem od přírody skeptik, tak se bojím, že budu zklamaný, ale přesto mě potěšilo, že nastal den D a já uvidím poprvé naživo tyhle chlápky, kteří mě provází životem už 30 let. I ja se uz tesim,za chvili sedame s kamosem na vlak a valime.Apropo neporadi mi nekdo z prazskejch,jak se dostanu z hlavniho nadrazi k hotelu Astra Praha 11,Mukarovska?Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 I ja se uz tesim,za chvili sedame s kamosem na vlak a valime.Apropo neporadi mi nekdo z prazskejch,jak se dostanu z hlavniho nadrazi k hotelu Astra Praha 11,Mukarovska?Dikymetrem na Muzeum, přestup na trasu A, stanice Skalka a potom je to podle jejich webu 300metrů pěšky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 (upraveno) metrem na Muzeum, přestup na trasu A, stanice Skalka a potom je to podle jejich webu 300metrů pěšky I ja se uz tesim,za chvili sedame s kamosem na vlak a valime.Apropo neporadi mi nekdo z prazskejch,jak se dostanu z hlavniho nadrazi k hotelu Astra Praha 11,Mukarovska?Dikymetrem na Muzeum, přestup na trasu A, stanice Skalka a potom je to podle jejich webu 300metrů pěšky nebo sednout u hlavního nádraží na tramvaj číslo 26 jedeš až na zastávku Na padesátém doba trvanání cca 25 minut http://mapy.jizdnirady.idnes.cz/praha/?context=PEMgeDE9IjEiIHgyPSIzMjg2NDg1NzAiIHgzPSIxIiBkMT0iMjMuNy4yMDEzIMOadCIgZDI9IjExOjQ4Ij48ZiBpVFRJbmRleD0iODYiIGlWaXJ0TGlzdD0iMzMiIGlWaXJ0TGlzdElEPSIzMDEwMDMiIGlJdGVtPSI0MDIiIHNOYW1lPSJIbGF2bsOtIG7DoWRyYcW.w60iIC8.PHQgaVRUSW5kZXg9Ijg2IiBpVmlydExpc3Q9IjMzIiBpVmlydExpc3RJRD0iMzAxMDAzIiBpSXRlbT0iMTE2NyIgc05hbWU9Ik5hIFBhZGVzw6F0w6ltIiAvPjwvQz4-&id=x133f0g32&lng=ca nebo taxi Upraveno 23. července 2013 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 jj, už se to rojí...cestou k zubařce jsem v okolí václaváku napočítal tak 5 skupinek DM fans...ale jako ty černé trika jsem jim dneska moc nezáviděl kua... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Za chvili taky vyrazim. No par lidi uz ceka pred stadionem, pekne na slunci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Za chvili taky vyrazim. No par lidi uz ceka pred stadionem, pekne na slunci... ...to je tam přitom okolo tolik příjemných, zaslunečníkovaných hospůdek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Kluci dik,byl jsem na chalupe a tam nejde net ani na telefonu,takze jsem nemohl nic zjistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 ...to je tam přitom okolo tolik příjemných, zaslunečníkovaných hospůdek Tam samozrejme mirim nejdrive. Cekat ve fronte, to neni nic pro me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 (upraveno) Jsem skeptik jen kvuli pocasi a konci ve 22:00, to neni zrovna idealni na koncert. Ale i tak se nemuzu dockat. Bude to stat za to. Poprve za ta leta co je posloucham, jsem si koupil i DM tricko, potistenym hadrum se jinak vyhybam. Začátek koncertu za světla je na howno. Zažil jsem to i na minulém koncertu DM a není to ono. Ale všem, kdo jdou, příjemný zážitek. P.S. Delta Machine se povedla. Upraveno 23. července 2013 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaSDN Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Zdar, jsem si dnes vyzvedl vytouženou chrono kšiltovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky