sibirnaya Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 jee, samotuh, to me nikdy nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Mě dnes potěšila návštěva leteckého muzea. Procházel jsem mezi těmi stroji s otevřenou pusou. Je neuvěřitelné, co lidi mohli vymyslet a vyrobit. Technická nádhera. Z fotek to člověku nepřijde, ale když stojí na dotek všech těch obrovských strojů a vidí každý nýt, svar, ohýbané plechy, ručně vyráběné dřevěné vrtule, lanka a táhla, opravdu se posadí na zadek. Poprvé v životě jsem se nasoukal do kokpitu, je to opravdu zážitek. Spousta budíků, knoflíků, páček..jak to ti vojáci můžou všechno ovládat za letu, když po nich někdo šije, to fakt nechápu. A co mě potěšilo nejvíc byly mechanické stopky http://www.youtube.com/watch?v=YkVREeFSsp4a taky sponzor muzea Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Dnes mně hodně potěšilo, že konečně startují formule a zase budou neděle zajímavější...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Dnes mně hodně potěšilo, že konečně startují formule a zase budou neděle zajímavější...... JJ.....to máš svatou pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Potěšil mě google. Na dotaz "cheerleader" mi vyplivl krásný obrázky...Původně jsem to hledal, protože se dcery ptaly, co to má ta Hello Kitty z obrázku v rukou za balónky. Chtěl jsem jim ty balónky ukázat v praxi... Nakonec jsem u "balónků zůstal sám"... ...fakt dobrej vyhledávač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Aj ked nie som fanuskom F1 timu Renault, potesilo ma Petrovove umiestnenie, myslim ze v tejto sezone sa pochlapi a bude mat dobre vysledky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Dcera má dnes narozeniny, je jí devět, totální pohoda, radost z dárků, venku pěkně, jdeme grilovat, přijdou přátelé, v pátek letíme po dlouhé době do CZe, všichni se těší - prostě všechno tak, jak má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 (upraveno) Potěšil mě google. Na dotaz "cheerleader" mi vyplivl krásný obrázky... quote] dík, Bandi, také jsem to zkusil na Tvou radu....[/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. března 2011 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 právě mě sečetli, už se mi tu nebudou válet ty podivný formuláře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 FrantisekH: To ses spokojenej clovek, ja si na rema debilnima papirama lamu hlavu, pac jsem se jeste nerozhodl, ke ktere nabozenske sekte a narodnosti se prihlasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 No mě nikdo formulář nedonesl a v zákoně není povinnost si formulář vyzvednout, pouze povinnost odevzdat převzatý formulář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paleolit Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 (upraveno) jee, samotuh, to me nikdy nenapadlo jádrový písek, je to malý díl a patří do kompletu ještě s pár dalšími... trochu písku a pryskyřice do formy a je popelník na světě Potěšil mě google. Na dotaz "cheerleader" mi vyplivl krásný obrázky... Původně jsem to hledal, protože se dcery ptaly, co to má ta Hello Kitty z obrázku v rukou za balónky. Chtěl jsem jim ty balónky ukázat v praxi... Nakonec jsem u "balónků zůstal sám"... ...fakt dobrej vyhledávač. cheerleader je roztleskávačka, to jsou většinoumoc hezký holky... oči bych na nich mohl vykoukat Upraveno 27. března 2011 uživatelem Paleolit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 No mě nikdo formulář nedonesl a v zákoně není povinnost si formulář vyzvednout, pouze povinnost odevzdat převzatý formulář Vidim to uplne stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 (upraveno) FrantisekH: To ses spokojenej clovek, ja si na rema debilnima papirama lamu hlavu, pac jsem se jeste nerozhodl, ke ktere nabozenske sekte a narodnosti se prihlasim Mno já jsem to vzal jak sportku..náhodnej výběr..alespoň jsem vyhrál sexy mladou a příjemnou sčítací komisařku.. Upraveno 27. března 2011 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Původně jsem to hledal, protože se dcery ptaly, co to má ta Hello Kitty z obrázku v rukou za balónky. ať dáš holkám fundovanou odpověď, jsou to pompony (dcerka je cheer, tak to znám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 I když byla zima 7-8°C, tak jsem stáhl střechu a užíval si prvních jarních dnů v kabriu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 tak přesně takhle miluju tu vůni jara.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 I když byla zima 7-8°C, tak jsem stáhl střechu a užíval si prvních jarních dnů v kabriu :-) Pořídil sis nové, nebo v tom co už je doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Pořídil sis nové, nebo v tom co už je doma? To z loňska, ale to druhé, když z toho prvního zbyla jen hromada šrotu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 brett: To já si počkám až do května... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky