Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Mě dnes potěšila návštěva leteckého muzea. Procházel jsem mezi těmi stroji s otevřenou pusou. Je neuvěřitelné, co lidi mohli vymyslet a vyrobit. Technická nádhera. Z fotek to člověku nepřijde, ale když stojí na dotek všech těch obrovských strojů a vidí každý nýt, svar, ohýbané plechy, ručně vyráběné dřevěné vrtule, lanka a táhla, opravdu se posadí na zadek. Poprvé v životě jsem se nasoukal do kokpitu, je to opravdu zážitek. Spousta budíků, knoflíků, páček..jak to ti vojáci můžou všechno ovládat za letu, když po nich někdo šije, to fakt nechápu. A co mě potěšilo nejvíc byly mechanické stopky :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=YkVREeFSsp4

a taky sponzor muzea :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potěšil mě google. Na dotaz "cheerleader" mi vyplivl krásný obrázky...

Původně jsem to hledal, protože se dcery ptaly, co to má ta Hello Kitty z obrázku v rukou za balónky. Chtěl jsem jim ty balónky ukázat v praxi... Nakonec jsem u "balónků zůstal sám"...

...fakt dobrej vyhledávač.

Odkaz ke komentáři

quote]

dík, Bandi, také jsem to zkusil na Tvou radu....[/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři

jee, samotuh, to me nikdy nenapadlo :D

jádrový písek, je to malý díl a patří do kompletu ještě s pár dalšími... trochu písku a pryskyřice do formy a je popelník na světě:smile_anim:

Původně jsem to hledal, protože se dcery ptaly, co to má ta Hello Kitty z obrázku v rukou za balónky. Chtěl jsem jim ty balónky ukázat v praxi... Nakonec jsem u "balónků zůstal sám"...

...fakt dobrej vyhledávač.

cheerleader je roztleskávačka, to jsou většinoumoc hezký holky... oči bych na nich mohl vykoukat :crying_anim:

Upraveno uživatelem Paleolit
Odkaz ke komentáři

FrantisekH: To ses spokojenej clovek, ja si na rema debilnima papirama lamu hlavu, pac jsem se jeste nerozhodl, ke ktere nabozenske sekte a narodnosti se prihlasim :D

Mno já jsem to vzal jak sportku..náhodnej výběr..alespoň jsem vyhrál sexy mladou a příjemnou sčítací komisařku..

Upraveno uživatelem FrantisekH
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...