Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V pondělí objednáno, díky možnosti okamžitě zaplaceno a v úterý dodáno. Nejen že se na to při nabíjení akumulátorů hezky kouká, ale člověk to s sebou může vzít na cesty a s těmi nabitými aku to použít jako powerbank pro cokoliv s USB dobíjením...

post-14111-0-26544700-1407284229_thumb.jpg

Odesláno

Filip.J: a co to je?

Tys to jako nepoznal? Vždyť je to červená a zelená dioda v kombinaci s modrým displayem co ukazuje nějaký čísílka, no ni................ :lol:

Odesláno

Mondeo to trefil!  :lol2:

Je to inteligentní nabíječka Li-Ion akumulátorů - ukazuje napětí v aku, uprostřed nabíjecí proud (lze volit 0,25A / 0,5A / 1A), aku s červenou diodou se nabíjí a podle toho schématu baterky je nabitý na 80% - 100%, zelená dioda hlásí už 100% nabitý aku a jen ho kontroluje, jestli mu samovolně nepadá napětí.

Odesláno

Mondeo to trefil!  :lol2:

Je to inteligentní nabíječka Li-Ion akumulátorů - ukazuje napětí v aku, uprostřed nabíjecí proud (lze volit 0,25A / 0,5A / 1A), aku s červenou diodou se nabíjí a podle toho schématu baterky je nabitý na 80% - 100%, zelená dioda hlásí už 100% nabitý aku a jen ho kontroluje, jestli mu samovolně nepadá napětí.

to vypadá na prima hračku, předpokládám, že umí i kalibraci a další srandy s akumulátory. Paráda, další věc, co "nutně musím mít", sakra  ;)

Odesláno

Gougy, jestli kalibrací myslíš "probuzení mrtvého" (= totálně vybitého) aku, tak to by umět měla. Jinak manuál jsem ještě neprocházel  :blush02: , tak vlastně nevím. Mně jde o to, co jsem psal - vybrat si napětí (umí 3,0V RCR123, 3,6V a 3,8V aku, takové ty 16350 až 18650, teď mám asi maglajz ve značení), vybrat nabíjecí proud (chci aku šetřit vs. chci mít rychle nabito) a přes USB to umí z těch aku nabíjet zařízení, která k tomu připojím.

Odesláno

Gougy, jestli kalibrací myslíš "probuzení mrtvého" (= totálně vybitého) aku, tak to by umět měla. Jinak manuál jsem ještě neprocházel  :blush02: , tak vlastně nevím. Mně jde o to, co jsem psal - vybrat si napětí (umí 3,0V RCR123, 3,6V a 3,8V aku, takové ty 16350 až 18650, teď mám asi maglajz ve značení), vybrat nabíjecí proud (chci aku šetřit vs. chci mít rychle nabito) a přes USB to umí z těch aku nabíjet zařízení, která k tomu připojím.

jj, měl jsem na mysli řízené vybití do 0 a následné pomalé nabíjení, vzhledem k tomu, co píšeš o nabíjecích proudech to určitě umí a to je super! (miluji 15min nabíječky, ale stejně si raději počkám 12-20hodin, když chci, aby mi baterky vydržely. 

Odesláno

To ani tak nevadí (prostě je vybiješ sám), nejdůležitější vlastnost je možnost změny proudu, opravdu se mi to líbí :cheers:

Přesně  :smile_anim:

Odesláno

No všimol som si, že sme si našli podobnú letnú zábavku :) Ja teda "len" zlomenina ulny+radia a rozpadnutý radioulnárny kĺb... na druhej strane, mne sa to stalo len pri vynášaní odpadkov. 

Odesláno

No všimol som si, že sme si našli podobnú letnú zábavku :) Ja teda "len" zlomenina ulny+radia a rozpadnutý radioulnárny kĺb... na druhej strane, mne sa to stalo len pri vynášaní odpadkov. 

jak se neco takoveho muze prihodit pri vynaseni odpadku?

Odesláno

Hm, dobrá otázka, sám neviem, ako som mohol mať takú smolu. Na parkovisku pri kontajneroch je taká ocelová platforma (strecha starého nákladného výťahu). Betón okolo je rozdrolený a tam som zakopol. Predlaktie sa zastavilo na tej platforme, zvyšok ruky pokračoval do jamy z toho vylágrovaného betónu. To skrátka nevymyslíš, že obyčajný pád skončí takto... 

Odesláno

Teda fuuuj!

No aspoň už ses dostal do fáze rehabilitační .-)

(Mně včera doktor nepotěšil, prý to lešení bude na 8 týdnů celkem, prý se to "nevyplatí" sundat dřív, grrrr.)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...