Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

boo-beek Jaké používáš pěchovátko ke starému pressovači prosím?

Kámoš má taky tady ten Miele a s tou krátkou dobou spařování to je strašný fofr, to máš pravdu. Ale máš pravdu, že není nad ten dvouminutový taneček kolem presovače, když člověk dělá všechno sám a s láskou.

Odesláno (upraveno)

Pánové přístroj vaří presso, zkuste si o jeho přípravě něco přečíst..doba spaření by neměla přesáhnout, a možný se mýlím jiný mě opraví, cca 15 seku....

Mam podobnou mašinku od Krupsu a v práci EQ7 od SIemensu a nemůžu si vynachválit

A pokud káva natéká rychle zkuste zvýšit jemnost mletí

Upraveno uživatelem FrantisekH
Odesláno

Právě mě dorazily letenky do Jihoafrické, hurá hurá :snorkle: Letos s Turkama, abych řekl pravdu, tak ani nevím, jestli se v letadle může nasávat, ale snad jo, když se může v Turecku"

post-364-023688900 1303836914.jpg

Odesláno

kouřit prej smí i letušky a prý i za letu

Tak o letuškách jsem neslyšel, o pilotech to vím z vlastní zkušenosti (letěl jsem nedávno v kabině). Kamarád pilot mi to vysvětlil tím, že v pilotní kabině mají vlastní vzduchový okruh, takže to jinde není cítit a nikomu to nevadí.
Odesláno

V letadle můžeš nasávat, pokud nejsi pilot :) . Naopak jako pilot můžeš za letu kouřit B)

Tak pak to nebude mít chybu, zahulím si v Africe :guitar:

Odesláno

Ad kafe:

1. prvni masinka mela celkem nestandardni portafilter, 53mm, takze jsem to pechoval sklenickou z Ikea :)

2. optimální espresso je 25 - 30ml / 25-30 sec

Veci jako jemnost mleti apod... vim, nejsem v tomhle oboru uplne novacek ;)

Návštěvník Tada
Odesláno

Dneska mě potěšílo snad úplně všechno :) Výlet do Prahy, focení, psaní, nový pouzdro na 1911... :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Jaký pouzdro? Pochlub se :-)

Ok, hodím to do zbraňového vlákna - vnější opaskáč od KM Saddlery :)

Odesláno

Dneska jsem zaregistroval na chronoshopu, že kubson získal distribuci Glycine, tak sem moc zvědavej a celkem se těšim :)...

A ještě tam přibyl Junghans, to muselo být taky nedávno. Oboje paráda.
Odesláno

Pár hodin lidové zábavy.. koncert Kabátů, točené pivko a gořalečka přímo na stadioně, nehledám v tom vyšší princip, ale vyřval sem se s mladší dcerou dokonale, manželka nám dělá pilota..

Odesláno

Právě mě dorazily letenky do Jihoafrické, hurá hurá :snorkle:  Letos s Turkama, abych řekl pravdu, tak ani nevím, jestli se v letadle může nasávat, ale snad jo, když se může v Turecku"

To Ti tiše závidím. Měl jsem letět v únoru Namibie+SA ,ale už mnohem dříve bylo jasné, že to finančně nevyjde.

Snad příští rok.

Odesláno

Potesila ma posta z Ukrajiny, dosly mi Vostok Amfibia v takmer NOS stave

Oh, tak nato abych si objednal ne hodinky, ale cokoliv z Ruska nebo Ukrajiny bych opravdu neměl ty správné koule.

Obdivuji Tvou odvahu... :unsure:

Hlavně že přišly. :cheers:

Odesláno

Mně udělalo radost, že se sice ukázalo, že tatínek má rakovinu ledviny, nicméně nemá nikde metastáze a dá se to odoperovat. Druhá je v pořádku, takže snad bude OK. Ale byl to týden děsu a hrůzy.

Teď ještě týden na operaci a další týden na srůstání a snad bude zase řádit s vnoučatama.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...