Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Pánové přístroj vaří presso, zkuste si o jeho přípravě něco přečíst..doba spaření by neměla přesáhnout, a možný se mýlím jiný mě opraví, cca 15 seku....

Mam podobnou mašinku od Krupsu a v práci EQ7 od SIemensu a nemůžu si vynachválit

A pokud káva natéká rychle zkuste zvýšit jemnost mletí

Upraveno uživatelem FrantisekH
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě mě dorazily letenky do Jihoafrické, hurá hurá :snorkle: Letos s Turkama, abych řekl pravdu, tak ani nevím, jestli se v letadle může nasávat, ale snad jo, když se může v Turecku"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

kouřit prej smí i letušky a prý i za letu

Tak o letuškách jsem neslyšel, o pilotech to vím z vlastní zkušenosti (letěl jsem nedávno v kabině). Kamarád pilot mi to vysvětlil tím, že v pilotní kabině mají vlastní vzduchový okruh, takže to jinde není cítit a nikomu to nevadí.
Odkaz ke komentáři

Právě mě dorazily letenky do Jihoafrické, hurá hurá :snorkle:  Letos s Turkama, abych řekl pravdu, tak ani nevím, jestli se v letadle může nasávat, ale snad jo, když se může v Turecku"

To Ti tiše závidím. Měl jsem letět v únoru Namibie+SA ,ale už mnohem dříve bylo jasné, že to finančně nevyjde.

Snad příští rok.

Odkaz ke komentáři

Mně udělalo radost, že se sice ukázalo, že tatínek má rakovinu ledviny, nicméně nemá nikde metastáze a dá se to odoperovat. Druhá je v pořádku, takže snad bude OK. Ale byl to týden děsu a hrůzy.

Teď ještě týden na operaci a další týden na srůstání a snad bude zase řádit s vnoučatama.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...