WATCHES Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 boo-beek Jaké používáš pěchovátko ke starému pressovači prosím? Kámoš má taky tady ten Miele a s tou krátkou dobou spařování to je strašný fofr, to máš pravdu. Ale máš pravdu, že není nad ten dvouminutový taneček kolem presovače, když člověk dělá všechno sám a s láskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 (upraveno) Pánové přístroj vaří presso, zkuste si o jeho přípravě něco přečíst..doba spaření by neměla přesáhnout, a možný se mýlím jiný mě opraví, cca 15 seku....Mam podobnou mašinku od Krupsu a v práci EQ7 od SIemensu a nemůžu si vynachválit A pokud káva natéká rychle zkuste zvýšit jemnost mletí Upraveno 26. dubna 2011 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Právě mě dorazily letenky do Jihoafrické, hurá hurá Letos s Turkama, abych řekl pravdu, tak ani nevím, jestli se v letadle může nasávat, ale snad jo, když se může v Turecku" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 V letadle můžeš nasávat, pokud nejsi pilot . Naopak jako pilot můžeš za letu kouřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 kouřit prej smí i letušky a prý i za letu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 FrantisekH Tak to se opravdu mýlíš. Pravé epresso by mělo protéct za 30 seku.. 30 ml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 kouřit prej smí i letušky a prý i za letu Tak o letuškách jsem neslyšel, o pilotech to vím z vlastní zkušenosti (letěl jsem nedávno v kabině). Kamarád pilot mi to vysvětlil tím, že v pilotní kabině mají vlastní vzduchový okruh, takže to jinde není cítit a nikomu to nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 jsou různé zdroje od ca 15 do 30 s..ale 30 by mělo být maximum ..pokdu teče rychle tak chce zvýšit hrubost...nejsem barista pouze v tomto oboru méně zkušený obchodník.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 V letadle můžeš nasávat, pokud nejsi pilot . Naopak jako pilot můžeš za letu kouřit Tak pak to nebude mít chybu, zahulím si v Africe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Ad kafe:1. prvni masinka mela celkem nestandardni portafilter, 53mm, takze jsem to pechoval sklenickou z Ikea 2. optimální espresso je 25 - 30ml / 25-30 sec Veci jako jemnost mleti apod... vim, nejsem v tomhle oboru uplne novacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Dneska mě potěšílo snad úplně všechno Výlet do Prahy, focení, psaní, nový pouzdro na 1911... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Dneska mě potěšílo snad úplně všechno Výlet do Prahy, focení, psaní, nový pouzdro na 1911... Jaký pouzdro? Pochlub se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Jaký pouzdro? Pochlub se :-) Ok, hodím to do zbraňového vlákna - vnější opaskáč od KM Saddlery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Dneska jsem zaregistroval na chronoshopu, že kubson získal distribuci Glycine, tak sem moc zvědavej a celkem se těšim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Dneska jsem zaregistroval na chronoshopu, že kubson získal distribuci Glycine, tak sem moc zvědavej a celkem se těšim ... A ještě tam přibyl Junghans, to muselo být taky nedávno. Oboje paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Pár hodin lidové zábavy.. koncert Kabátů, točené pivko a gořalečka přímo na stadioně, nehledám v tom vyšší princip, ale vyřval sem se s mladší dcerou dokonale, manželka nám dělá pilota.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Potesila ma posta z Ukrajiny, dosly mi Vostok Amfibia v takmer NOS stave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepster Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Právě mě dorazily letenky do Jihoafrické, hurá hurá Letos s Turkama, abych řekl pravdu, tak ani nevím, jestli se v letadle může nasávat, ale snad jo, když se může v Turecku" To Ti tiše závidím. Měl jsem letět v únoru Namibie+SA ,ale už mnohem dříve bylo jasné, že to finančně nevyjde. Snad příští rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepster Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Potesila ma posta z Ukrajiny, dosly mi Vostok Amfibia v takmer NOS stave Oh, tak nato abych si objednal ne hodinky, ale cokoliv z Ruska nebo Ukrajiny bych opravdu neměl ty správné koule. Obdivuji Tvou odvahu... Hlavně že přišly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Mně udělalo radost, že se sice ukázalo, že tatínek má rakovinu ledviny, nicméně nemá nikde metastáze a dá se to odoperovat. Druhá je v pořádku, takže snad bude OK. Ale byl to týden děsu a hrůzy.Teď ještě týden na operaci a další týden na srůstání a snad bude zase řádit s vnoučatama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky