organic Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 JXD Pan Kuras asi nezaregistroval i další trendy, jako je třeba Dabs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 ked uz nic ine, tak aspon presnost hodiniek...od 5.1. dodnes to robi cca +1 sekundu Tak som si to prečítal a pozrel na moje a na net časa nechce sa mi tomu veriť. Naposledy som prestavovalna zimný čas a teraz majú zrovna nulovú odchýlku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Potesil me desne jeden chytrej kamarad, kterej mi rekl, ze bych se mel podivat na stranku https://chocolatey.org/ ... Kdo dela v IT a ma na starosti nejaky veci od MS myslim pochopi, proc me to potesilo ... a informace o tom, ze ve Win10 to bude built-in je taky dost zajimava :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 ...je to jednoduché. Může si změřit průměr každé klády uprostřed, délku a objem máš hned...možná bych doma někde našel i krychlící tabulky, neb kousek lesa mám.Nez tohle pomeri,tak ma pulku rozrezanou :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Potěšila mě včerejší náhodná nečekaná akvizice. Už ať jsou doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Hezky pěkně a co takhle ještě fotku ciferníčku, nebo je budeš nosit obráceně ? Potěšila mě včerejší náhodná nečekaná akvizice. Už ať jsou doma... premier.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Hezky pěkně a co takhle ještě fotku ciferníčku, nebo je budeš nosit obráceně ? Afri, obráceně nee, jen ty moje ještě nejsou doma a tak si musím půjčovat cizí fotky... A chtěl jsem navnadit odborníky, kdo to první pozná Ale co já bych pro tebe neudělal, tak tady máš i fotku ciferníčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Afri, obráceně nee, jen ty moje ještě nejsou doma a tak si musím půjčovat cizí fotky... A chtěl jsem navnadit odborníky, kdo to první pozná Ale co já bych pro tebe neudělal, tak tady máš i fotku ciferníčku premier1.JPGSPB003J1 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Ty jo, opravdu moc hezký Seika, furt pokoukávám po nějákých day-date do kanclu a tyhle by mě opravdu nevadili, Made in Japan, nice A teď to krásné čekání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Ty jo, opravdu moc hezký Seika, furt pokoukávám po nějákých day-date do kanclu a tyhle by mě opravdu nevadili, Made in Japan, nice A teď to krásné čekání....African, tak utorok nam nevysiel....no mne dufam, ze to klapne ( moj klient je zodpovedny clen Fora) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Mě štvete ale, všichni nový hodinky a já prdlačky, to je krach Samozřejmě ti přeji ať to klapne, prozradíš co? Aspoň jedno písmenko.... African, tak utorok nam nevysiel....no mne dufam, ze to klapne ( moj klient je zodpovedny clen Fora) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 SPB003J1 ? ???Neboli ano v rodném jazyce těch hodinek Jak jsem je včera uviděl tak osiřené v prodeji, tak jsem je do 10 minut odklepnul a bylo vymalováno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Mě štvete ale, všichni nový hodinky a já prdlačky, to je krach Samozřejmě ti přeji ať to klapne, prozradíš co? Aspoň jedno písmenko.... cernoch jeden, tak ty si nechcel ani bohovi nic prezradit!!!!ha, ale OK!z tej familie, co aj ty spominas, len vyssi model....zaciatocne pismenko v abecede! alebo no druhe pismenko..... <B> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Mě štvete ale, všichni nový hodinky a já prdlačky, to je krach Samozřejmě ti přeji ať to klapne, prozradíš co? Aspoň jedno písmenko.... Ti říkam , kup new a máš pokoj. Za tu cenu bych se nerozmýšlel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Měl jsem je v chronographu a dodnes mě štve, že jsem je prodal, pecka.... cernoch jeden, tak ty si nechcel ani bohovi nic prezradit!!!!ha, ale OK!z tej familie, co aj ty spominas, len vyssi model....zaciatocne pismenko v abecede! alebo no druhe pismenko..... <B> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Jenom pro zajímavost: Kubík smrku váží cca 800 kg.Takže by Tatrovečka měla naloženo 44 tun . Což o to, jsou takové auta, ale zrovna Tatra to asi nebude.. Včera mi přivezli přes pětapadesát kubíků tvrdého dřeva. Tatra, vrchovatý návěs. Řetězy na pilu nabroušené, nová lišta, olejů a benzínu dostatek, nabroušená sekyra. Normálně se na to těším, až to všechno rozeberu na 40cm štípy. Výborně si u toho odpočnu, udělám něco pro svoje tělo a ještě je za mnou něco vidět. Počítám tak měsíc budu mít co dělat, možná dýl, teď je ještě brzo tma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Takže by Tatrovečka měla naloženo 44 tun . Což o to, jsou takové auta, ale zrovna Tatra to asi nebude.. Toto jsem našel na strýčkovi gůglovi: "Dnešní tatry jako třeba 815-7 uvezou i 30tun. Navíc můžou mít i vlek což je cca dalších 10tun." Kubík zdravého bukového dřeva váží například průměrně 500 kg...Takže plně naložena Tatra + plně naložený vlek uveze reálně to, co tady Wanderer předesílal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Tak s tou nosností Tatry je to přesně takhle, tak už můžete ukončit dohady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Tak například buk váží víc jak tunu ( kubík)Surové řezivo z lesa..http://www.drevostavitel.cz/nastroj/hmotnost-dreva Toto jsem našel na strýčkovi gůglovi: "Dnešní tatry jako třeba 815-7 uvezou i 30tun. Navíc můžou mít i vlek což je cca dalších 10tun." Kubík zdravého bukového dřeva váží například průměrně 500 kg...Takže plně naložena Tatra + plně naložený vlek uveze reálně to, co tady Wanderer předesílal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Kdysi jsem tu měl dotaz. Hodinkový. Bez odpovědi. Zlatá tatra s dřevem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky