Návštěvník LukeD Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Že mi Amíci uznali reklamaci na boty. Ba co víc, promptně mi na PayPal vrátili celou částku namísto původně slibovaného nového páru bot. Další boty si od Lugz nejspíš již nikdy nekoupím, ale tímhle si u mě na závěr přeci jen výrazně šplhli. (? propos, radost mám i sám ze sebe, resp. z toho, že jsem nad tím nemávl rukou a tu reklamaci rozjel.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 A co ten řemen na Monstra,nějaká odezva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Zatím bohužel nic. Ale díval jsem se, že týpek tam byl naposled přihlášený před 3 dny, tak snad to nebude úplně mission impossible. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Potěšil mě můj prodejce Rolex, super kondice a přístup k zákazníkovi.116610lv budou během 4dnů na krámě.Jinak firma bechyně se má co učit, především ve fázi předprodejní komunikace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Potěšila mě galerie na blesku. Holky jsou výborný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 to je snad nějaká koláž ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Potěšila mě galerie na blesku. Holky jsou výborný.super serie fotek, fakt ftipny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 to je snad nějaká koláž ne? asi ano, take nohy maju mozno futbalisti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Chápu, že jste tu samý intelektuál, ale proč se na ten Blesk prostě nemrknete, než začnete teoretizovat...Chtěl bych vidět jiný vrcholový ženský tým takhle vyrovnaně krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Potěšil mě můj prodejce Rolex, super kondice a přístup k zákazníkovi.116610lv budou během 4dnů na krámě.Jinak firma bechyně se má co učit, především ve fázi předprodejní komunikace...A kdo je ten "tvůj" prodejce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Pekne: "Človek má päť zmyslov. Koľko má nezmyslov, to sa nedá spočítať."..........................................................................................................Július Satinský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Potěšila mě galerie na blesku. Holky jsou výborný. No je vidět, že to holky baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Potěšila mě galerie na blesku. Holky jsou výborný. To je tak moc zfotokrámované, že Soukalovou bych ani nepoznal, nebýt té bambitky v její ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Vyloženě mě těší atmosféra sp biatlonu v NMnM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 krasne nove Bond hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 BMW XDrive den na letišti u Vrchlabi a úsměv na tváři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 tak to ti zavidim....pekna zabava! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Jo jo. Pekne tri a pul hodinky. Doporucuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 mohlo byt viac snehu, to by bolo este zabavnejsie!ja teraz, zial, nemam ziadne take zaujimave zabavne auto a uz mi to celkom chyba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 JÓ, dneska se mi povedlo připravit perfektní matrice pro autokoberečky do mýho mazlika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky