Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

A co vás na tom potěšilo?

ved prave to ma potesilo, ze ako ho to potesilo!!!

nie Hamiltona, ten asi sa netesil

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

Mne potěšilo, že se mi ráno poyebal sen českých rodin (čti š octavia). Díky tomu si dávám dobrou snídani naproti v mlíčňáku :-)

takze okrem inych super vlastnosti octavia este podporuje aj zdravu vyzivu a travenie?

Odkaz ke komentáři

Nejprve naštavalo a pak potěšilo. Je to na dlouhý vyprávění a na to jsem línej, čili ve zkratce.

Před časem se mi do kanclu nanominoval nějakej zástupce O2. Nabídl jakousi další službu s tím, že když ji využijem a současně podepíšeme závazek na dva roky, dostaneme se ve finále na lepší cenu. Na moje opakované dotazy (u kterých byly dvě kolegyně) nás utvrdil, že je to opravdu tak a ve finále ušetříme. Současně uznávám, že jsem tuto jednoznačnou informaci vzal za bernou minci a smlouvu podrobně nestudoval.

Posléze se ukázalo, že je to blbost a ve finále platím výrazně víc než doposud. Jelikož jsem se na O2 nedovolal a stránky mojeO2 (nebo jak se to jmenuje) byly nedostupný, vyrazil jsem na nejbližší prodejnu. Zde jsem to vysvětlil nejprve prodavači, pak někomu na zákaznické lince a nakonec nekomu třetímu na reklamačním oddělení. Světe div se. Příjemný pán na reklamčním to uznal, smlouvu zpětně zrušil, omluvil se mi a slíbil vrátit moje platby (asi 3), které jsem za onu novou službu zaplatil. Zrušení smlouvy vč. omluvy už mi přišlo i na mobil. Po pravdě mě toto rozřešení dost, samozřejmě v dobrým, potěšilo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

naprosto ne. nesouhlasim.

ja si myslim, ze narod by sa mal dozvediet, ze ich zvoleny milovany premier vladne tak, ako mu doma nariadi nejaka jeho blond spolusuloziaca.

alebo teba to nezaujima?

Odkaz ke komentáři

No nevím, jasně že BabišDnes to s chutí rozmázne, ale jako daňový poplatník mám právo vědět, že let vlády neřídil demokraticky zvolený premiér, ale nějaká ambiciózní pipina s exkluzivním přístupem k jeho kniplu

To že to paní Nečasová odnesla nechutnou ostudou? No jo, nepřeju jí to. Ale je veřejným zájmem dát politikům vědět, že jejich sviňárny se dříve nebo později prosáknou (ono i na Andrejka Bureše dojde o tom žádná)

"Politické zadání" - jaké jiné, když jde o politiky?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

dobre. dejme tomu, tento pripad..

.. ale jinak je to mor.. jak se muze slusnej politik pak soustredit na svou praci? kdyz v zadnem okamziku si nemuze byt jisty, ze ho nekdo neposloucha? z ty paranoii je pak dost tezky nezblbnout..

preto je politik  dobry a vhodny na svoj post, aby to zvladal a nezblbol! 

tento evidentne nebol dobry a zblbol a ja som fakt rad, ze to vsetci vieme a nech aj oni maju jasno v hlave, ze su kontrolovatelni a nie ako polobohovia, ako doteraz.

Ja osobne som rad, ze sa to zverejnilo, aj ked uznavam, ze je to nechutne a casto trapne - ale je to ucinne!

aj ich kamaRath mal v krabici iba nejake vinko - ale odposluchy boli tiez jasne.

Odkaz ke komentáři

..,clovek obcas potrebuje vedet, ze jeho nazory nejsou zoufale ojedinele ... http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=370374&sznu=XNTfb2rbmvH7Ps71&mId=1089&sId=1089

+1

No to sis naběhl. Jinak ovšem zcela souhlasím s Tvým názorem. Mediální lynč ještě ničemu nepomohl. Obzvláště ne spravedlnosti a zejména ne v době probíhajíícho trestního procesu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...