organic Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 No já tady úplně brečím smíchy nad tou zesranou Alfou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 2-3 dny, víc to nebude. Kamile ty bydlíš někde, kde hnízdí ORLI ???? To nebude od vrabčáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 jak jsou dnes ulice plné cyklistů a lidí chodících pěšky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Kamile ty bydlíš někde, kde hnízdí ORLI ???? To nebude od vrabčáka Nechová tam niekto na balkóne pštrosy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 (upraveno) ano, Boston Bruins. A Chára ako kapitán, keď preberal pohár, dobre sa na to pozeralo....a aby som nezabudol na Davida Krejčího. Upraveno 16. června 2011 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 ...prodám zánovní slepice. Děsně kdákaj... Zrovna mi udělal radost sir Podpora Prodeje z nywatchstore. Ač jsem v nakupovačství hodinek zajícem, dám ho na žebříček hned k Medveděvovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Potěšilo mě, že jsem v Tescu potkal zdejšího člena. Teda aspoň si myslím, že to byl on, bo to na něm bylo napsaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Prázdné silnice! Když nejezdí autobusy a MHD, tak se hned lépe jezdí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Potěšilo mě, že jsem v Tescu potkal zdejšího člena. Teda aspoň si myslím, že to byl on, bo to na něm bylo napsaný... Je to von a pořád koukám nemá kolem obalu náhradu za Moonwatche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 že sem se nezmejlil, očekávanej poprask v kurníku na mojí kritiku....a večer první květ mučenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Přes všechny spamy a různé pi**viny co mi chodí do mailu mi tam přistálo jedno nádherné video s vývojem dítěte. Je to parádní Jak začíná život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 http://zpravy.idnes.cz/sedmdesat-perel-vaclava-klause-dz6-/domaci.aspx?c=A110616_115459_domaci_mhk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Je to von a pořád koukám nemá kolem obalu náhradu za Moonwatche No já teď dělám do pudingů a zrovna mi jedny moonwatche přivezl rebel mechano na oranžovým chopperu po měsiční ozdravné kůře. Cal.321 se po očistné lázni blejská jak psí kulky, chrono šlape krásně hladce. OGAŘI, JÁ SU TAK ŠŤASTNÉ.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 OGAŘI, JÁ SU TAK ŠŤASTNÉ.... Kurňa tož to jó! Gratuluji! já myslel, že přestupuješ do korunek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Kurňa tož to jó! Gratuluji! já myslel, že přestupuješ do korunek.. Měl jsem cukání na Milgaussy, ale už jsem inženýr a koukni do wristshotů na zdroj mé dnešní radosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 17. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 mna nesmierne tesi ze moj pracovny tyzden sa koci prave teraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 OGAŘI, JÁ SU TAK ŠŤASTNÉ.... Tak to teda gratuluju! A jdu hledat tu fotku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 heč...mně dnes v jednom obchodě nabídli práci Byl jsem se,v rámci vycházek,kouknout naživo na G shock GD 100 a trochu jsem se tam zakecal s vedoucím obchodu. Samozřejmě o Gčkách. Prej by mne zfleku zaměstnal Tak to mne potěšilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 I maličkost potěší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 I maličkost potěší Moc pěkná "maličkost". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky