JakubS Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Včera úspěšně zvládnutý POCHOD ŽIVOTA 22 km a deset kontrolních restauračních zařízení cestou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Že jsem se konečně po téměř roce dokopal k přestěhování instrumentu z práce domů. Jen toho 1,5 roku pauzy je trochu znát . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Že jsem se konečně po téměř roce dokopal k přestěhování instrumentu z práce domů. Jen toho 1,5 roku pauzy je trochu znát . Pekne... .Vyzera to ako univarzalny obrabaci stroj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Že jsem se konečně po téměř roce dokopal k přestěhování instrumentu z práce domů. Jen toho 1,5 roku pauzy je trochu znát . to budou mít doma radost sice to nemá bez zesiku tu správnou dynamiku,ale i ty údery jsou znát :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 to budou mít doma radost sice to nemá bez zesiku tu správnou dynamiku,ale i ty údery jsou znát :D:D No je to furt lepší, než kdybych přitáh domu akustický Sonory. To by asi sousedi spáchali rituální sebevraždu. Anebo zabili mě . Tohle je v poho a se sluchátkama je to OK . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 To já vím,ale ta vnitřní dynamika,kdy to v tobě pěkně pumpuje a zvoní ti v uších to tomu chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 To já vím,ale ta vnitřní dynamika,kdy to v tobě pěkně pumpuje a zvoní ti v uších to tomu chybí. Na to moje domácí a notně amatérský bouchání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Začátek 17. sezony Top Gearu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Necham si to na dneska vecer. Pondelky jsou v TV slabsi. Tesim se radne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Potěšen a nadšen z TURANDOT v rámci festivalu Smetanova Litomyšl.Buenas noches... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 To že mi dneska přišel balík s 50ti DVD,už jsem myslel,že ho někdo čórnul jako v dubnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Začátek 17. sezony Top Gearu Při úvodní "recenzi" jsem se lámal smíchy Akorát to nevychytali s hudbou z Trona, to tam vůbec nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Dnes dorazily konečně spony :-) bez cla dph a zdržovaček :-) 20. 6 to odcházelo z HK :-) hurááá už je jen vyzvednout u kamaráda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Nové číslo WATCH IT ve schránce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 dokončil jsem první desetikilovku hubnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 Tak to gratuluju ;-) sám vím ze to není žádná sranda, ono časem přijde moment kdy se to nějak zastaví, ale chce to vydržet :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 (upraveno) Organizujem zraz kamosov z vojny po 22 rokoch a drtiva vacsina sa ozyva a chce dorazit,jeden dokonca z L.A......Parada. Upraveno 29. června 2011 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 dokončil jsem první desetikilovku hubnutí Tleskám a držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 Tak to gratuluju ;-) sám vím ze to není žádná sranda, ono časem přijde moment kdy se to nějak zastaví, ale chce to vydržet :-P Sranda to není, ale pro mě zatím relativně v pohodě, nic drastického... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 Začátek WIPEOUT na Nově. Třeba tam někoho poznáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky