wave ceptor Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Tak pokud máš dobré právníky, třeba se tam už nepodíváš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Radsi nic .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Radsi nic ..Netrap se blbci jsou všude. Jak TI je ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Diky,jen mi prijde ze nektery blbci se vymykaji vsem meritkum ;-). Jinak jak jsem psal, jdu domu, ale ceka me dost dalsich veci a mezitim obdobi nejistoty. Uplne hitparada to neni, ale mohlo by byt hur. Nekolik indikatoru vypada docela dobre. Nakonec to musim dat, prece nenecham manzelku aby za me musela doprodavat ty Marky z dedictvi. A vubec, kdovi za kolik by vam je nechala :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 waranne, držím palce,ať je to vše OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Výměna oleje v převodovce na 100 tisic.km.Dalších sto tisic mužu být prý v klidečku.Mám radost,že je auto prý v TOP stavu i při najezdu 100 tisic během pěti let to vypadá podle šéfa servisu na 20 tisic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Jedna z nejdůležitějších věcí, co se na automatu dělá :-) Já jedině v autorizovaném servisu a jsou to zpravidla pěkný rány, na kolik to vyšlo u brambory? Já naposledy Mitsubishi za jedenáct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Afri,přesně tak jak píšeš.Sice Němci uvádí že maji celoživotní nápn ale jelikož stojím nohama na zemi a vím že nic neni napořád tak i přesto že servis BMW Stratos doporučuje výměnu po 130 tisicich tak jsem to tam nechal vyměnit na sto tisících.Cena komplet materiál a práce 15 tis.plus brzdovka veškerý filtry,komplet zadní brzdy a jsem v tom skoro za padé a jelikož jsem se rozhodl že auto necham minimálně ještě pět let tak nebylo co řešit.Když vidím ty ošizeny motory co se vyrábí dnes...tak jsem rád za jeden z nejpoved.motoru z dílen Mnichova Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 že by to byly moje ex Ocean One. spojení bronz pilotek a oceanu by tomu mohlo tak být. Je to tak. Ještě jednou díky Afrimu za super pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Tři dny zpoždění.Živí mě to tak mám radost.Ale slibuju že si ho letos necháme jen na horách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Paráda :-) Se těším už jak malej kluk, u nás máme tři a prší, tak snad něco málo přes noc napadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Potesila me dnesni sermirska burza. Novej zaves na mec, konecne rukavice z oceli,takze nebudu mit ruce na maderu a tri litry vyborny medoviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Tři dny zpoždění.Živí mě to tak mám radost.Ale slibuju že si ho letos necháme jen na horách 2015-11-14 16.03.23.jpgNebuď hamoun. No i když v Praze stačí 1cm a bude mazec !!! -)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Nebuď hamoun. No i když v Praze stačí 1cm a bude mazec !!! - ))Centimetr? Hahaha, dovol abych se zasmál. Před rokem kvůli třem milimetrům a trošce ledu nejezdily ty nový úžasný báječný tramvaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 (upraveno) Potesila me Holly Holm. Dala nakladacku Ronde a to se pocita. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. listopadu 2015 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Diky,jen mi prijde ze nektery blbci se vymykaji vsem meritkum ;-). Jinak jak jsem psal, jdu domu, ale ceka me dost dalsich veci a mezitim obdobi nejistoty. Uplne hitparada to neni, ale mohlo by byt hur. Nekolik indikatoru vypada docela dobre. Nakonec to musim dat, prece nenecham manzelku aby za me musela doprodavat ty Marky z dedictvi. A vubec, kdovi za kolik by vam je nechala :-) To dáš, držím palce!(jo a máš ode mne PM) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Potesila me Holly Holm. Dala nakladacku Ronde a to se pocita. Tento sport těm holkám opravdu sluší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Tento sport těm holkám opravdu sluší :-)Nevidim v tom sebemensi problem.. na prvni fotce Ronda na druhe ma favoritka Paige Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Tady je to o dotst lepší :-) Samozřejmě ať si každý dělá co ho baví, ale já jsem slabé povahy a když z ženských cáká krev, tak mi to vadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Kdyz to bavi ty holky, tak at to delaji. K tomu uplne prvnimu obrazku.. dal jsem ho zamerne. Ronda byla do ted neporazena, sebevedoma, vsude v TV... az moc namyslena. Bylo treba, aby ji nekdo srazil hrebinek a ja jsem rad, ze se to povedlo. Ale mam k ni respekt. Prvni zenska UFC sampionka, ma bronz z olympijskych her, je modelkou, hereckou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky