Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Diky,jen mi prijde ze nektery blbci se vymykaji vsem meritkum ;-). Jinak jak jsem psal, jdu domu, ale ceka me dost dalsich veci a mezitim obdobi nejistoty. Uplne hitparada to neni, ale mohlo by byt hur. Nekolik indikatoru vypada docela dobre. Nakonec to musim dat, prece nenecham manzelku aby za me musela doprodavat ty Marky z dedictvi. A vubec, kdovi za kolik by vam je nechala :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výměna oleje v převodovce na 100 tisic.km.Dalších sto tisic mužu být prý v klidečku.Mám radost,že je auto prý v TOP stavu i při najezdu 100 tisic během pěti let to vypadá podle šéfa servisu na 20 tisic :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Afri,přesně tak jak píšeš.Sice Němci uvádí že maji celoživotní nápn :clap:  ale jelikož stojím nohama na zemi a vím že nic neni napořád tak i přesto že servis BMW Stratos doporučuje výměnu po 130 tisicich tak jsem to tam nechal vyměnit na sto tisících.Cena komplet materiál a práce 15 tis.plus brzdovka veškerý filtry,komplet zadní brzdy a jsem v tom skoro za padé a jelikož jsem se rozhodl že auto necham minimálně ještě pět let tak nebylo co řešit.Když vidím ty ošizeny motory co se vyrábí dnes...tak jsem rád za jeden z nejpoved.motoru z dílen Mnichova :)

Odkaz ke komentáři

Potesila me Holly Holm. Dala nakladacku Ronde a to se pocita.  :box:

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři

Diky,jen mi prijde ze nektery blbci se vymykaji vsem meritkum ;-). Jinak jak jsem psal, jdu domu, ale ceka me dost dalsich veci a mezitim obdobi nejistoty. Uplne hitparada to neni, ale mohlo by byt hur. Nekolik indikatoru vypada docela dobre. Nakonec to musim dat, prece nenecham manzelku aby za me musela doprodavat ty Marky z dedictvi. A vubec, kdovi za kolik by vam je nechala :-)

To dáš, držím palce!

(jo a máš ode mne PM)

Odkaz ke komentáři

Tento sport těm holkám opravdu sluší :-)

Nevidim v tom sebemensi problem.. na prvni fotce Ronda na druhe ma favoritka Paige

Odkaz ke komentáři

Kdyz to bavi ty holky, tak at to delaji. K tomu uplne prvnimu obrazku.. dal jsem ho zamerne. Ronda byla do ted neporazena, sebevedoma, vsude v TV... az moc namyslena. Bylo treba, aby ji nekdo srazil hrebinek a ja jsem rad, ze se to povedlo. Ale mam k ni respekt. Prvni zenska UFC sampionka, ma bronz z olympijskych her, je modelkou, hereckou...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...