Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,ahoj,ahoj!

Hrozne moc se mi zalibily tyhle ty Seika:

http://cgi.ebay.com/2010-SEIKO-SEAURCHIN-SUBMARINER-AUTOMATIC-23JEWEL-WATCH-/360259885564?pt=Wristwatches&hash=item53e12999fc#ht_2514wt_1228

Mam par dotazu,

Zapesti mam v obvodu 17-18cm. Nebudu vypadat jak sasek??Nejsou moc velikansky??

Jinak by se mi na nich moc libil safir,nevim jak je hardlex tvrdy!

Dekuji za dotazy,pripadne odkazy na jine hodinky!

Odesláno (upraveno)

Ahoj, mám obvod 17,5 a sedly mi parádně. Samozřejmě jestli jsi třeba doteď nosil průměr 35mm, tak si budeš chvíli zvykat. Jenom pár osobních postřehů: 1) na lunetě není lumi tečka, což mi celkem u potápek vadí 2) né úplně přesně mi pasoval index na otočný lunetě s indexem na vnitřní lunetě a indexem na ciferníku, v podstatě byla posunutá vnitřní luneta a nevypadalo to moc hezky

Jinak to jsou moc hezký hodinky a výbornej poměr cena/výkon.

Ještě k hardlexu, měl jsem 4 seika s hardlexem a ani na jedněch hodinách nebyl škrábanec, a to Samuraje nosim střídavě už téměř rok.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Mylslim, že pokud bys hodně chtěl, tak se dá na většinu produkce seika sehnat safír, ale otázka je, jestli se vyplatí investovat podobnou cenu jako do hodinek do sklíčka a jeho výměny ... :whistle:

Odesláno

Mylslim, že pokud bys hodně chtěl, tak se dá na většinu produkce seika sehnat safír, ale otázka je, jestli se vyplatí investovat podobnou cenu jako do hodinek do sklíčka a jeho výměny ... :whistle:

Chapu,tak jestli ten hadlex staci,tak budu nanejvys spokojen.

Odesláno

Chapu,tak jestli ten hadlex staci,tak budu nanejvys spokojen.

pokial v tom nebudeš hrabať rukami štrk, tak by to malo byť bez problémov.. najlepšie vyskúšať. Pri tej cene to nijako nebolí, ak aj niečo rozbiješ, diely nie sú drahé.

tie hodinky sú na tvoju ruku akurát ok

Odesláno

pokial v tom nebudeš hrabať rukami štrk, tak by to malo byť bez problémov.. najlepšie vyskúšať. Pri tej cene to nijako nebolí, ak aj niečo rozbiješ, diely nie sú drahé.

tie hodinky sú na tvoju ruku akurát ok

Jsou dost podobny Seiko marinemaster,je vnich veliky rozdil???

Odesláno (upraveno)

Záleží na tom, pro jaké příležitosti je chceš. Já si tyto hodinky pořídil jako otloukánky na takové to "domácí nošení" a po 14 dnech byl na Harlexu škrábanec. Bohužel nevím, o co se mi jej podařilo vyrobit.

Při slušném zacházení myslím vydrží na věky.

Upraveno uživatelem P Hajda
Odesláno

Ta velikost je subjektivní, já mám ruku 17,5, takže by mně průměr 42 mohl vyhovovat, ale nevyhovuje. Dobře se cítím aspoň s 44 bez korunky. Co se týče toho linku, který Gorgiano postnul, nevím proč, ale prodejce nemá v shippingu uvedenou ČR. Pokud bys to chtěl koupit u něj, tak ti to nepůjde. Musel by buď vystavit novou aukci nebo upravit tuhle (to nevím, jeslti půjde) anebo se s ním domluv, že to chceš zaslat do ČR, v ebay účtu si změň dodací adresu na nějakou, kde to zasílá a pak už to koupit půjde.

Odesláno

Záleží na tom, pro jaké příležitosti je chceš. Já si tyto hodinky pořídil jako otloukánky na takové to "domácí nošení" a po 14 dnech byl na Harlexu škrábanec. Bohužel nevím, o co se mi jej podařilo vyrobit.

Při slušném zacházení myslím vydrží na věky.

Nemel bys fotku na ruce prosiiim?? BYch byl moc rad!

Odesláno

Ta velikost je subjektivní, já mám ruku 17,5, takže by mně průměr 42 mohl vyhovovat, ale nevyhovuje. Dobře se cítím aspoň s 44 bez korunky. Co se týče toho linku, který Gorgiano postnul, nevím proč, ale prodejce nemá v shippingu uvedenou ČR. Pokud bys to chtěl koupit u něj, tak ti to nepůjde. Musel by buď vystavit novou aukci nebo upravit tuhle (to nevím, jeslti půjde) anebo se s ním domluv, že to chceš zaslat do ČR, v ebay účtu si změň dodací adresu na nějakou, kde to zasílá a pak už to koupit půjde.

Nevim jak to funguje u Buy Now, ale od Timeparadise jsem už několik hodinek koupil a bez problémů posílá do ČR. Po aukci jsem vždycky zaplatil o 28$ víc a normálně to prošlo.
Odesláno (upraveno)

Ázijskí obchodníci neuvádzajú európu z formálnych dôvodov, drvivá väčšina však do európy posiela, s výnimkou krajín ktoré majú uvedené vyslovene /z európskych obvykle Taliansko, Maďarsko - na pošte sa tam kradne/

Ja som mal s timeparadise dobré skúsenosti, ale jedny neodoslané hodinky som musel riešiť cez ebay, peniaze vrátili, ale odvtedy som u nich na blackliste. tomu hovorím customer service :)

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Nemel bys fotku na ruce prosiiim?? BYch byl moc rad!

Fotku na ruce bohužel nemám a foťák budu mít až koncem týdne.

Ale velikosti se nemusíš bát. Mám zápěstí 17 - 18 cm (podle počasí) a připadají mi malé...

Ještě k Martzovu příspěvku - ty hodinky je dobré mít opravdu jako "dialy watch", protože se nedají natáhnout manuálně. Takže se natahují pouze při nošení na ruce, a nebo na watchwinderu. Rezerva nátahu je podle mého odhadu mezi 36 - 40 hodinami.

Odesláno

Fotku na ruce bohužel nemám a foťák budu mít až koncem týdne.

Ale velikosti se nemusíš bát. Mám zápěstí 17 - 18 cm (podle počasí) a připadají mi malé...

Ještě k Martzovu příspěvku - ty hodinky je dobré mít opravdu jako "dialy watch", protože se nedají natáhnout manuálně. Takže se natahují pouze při nošení na ruce, a nebo na watchwinderu. Rezerva nátahu je podle mého odhadu mezi 36 - 40 hodinami.

Hmm a nejsou nejaky podobny Seika i s dotahovanim ?? A kdyz je clovek nenosi,tak se zastavi,ze?? Nebo proc to nedoporucujete :) (jsem zacatecnik)

Dekuji

Odesláno

Uz jsem tady dost cetl,jak si upravujete design hodinek a dalsi.

Jak tu uz nekdo rikal,je tam hodne napisu , nedalo by se to proste vymenit ??

Dekuji za odpovedi

Pokud myslíš ciferník, tak nejspíš dalo. Na netu je hodně lidí, kteří se zabývají tuningem značky seiko. Co se týče ciferníků, tak je možné skoro včechno . Na nějakých seiko diverskách jsem viděl i karbonový cifr. Vypadalo to dobře.

Do google zadej yobokies a mrkni na jeho galerii. Popř. mu napiš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...