remus Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Ahoj, čo by som podľa vás mal zobrať ?AS 4050-51E alebo AS2031- s titánovým náramkom ? Peniaze absolútne nehrajú v tomto prípade rolu.. - budem kupovať asi z newatch.comAko to vidím ja :Oboje sú krásne. No 4050ky mi prídu trocha komplikované, no to ma zároveň na nich priťahuje, celkovo priťahujú pohlad vyzerajú zaujímavo.. No bojím sa, že čas sa bude zle odčítavať.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2030 - v jednoduchosti je krása, avšak prídu mi dosť jednoduché - do obleku furt nie sú, ale sú napoly športové, napoli elegantné.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Skúšal som oboje, a sedeli mi na ruke oboje (kedže som postavou sinejší človek, vidno aj na rukách, a nevyzeralo to akoby som si dal nástenné hodiny na zápästie )A ešte otázka na záver. Nemáte čudný pocit, že také poerne velké hodinky a z titánu ? Proste že sú veľké a pritom ľahké...
vraby Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Ty AS 4050 se mi zdají docela nepřehledné asi bych vzal raději ty 2031,ale titan moc nemusím tak za mě AS2020-53E. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
remus Odesláno 2. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Titan je mäkší ? Alebo menej lesklý ? Aký je rozdiel oproti váhe ?
VasekN Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 (upraveno) Ahoj, čo by som podľa vás mal zobrať ? AS 4050-51E alebo AS2031- s titánovým náramkom ? Peniaze absolútne nehrajú v tomto prípade rolu.. - budem kupovať asi z newatch.com Ako to vidím ja : Oboje sú krásne. No 4050ky mi prídu trocha komplikované, no to ma zároveň na nich priťahuje, celkovo priťahujú pohlad vyzerajú zaujímavo.. No bojím sa, že čas sa bude zle odčítavať.. 2030 - v jednoduchosti je krása, avšak prídu mi dosť jednoduché - do obleku furt nie sú, ale sú napoly športové, napoli elegantné.. Skúšal som oboje, a sedeli mi na ruke oboje (kedže som postavou sinejší človek, vidno aj na rukách, a nevyzeralo to akoby som si dal nástenné hodiny na zápästie ) A ešte otázka na záver. Nemáte čudný pocit, že také poerne velké hodinky a z titánu ? Proste že sú veľké a pritom ľahké... Mně osobně se z těchto typů hodinek líbí ty první ovšem na kůži. Líbí se mi právě, že těch funkcí maj tolik, člověk si s tím může vyhrát. Čas bych řekl, že se odečítá dobře. Upraveno 2. listopadu 2010 uživatelem VasekN
remus Odesláno 2. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Mně osobně se z těchto typů hodinek líbí ty první ovšem na kůži. Líbí se mi právě, že těch funkcí maj tolik, člověk si s tím může vyhrát. Čas bych řekl, že se odečítá dobře. Ja určite idem do kovového náramku.. A prosímťa aká je korunka ? Len sa vyťahuje, alebo sa aj musí najprv vyšrobovať, alebo tak niečo ? A dátumovka ? Nevieš kedy sa mení ? Lebo niekde v návode som sa potkol že medzi 22:oo dnešného dna a 02:oo ďalšieho dňa... A to mi práve nedáva zmysel. Keď sa pozriem o polnoci na hodinky, ak dátum budú ukazovať ?!
VasekN Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Ja určite idem do kovového náramku.. A prosímťa aká je korunka ? Len sa vyťahuje, alebo sa aj musí najprv vyšrobovať, alebo tak niečo ? A dátumovka ? Nevieš kedy sa mení ? Lebo niekde v návode som sa potkol že medzi 22:oo dnešného dna a 02:oo ďalšieho dňa... A to mi práve nedáva zmysel. Keď sa pozriem o polnoci na hodinky, ak dátum budú ukazovať ?! Tak to netuším, jen jsem je měl jednou na ruce. Mně osobně by třeba zajímalo jestli ten radio signál nařídí komplet všechno (tedy i datum) nebo čistě jen čas.
miccalek Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Titan je mäkší ? Alebo menej lesklý ? Aký je rozdiel oproti váhe ? Titan je lehčí než ocel, bývá matný, ale může být i broušený. Lze snáze poškrábat než nerez, je též vhodnější pro alergiky.
Vit Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Mrkni do vlákna Ocel nebo titan: http://forum.chronomag.cz/public/style_images/master/rte_icons/link.png
PavelK Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Mně osobně by třeba zajímalo jestli ten radio signál nařídí komplet všechno (tedy i datum) nebo čistě jen čas. Nařídí samozřejmě i datum.
VasekN Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Nařídí samozřejmě i datum. Asi jsem se na ten chronomag fakt neměl registrovat, protože už takhle vyhodím 15 tis. za automaty k obleku a už těď přemýšlím právě o těchle Citizenech jako "volnočasovkách" ach jo :-)
remus Odesláno 2. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Nema niekto live foky tych hodiniek ?A do titanov pojdem asi aj preto, ze titanove maju zafirove sklicko..Rozmyslam este ci cifernik modry alebo cierny.. Asi cierny..Alebo videjko.. Za co by mi niekto z vas spravil pekne videjko tych hodin ? Staci minutku, a supnut na youtube..
Návštěvník pitrs182 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Tady je několik videí:
Vit Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Mrkni do vlákna Ocel nebo titan: http://forum.chronomag.cz/public/style_images/master/rte_icons/link.png Opravuji LINK
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se