Návštěvník Kamil Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Objednal jsem si ji ze Švýcarska, znáte to někdo? Je to průvodce 35 muzey v "hodinářském údolí" mezi Baselem a Ženevou plus další 4. Případně bych mohl přes víkend naskenovat, pokud máte zájem.
Jay Doll Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 To bys byl moc hodný, kdybys to naskenoval Už dlouho hledám nějaké místo pro pěkný výlet a po historii hodinek jsem ještě neputoval
dknespl Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Letos jsem byl, ale sotva třetinu. Jenom od Basileje po Neuchatel. Je tam spousta dalších pěkných věcí, nejen hodinky. Taková pohodová dovča, všechno funguje jak má, nuda, šeď. Viz též http://www.juraregion.ch/
Bert Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Hurá, hurá, zase pojedeme na výlet :-)
brett Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Hoď tady prosím odkaz na objednání a trochu knihu popiš ohledně obsahu.Díky !
IWCmann Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 Díky, to by byl výlet, panečku. A potom si hned zarezervovat místo u Chocholouška kvůli rekonvalescenci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se