Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nemali by sme znovu otvorit diskusiu o platenom clenstve? p[osledne 3 dni mam pocit, ze by to bolo na osoh...

Tenhle případ vidím tak na 100000.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

thesis-a ty jsi zřejmě laureát Nobelovky, že?

Ty si umis udelat kamarady :) A muzes byt rad , ze jsi nenarazil na Snowa.... :D Upraveno uživatelem Dantechno
  • Dát hlas 1
Odesláno

jestli jsi tak velkej kluk jak uvádíš, tak počítám, že ti monstra budou malý. SRP043 by byly akorát - průměr44mm bez korunky. ale to je jenom jedna z asi milionu možností.

To jsou takový řeči, hele... já měřím 193 cm, vážím 116 kilo a černý monstra v pohodě unosím - naopak bych tvrdil, že velikostně je 41 mm spodní hranice toho, co se dá označit jako "akorát".
Odesláno

...

Chlapi a co takhle Orienty v této cenové relaci? Třeba Maka XL? Jsou robustnější a mně se i víc líbí než Seika, abych pravdu řekl. (I když kvalitou je možná nepředčí.)

Odesláno

To jsou takový řeči, hele... já měřím 193 cm, vážím 116 kilo a černý monstra v pohodě unosím - naopak bych tvrdil, že velikostně je 41 mm spodní hranice toho, co se dá označit jako "akorát".

ale jo, jen můj názor, jak je pocitově vnímám. mám 185, jsem těsnej docent a jsou mi akorát :). SRP043 jsem prodal právě kvůli velikosti.
Odesláno

Joe Lemonade-projel jsem seznamem a zbozi.cz ty orient mako xl, ale žádnej českej shop je nemá, budou v CR k sehnání?

Jinak mi každej zde radí Monstry, a mě se líběj taktéž, tak nevím, jen jsem je viděl pouze na obrázku, nikoliv živě.

lub-a vyniknou na tobě?

Odesláno

organic-tak to sou pecky, ale pro ty budu muset do Japonska, ne?:))Na netu moc zmínek o nich není.V Česku asi nemožné sehnat?

Tak si kup BFS (Big Fu*king Seiko)SNFK11K

Odesláno

organic-tak to sou pecky, ale pro ty budu muset do Japonska, ne?:))Na netu moc zmínek o nich není.V Česku asi nemožné sehnat?

U nás je nabízej asi za bůra (Goldex). Jinak sehnat z venku za rozumný peníz téměř nemožné. I když je uvádějí kolikrát v nabídce, tak už je nemají. Já je před rokem sehnal na ebayi a letos jsem je blbec prodal. Teď je scháním zas, ale nikde nejsou  :crying_anim:

Odesláno

říkáš za rozumný peníz, můžu se zeptat, za kolik si je sehnal s ebaye?

U nás je nabízej asi za bůra (Goldex). Jinak sehnat z venku za rozumný peníz téměř nemožné. I když je uvádějí kolikrát v nabídce, tak už je nemají. Já je před rokem sehnal na ebayi a letos jsem je blbec prodal. Teď je scháním zas, ale nikde nejsou :crying_anim:

Pavel.K-samozřejmě z koho čeho z ebaye, nikoliv s:))

Odesláno

říkáš za rozumný peníz, můžu se zeptat, za kolik si je sehnal s ebaye?

Pavel.K-samozřejmě z koho čeho z ebaye, nikoliv s:))

Už si to nepamatuji přesně, ale tuším něco kolem 3000 až 3500,-  Kč.

• po měsících...
Odesláno

Tak abych toto téma uzavřel. tak hodinky POLICE přišly, měl jsem asi týden, z toho ani jednou na ruce, hned jsem je střelil kamarádovi, já koupil zde od člena fora Monstra a POLICE se dá se říct po dvou měsících nošení kamarádovi rozpadly- nejdřív povolila spona, pak se rozbil čudlík na stopky a poté spadly asi z 30 cm na zem a sklíčko se rozsypalo. Seika Monster mám do teď, spokojenost, akorát se mi nejde v poloze překlápění datumu překlápět datum. Snad to hodinář dá do pořádku za pakatel.

Odesláno

Tak abych toto téma uzavřel. tak hodinky POLICE přišly, měl jsem asi týden, z toho ani jednou na ruce, hned jsem je střelil kamarádovi, já koupil zde od člena fora Monstra a POLICE se dá se říct po dvou měsících nošení kamarádovi rozpadly- nejdřív povolila spona, pak se rozbil čudlík na stopky a poté spadly asi z 30 cm na zem a sklíčko se rozsypalo. Seika Monster mám do teď, spokojenost, akorát se mi nejde v poloze překlápění datumu překlápět datum. Snad to hodinář dá do pořádku za pakatel.

konec jak z pohadky :-D a kolem pulnoci datum preklapet nejde, jestli myslis tohle, z toho prispevku neni moc jasne kde je problem :-)
Odesláno

Tebe bych chtěl mít za kamaráda :-) Ale fakt je lepší dát na rady místních. Já jsem chtěl původně koupit taky čínskej krám a teď už čekám na Hemilton Jazzmaster vydraženej na eBay u TimeParadise, jinak Festiny jsem měl 13 let a krom výměny baterek na nich nebylo potřeba opravit nic :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...