Přejít na obsah

Davová psychóza na Chronomagu

Frantik

Doporučené příspěvky

Maurice Lacroix!!

a především doufám, že Seiko skončí a už se nikdy nevrátí... to je pro mě opravdu ta největší a nevysvětlitelná psychóza tady na fóru, jak je každý nováček zavalen desítkami modelů Seiko se stejným masovým strojkem, téměř stejným masovým designem a brutálně přesvědčen o tom, že tyhle hodinky mají duši, vždyť je to přece automat...

Maurice Lacroix a znovu Maurice Lacroix

Proč tak blbě kecáš o Seikách? Teď asi jedeš na ML,ale davová psychóza nikde. :whistle:

LACO

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíš zjistili, že těma hodinkama z výšin HH se blbě machruje, teď když jsme tu zavedli povinné měření machrindexu... :worried_anim:

No to je asi videno Tvou optikou. Myslím že to s něčím o čem se tu mluví jako o MI, nesouvisí. Pro mě mají některé hodinky "MI" obrovský, a jiný hodinky žádný. A souvisí to spíš se vkusem, zkušeností, potřebami a rozpočtem, než s tím co si o tom myslí okolí. Na to s prominutím kašlu. Kdyby se mě líbily bicolorové Corum, nebo zdobené UN, tak je nosím, a neřeším MI ani okolí. Upraveno uživatelem Cyber
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Člověk se tady na fóru vyvíjí, roste. Před dvěma roky bych nevěřil, že překročím hranici 5k za hodinky...No a je to tak dávno. Dnes se hrabu v sekci prodej a říkám si: "Ty jo, pěkný hodinky a jen za 30k." Hrozný. Já vím kam spěju. Hamilton

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/33326-hamilton-khaki-pilot-automatic-46mm/

nebo

http://photowatches.eu/thumbnails.php?album=320

Ještě uvidím co z toho mi 2011 nadělí, lákají mě oboje...a Damasko jsem na živo ještě neviděl, ale vypadají dobře....

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/26115-damasko/

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

....A souvisí to spíš se vkusem, zkušeností, potřebami a rozpočtem, než s tím co si o tom myslí okolí....

Taky je vidět, že cenová hranice davové psychózy je poměrně pevně stanovena - Rolex, Zenith, Panerai - stály plus minus vždy do 200tis....

Odkaz ke komentáři

Taky je vidět, že cenová hranice davové psychózy je poměrně pevně stanovena - Rolex, Zenith, Panerai - stály plus minus vždy do 200tis....

Psychoza, to je po MI, další mylná fráze... Někdo v RX lítá pět let, někdo tři roky, někdo měsíc, ale s psychozou to snad nema nic společnýho. Kdyby mělo, tak se prodají hned Explorery II za super peníze od Jakubiska, nebo ještě výhodnější nabídka SDDS, která tu prošla bez jakékoli reakce. V Anglii , nebo Německu by se po těchto hodinkách (za tyhle peníze) zaprášilo do půlhodiny. Dokonce i společenské RLXy by se tam prodaly během pár dní. Spíš je RLX teďna CHMG téma, než že by to byla psychóza :).
  • Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Františku prosimtě jakýpak "...co bude dál?..."? :) AP ani PP si nikdo davově, vlnově nebo psychoticky kupovat nebude, páč to není z prakticko-finančních důvodů dost dobře možný. Je to jednoduchý: prostě ti, co maj teď Rolex, se budou dál vyžívat v jejich neotřele-elegantním designu a postovat nádherné fotky přírody, kterou zachytili na sklíčku svejch hodinek...milovníci Brajtlingu se bud(eme :) )ou dál rochnit v cingrlátkovo-cetkoidním světě řeznicko-zelinářskýho kapitalismu...Omegáči budou dál snít o cestách na Měsíc, ale jen tak, aby se jim to při nich ve skleničce malinko protřepalo, ovšem rozhodně nemíchalo...Paneristům se bude dál zdát sen o řemínku z uší chřástala jávského a o ideálním světě, kde i zubní korunky mají ochranu...Seikisti budou pořád obdivovat kousky s Jarní Jízdou, ale asi tak dva si je možná, někdy, koupí...Damascéni si budou nábožně předávat tichou poštou zaručenou informaci, že "příští rok už Konrád konečně představí hodinky z tvrzenýho mastku"...Fortismani budou dál říkat, že "prostě maj rádi Fortis"... :) atd, atd. Svět se, Františku, kouše do vocasu a tady to nebude jiný. Prostě furt dokola. Podle mě žádná významná vlna něčeho novýho nebude. Maximálně se budou vopakovat ty starý.

Upraveno uživatelem Kalifx
  • Dát hlas 13
Odkaz ke komentáři

Františku prosimtě jakýpak "...co bude dál?..."? :) AP ani PP si nikdo davově, vlnově nebo psychoticky kupovat nebude, páč to není z prakticko-finančních důvodů dost dobře možný. Je to jednoduchý: prostě ti, co maj teď Rolex, se budou dál vyžívat v jejich neotřele-elegantním designu a postovat nádherné fotky přírody, kterou zachytili na sklíčku svejch hodinek...milovníci Brajtlingu se bud(eme :) )ou dál rochnit v cingrlátkovo-cetkoidním světě řeznicko-zelinářskýho kapitalismu...Omegáči budou dál snít o cestách na Měsíc, ale jen tak, aby se jim to při nich ve skleničce malinko protřepalo, ovšem rozhodně nemíchalo...Paneristům se bude dál zdát sen o řemínku z uší chřástala jávského a o ideálním světě, kde i zubní korunky mají ochranu...Seikisti budou pořád obdivovat kousky s Jarní Jízdou, ale asi tak dva si je možná, někdy, koupí...Damascéni si budou nábožně předávat tichou poštou zaručenou informaci, že "příští rok už Konrád konečně představí hodinky z tvrzenýho mastku"...Fortismani budou dál říkat, že "prostě maj rádi Fortis"... :) atd, atd. Svět se, Františku, kouše do vocasu a tady to nebude jiný. Prostě furt dokola. Podle mě žádná významná vlna něčeho novýho nebude. Maximálně se budou vopakovat ty starý.

A co my,Tag Heur-isti?? Co s nama bude? Kdo se nas zastane??

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Psychoza, to je po MI, další mylná fráze... Někdo v RX lítá pět let, někdo tři roky, někdo měsíc, ale s psychozou to snad nema nic společnýho. Kdyby mělo, tak se prodají hned Explorery II za super peníze od Jakubiska, nebo ještě výhodnější nabídka SDDS, která tu prošla bez jakékoli reakce. V Anglii , nebo Německu by se po těchto hodinkách (za tyhle peníze) zaprášilo do půlhodiny. Dokonce i společenské RLXy by se tam prodaly během pár dní. Spíš je RLX teďna CHMG téma, než že by to byla psychóza :).

Máš recht. Halt si ty rolády taky musím koupit...

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Souhlasím. Chtěl bych taky trochu toho, co máš teď v žilách.:) Hezky jsi to napsal.

Čéče, smutný na tom je, že jsem před chvílí dorazil z práce a jsem zcela a naprosto střízlivej. :D

A co my,Tag Heur-isti?? Co s nama bude? Kdo se nas zastane??

Kamaráde smůla, TAG hujer vlna nebyla a bojím se, že ani nebude. Nic proti této značce. To v žádným případě. Ale pro vás by třeba mohlo platit: ... a Táák hujeristé budou dál žít ze vzpomínek na zašlou slávu, kdy formule byly nebezpečný, politika nekorektní a Hujer dělal hodinky s koulema..." :D
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Chtělo by to něco nového, neokoukaného... napadají mě třeba Eberhard, Chopard, Frederique Constant, Carl F. Bucherer...

Ale je asi fakt, že jejich produkce neosloví tak široké spektrum chronomaniaků jako jiné, zde profláklé značky.

Upraveno uživatelem Chorche
Odkaz ke komentáři

Ja vam na psychozu kaslu, necham si Eterny do ty doby nez mi samy odpadnou z ruky a pak si koupim neco jinyho, samozrejme zase od Breitlingenu. Jaka vlna bude v roce 2011-2099 netusim a je mi to srdecne jedno, jenom si preju aby mi stacilo si koupit dvoje, troje hodinky do roka a neresit porad nejaky pripitomnely nakupy x prodeje, protoze me to uz nebavi.. ;)

Odkaz ke komentáři

Chtělo by to něco nového, neokoukaného... napadají mě třeba Eberhard, Chopard, Frederique Constant, Carl F. Bucherer...

Ale je asi fakt, že jejich produkce neosloví tak široké spektrum chronomaniaků jako jiné, zde profláklé značky.

Frederique Constant ???

Chopard není profláklej, tady se člověk dozví věci.

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...