mrakodrap Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 ZENITH CHRONOMASTER OPEN GRANDE DATE XXT - průměr 45 mm El Primero Zenith 4039 Movement Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Tak jsem si u ranní kávy uslintnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Tak jsem si u ranní kávy uslintnul... ja tiez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 ...jo jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Teda Mrakodrape, ty jedeš . Už teď se těším co to bude příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EL_LuKY Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Waw proste nadhera:eek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Fakt nádherný, a to miluju ocel, a sportovní hodinky. Ale nemůžu jinak, něž nadšeně gratulovat. Jsou krásný ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Na to se dá napsat jen jedno slovo - nádhera !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 No... Milý ježísku, jsem sice poslední dobou posedlý Rolexem, dokonce tak, že bych za ně vyměnil svoje Defy, ale pokud vidíš toto vlákno, tak už víš, co chci k vánocům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Jsou krasny, ale zlato a 45mm prumer mi jaksi nejdou k sobe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Jsou krasny, ale zlato a 45mm prumer mi jaksi nejdou k sobe. proč ne, aspoň tam toho zlata máš víc jinak ty hodinky jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 zaujmave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 14. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Jsou krasny, ale zlato a 45mm prumer mi jaksi nejdou k sobe. Pročpak? Moje RJ Titanic DNA jsou zlato a průměr 50 mm :-) a taky jim to pěkně sedne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Pročpak? Moje RJ Titanic DNA jsou zlato a průměr 50 mm :-) a taky jim to pěkně sedne... RJ jsou jiny, toto je look klasickych oblekovek, proto mi ten prumer ke zlatu nesedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Nádherný kúsok. Ak sú tvoje tak úprimne graulujem:) Nechápem, prečo vytvárate takéto dogmy že oblekovky zo zlata majú mať 40mm?? Zdá sa mi to choré. Som rád že tu máme široké spektrum hodiniek pre každého. Mne osobne sa maličké hodinky zdajú na chlapskej ruke v dnešnej dobe smiešne... Viem si ich predstaviť už iba na ruke nejakého veľmi starého pána.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 o to viac maju moznost vyniknut detaily ktorych tam nie je malo.trebalo by foto na ruke. pripadne aj foto spod manzety na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Krasne hodinky,ale na ruku 80 rocneho nemeckeho dochodcu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Nechápem, prečo vytvárate takéto dogmy že oblekovky zo zlata majú mať 40mm?? Zdá sa mi to choré. Mozno som chory ... Podobne hodinky jsem mel, proto vim o cem mluvim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Nádherný kúsok. Ak sú tvoje tak úprimne graulujem:) Nechápem, prečo vytvárate takéto dogmy že oblekovky zo zlata majú mať 40mm?? Zdá sa mi to choré. Som rád že tu máme široké spektrum hodiniek pre každého. Mne osobne sa maličké hodinky zdajú na chlapskej ruke v dnešnej dobe smiešne... Viem si ich predstaviť už iba na ruke nejakého veľmi starého pána.. to nie je dogma. oblekovky zo zlata maju mat priemer 40mm, inac su uz opulentne napadne, a to presne oblekovky zo zlata byt nemaju. kadopadne toto nie su klasicke oblekovky a slusi im to, len na to treba mat labku. na moj osobny vkus moc strakate, ale to preto ze su :open: Objektivne je to pochopitelne na velku gratulaciu. big date a detaily su bezchybne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Zenith mám moc rád, vlastně úplně nejradši. Takže gratuluju . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se