Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No...  :jawdrop: Milý ježísku, jsem sice poslední dobou posedlý Rolexem, dokonce tak, že bych za ně vyměnil svoje Defy, ale pokud vidíš toto vlákno, tak už víš, co chci k vánocům :)

Odesláno
  V 13. 11. 2010 v 19:03, 'Baker' napsal:

Jsou krasny, ale zlato a 45mm prumer mi jaksi nejdou k sobe.

proč ne, aspoň tam toho zlata máš víc :smile_anim:

jinak ty hodinky jsou super

Odesláno
  V 13. 11. 2010 v 19:03, 'Baker' napsal:

Jsou krasny, ale zlato a 45mm prumer mi jaksi nejdou k sobe.

Pročpak? Moje RJ Titanic DNA jsou zlato a průměr 50 mm :-) a taky jim to pěkně sedne...

Odesláno
  V 14. 11. 2010 v 8:39, 'mrakodrap' napsal:

Pročpak? Moje RJ Titanic DNA jsou zlato a průměr 50 mm :-) a taky jim to pěkně sedne...

RJ jsou jiny, toto je look klasickych oblekovek, proto mi ten prumer ke zlatu nesedi.
Odesláno

Nádherný kúsok. Ak sú tvoje tak úprimne graulujem:)

Nechápem, prečo vytvárate takéto dogmy že oblekovky zo zlata majú mať 40mm?? Zdá sa mi to choré. Som rád že tu máme široké spektrum hodiniek pre každého. Mne osobne sa maličké hodinky zdajú na chlapskej ruke v dnešnej dobe smiešne...:) Viem si ich predstaviť už iba na ruke nejakého veľmi starého pána..

Odesláno
  V 14. 11. 2010 v 12:55, 'neon' napsal:

Nádherný kúsok. Ak sú tvoje tak úprimne graulujem:)

Nechápem, prečo vytvárate takéto dogmy že oblekovky zo zlata majú mať 40mm?? Zdá sa mi to choré. Som rád že tu máme široké spektrum hodiniek pre každého. Mne osobne sa maličké hodinky zdajú na chlapskej ruke v dnešnej dobe smiešne...:) Viem si ich predstaviť už iba na ruke nejakého veľmi starého pána..

to nie je dogma. oblekovky zo zlata maju mat priemer 40mm, inac su uz opulentne napadne, a to presne oblekovky zo zlata byt nemaju.

kadopadne toto nie su klasicke oblekovky a slusi im to, len na to treba mat labku. na moj osobny vkus moc strakate, ale to preto ze su :open: Objektivne je to pochopitelne na velku gratulaciu. big date a detaily su bezchybne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...