Joe Lemonade Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 No z toho webu se toho člověk moc nedozví... Ale zkusím jim napsat. Košile Janek můžu doporučit, je to firma od nás z města. Teď zrovna rozšiřujou budovu (a to o dost), tak snad s novou budovou přibudou i nové stránky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Já loni od Janka taky něco koupil ale byl jsem zklamán jedním. Na ukázku a vyzkoušení mají košile z jiného materiálu (větší gramáže) než ze kterého pak šijí. Mám rád prostě "těžší" košile - a oni že je tam mají jen na zkoušení. Že mi ušijí stejnou. Jenže stejná z jiného materiálu (ikdyž se stejným vzorem) není prostě stejná. Přestože kolem jezdím každý den do práce, nakupuji raději na ebay... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) Já toho Janka asi zkusím. Já už kvůli tomu internetu (což je jinak opravdu dobrá věc, doporučuji) projebal takovejch peněz.... Sedí mně každej třetí nebo čtvrtej výrobek, což konkrétně u košil vychází na budget cca 3litry/ košile. V košili za tři litry bych chodil i teď v tomdle mrazu bez kabátku, aby bylo vidět! Upraveno 13. února 2012 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 T.M.Lewin - byla tam minulej tejden jakási akce, prodával tam panák kravaty. Otevřou prej dvacátýho, košile budou začínat na patnácti stovkách. Vyšší kvalita bude dražší. Při srovnání s Charlesem Tyrwhittem, kde mám čtyři košile za sto liber u standardní kvality, se tam půjdu podívat, ale asi nekoupím nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Setrim s Blazkem, spustil eshop, byly slevy, velikosti znam z kamenych prodejen tak jsem 3 kousky objednal, dodani 2-5 prac. dnu. Po vice nez tydnu nemam kosile ani reakci na mail proc. Asi porodni bolesti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Joe: Ty jsi z Rožnova? Red Dwarf: Tak to tam asi zkusím vyzkoušet, ať vím, co objednat v Englandu :-D Tombed: taky bych rád u blažka nakoupil, leč jejich prodloužená délka je mi tak před nápěstí :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Jiřina: Máš srovnání Tyrwhitt vs. Lewin? Ne, že by mě Karel nudil, ale mám už od nich skoro všecko. Nebo malou skříň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 (upraveno) Trochu jsem se pobavil, jak to funguje u T.M. Lewin, přes internet bych tam určitě nic neobjednal - viz tato diskuze Co se týká kvality košilí Lewin v ceně 20-30 Liber, to netuším, ale za tu cenu bych kvalitní košili nehledal. Pokud jsem koupil košili dle mého hodnocení kvalitní, tak se cena pohybovala mezi 2-3 tisíci. (doplním Kč) Upraveno 14. února 2012 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Trochu jsem se pobavil, jak to funguje u T.M. Lewin, přes internet bych tam určitě nic neobjednal - viz tato diskuze Co se týká kvality košilí Lewin v ceně 20-30 Liber, to netuším, ale za tu cenu bych kvalitní košili nehledal. Pokud jsem koupil košili dle mého hodnocení kvalitní, tak se cena pohybovala mezi 2-3 tisíci. Já tam objednával před měsícem, vše OK, košile made in vietnam, mně vyhovují, příjemná pevná silnější látka, lepší než řada košil koupených v ČR za dvojnásobek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Setrim s Blazkem, spustil eshop, byly slevy, velikosti znam z kamenych prodejen tak jsem 3 kousky objednal, dodani 2-5 prac. dnu. Po vice nez tydnu nemam kosile ani reakci na mail proc. Asi porodni bolesti... Bacha na něj, přestal jsem tam kupovat před pár lety, protože velikosti byly natolik odlišné, že se to nedalo. (mám velikost 43/3) a při srovnání délky rukávů rozdíl až ČTYŘI centimetry. Přes ramena cca 2-3. Košile obvykle ve kšeftě nerozbaluju, ale tam to začala být nutnost a já holt nehodlám zkoušet hodinu čtyři kousky jen proto, že je výrobce neumí standardizovat. Šílenost, přitom ze startu měl košile výborné, pak šly do kopru látky a následně i velikosti. (o "kvalitě" svetrů ani nemluvím) tak teď snad jen nějaké sáčko v extra slevě, na dobití do auta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Joe: Ty jsi z Rožnova? Jsem z Rožnova. Ačkoliv přes týden studuju v Olomouci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Josef01: Můžu poprosit o konkrétní značku košil, které teda považuješ za kvalitní? Já, jak jsem psal výše, kupuju 4 za 100 liber a kvalita je podle mě ok. Po roce denního nošení (kancl) se žádná košile neoprala, nikde fleky, nelezou z nich nitě, pocitově látka v pohodě, hůř se žehlí. Střídám hlavně tak deset oblíbenejch košil, tak si lze snadno vypočítat, kolikrát byla která nošená. Peru po dnu nošení. Dražší mám dvě od Pietro Filipi - kvalita, respektive pocit z látky při nošení stejný jako Tyrwhitt, ale fleky, barva vybledla, hodně se ošoupaly manžety. A cena byla 1500 za kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Já nekupuju jednu značku, nicméně za hodně kvalitní považuju některé košile od Bugatti, Ralph Lauren nebo Lacoste, něco taky od Hilditch & Key. Od Pietro Filipi jsem měl jednu košili, látka celkem dobrá, ale rohy límečku po třech praních vybedly, takže na houby barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Jak už jsem uváděl, mám zkušenost s celou řadou značek a kvalit košil, a košile od Charles Thyrwitt si nevedou vůbec zle, ba právě naopak ...To jen, aby zde zazněly názory z obou pólů, myslím, že by to bylo serióznější ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Josef01: Díky. Kromě Lacoste (a to bylo zklamání) jsem nic nezkoušel, ale chystám se na Hilditch, tak uvidíme. rorda: Já mám taky Charlese rád ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 U Lacoste mají různou kvalitu, mám od nich košile s krátkým rukávem, které jsou celkem pěkně ušité a barvy drží, ale látka je nic moc, pak mám s dlouhým, ktará je opravdu s výborného materiálu, ovšem košile stála ranec (mám pocit že 3.5 tis.). Hilditch košile jsem koupil nedávno za výbornou cenu 55 liber, cena je dnes 95 Liber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Dnes naproti prodejny PRIM v Praze jsem kupoval za slušnou cenu (necelých 1900 po slevě 30%) košili od Polo Ralph Lauren - moc příjemná látka. Límeček jako Hilditch to sice nemá, ale jinak super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Zvláštní, ztrácejí se nám tu příspěvky :-(Zkuste košile Robert Graham. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Máš nějaký odkaz, to co jsem viděl na US stránkách je trochu z jiného světa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Normálka eBay... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se