ivan_989 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Doteraz som roky kupoval TML alebo CT. A bol black friday, tak som sa odhodlal vyskusat nieco nove a sice Hawes and Curtis. Poviem vam, to je uplne ina liga! Kvalita latky, vzory, pribalene nahradne napinaky do golierov...velkosti formal shirts (xx/yy) koresponduju s velkostami ct, velkosti fashion shirts (m/l/xl atd maju varianty aj s predlzenymi rukavmi ) fashion v strihu slim je konecne fakt slim, rukavy dost dlhe, golier neskrti ale kosela je primerane tesna. Goodbye tml/ct, hello H&C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Doteraz som roky kupoval TML alebo CT. A bol black friday, tak som sa odhodlal vyskusat nieco nove a sice Hawes and Curtis. Poviem vam, to je uplne ina liga! Kvalita latky, vzory, pribalene nahradne napinaky do golierov...velkosti formal shirts (xx/yy) koresponduju s velkostami ct, velkosti fashion shirts (m/l/xl atd maju varianty aj s predlzenymi rukavmi ) fashion v strihu slim je konecne fakt slim, rukavy dost dlhe, golier neskrti ale kosela je primerane tesna. Goodbye tml/ct, hello H&C O Hawes and Curtis dlouho přemýšlím. Nemůžeš prosím porovnat, jak jsou na tom co se šířek týče CT Slim fit a H&C Slim fit a Tailored Fit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Cislo 16/36 formal slim mi sadlo rovnako dobre u ct aj hc. Pri fashion som kupil u hc M/long slim. Rukavy ok, golier ok ale kosela je fakt slim, obopina telo dost tesne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Kdo na rad Charlese Tyrwhitta, tak do konce dnesni noci pravděpodobně, je sleva 25% na veškeré zboží co mají v nabídce, kromě veci pod složkou Clearance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Asparagus Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Šla by sehnat košile v podobném stylu v nějakém kamenném obchodě v ČR? Normálně bych to objednal z linku níže, ale to by bylo nejdříve za 6 týdnů...dík za odpoved https://www.johnpaul.cz/Kosile/Wichterle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 http://www.hawesandcurtis.co.uk/ 4 kosele za 90?, a po zadani kodu MULTI10 este dalsich 10% dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Kluci, chtěl jsem platit za košile u toho Hawes and Curtis a píše mi to:"The Card Range not supported by the system." Mám debetní MasterCard (ty to na výběr nabízí), nefunguje ani karta přítelkyně. PayPal sice dole na stránce jako podporovaný uvedený je, ale vůbec mi ho to platebních metodách nenabízí. Nedělá to taky někomu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Asparagus Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Mě to mastercardem taky nešlo zaplatit...nakonec jsem platil visou.E: If you receive this error, it means that our bank does not support the type of card you are trying to use....což je divný,ale vyplivl to google když jsem to hledal. Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem Asparagus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Ahoj,při objednání předplatného časopisu Forbes ( tuším 900,-) dostanete poukázku v hodnotě 1500,- krejčovství Luis Purple ( šijou obleky a košile na míru). Loni jsem toho využil - doplatil jsem cca 700 - 800,- a mám podle mého super košili (monogram na rukávu, na přání udělají jednu manžetu o něco větší - na hodinky atd) bližší info na webu časopisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Ja som 2x nespravne zvolil typ karty (nesedel s tym co som zadaval cislo karty) ale na treti krat som sa trafil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Ahoj,při objednání předplatného časopisu Forbes ( tuším 900,-) dostanete poukázku v hodnotě 1500,- krejčovství Luis Purple ( šijou obleky a košile na míru). Loni jsem toho využil - doplatil jsem cca 700 - 800,- a mám podle mého super košili (monogram na rukávu, na přání udělají jednu manžetu o něco větší - na hodinky atd) bližší info na webu časopisu.muzes hodit link prosim? nedari se mi najit edit: resp. na predplatne se dostanu, ale nikde nevidim zmineny ten bonus do krejcovstvi Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 muzes hodit link prosim? nedari se mi najit edit: resp. na predplatne se dostanu, ale nikde nevidim zmineny ten bonus do krejcovstviomlouvám se za špatné info - také jsem to tam nenašel - na akci s předplatným koukám na předposlední straně posledního čísla Forbesu (leden 2015) je to divný, že to tam nikde nemají. Jediné co mě napadá : časopis mi přišel tuším v pátek tak to tam možná ještě nedali. Píšou, že poukaz dostane každý kdo si předplatné objedná od 2.1 do 3.2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 omlouvám se za špatné info - také jsem to tam nenašel - na akci s předplatným koukám na předposlední straně posledního čísla Forbesu (leden 2015) je to divný, že to tam nikde nemají. Jediné co mě napadá : časopis mi přišel tuším v pátek tak to tam možná ještě nedali. Píšou, že poukaz dostane každý kdo si předplatné objedná od 2.1 do 3.2v časopise je napsáno : více informací na louispurple.cz ale tam jsem také nic nenašel. Nejspíš opravdu zaspali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Můžete mi někdo popsat zkusenosti s Hawes a Curtis? Zajima me kvalita, strihy slim fit a extra slim fit, jestli jsou opravdu na tělo, nebo extra slim fit uz je moc, nebo proste celkove postřehy. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Hawes a Curtis mi prijdou kvalitou podobne a velikostne trochu vetsi nez CT. Slim fit rozhodne není slim Extra slim jsem nezkousel ale cekal bych ze bude podobny jako slim fit u jinych znacek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Aha, tak to mě nepotesilo. Protoze třeba uz CT má hodne volnejsi strihy, než třeba lewin co jsem tak četl. Shanim prave nejake kosile, co budou opravdu slim fit a to i vcetne rukavu. Mam kosili od Lewina střih fitted a ta je super, akorát rukávy by asi mohly byt uzsi o fous. Proto jsem ustoupil od CT a chtěl jsem zkusit jine značky, ale jestli je HC na tom jeste volnej než CT, pak je zbytečné to zkoušet. Přitom na fotkách mi přijdou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Mam pouze slim fit, extra slim jsem nezkousel. Ale myslim ze rukavy budou mit HC zbytecne siroke i u extra slim fit kosili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Kdyby se ti chtelo blejsknout v té tvé slim fit kosili, byl bych ti vdecen:-). Pripadne změřit rukáv v miste bicepsu kolik ma, to bych byl také vdecen:-). Ale i tak diky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Slim fashion shirt je u HC skutocne slim. Slim formal shirt je u HC podobne ako slim formal u CT. Ked ti je slim volna skus extra slim fit. Prinajhorsom vratis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 slim fit poradnyho chlapa nezajima Classic fit je u HC stejny jako u CT ... vite nekdo?Ze bych taky udelal test, i kdyz teda musim rict, ze CT mne vyhovuje (TML mne sedel min) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se