Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já košile nosím denně a svoje Steinharty 44mm dám pod manžetu jen díky natu. Radši proto nosím menší hodinky do 40mm.

Odesláno

Já vezmu ráno košili a když je pod manžetou dost místa, napasuju tam třeba monstra. Jenže pak se třeba v práci zpotím nebo pokecám, převléknu se a kua - manžeta je těsná a hodinky se nevejdou...

Odesláno

úspěchy při oslovování slečen. 

A u toho sis říkal, nesmí se ti postavit, nesmí se ti postavit a pak se jí bohužel postavil ? :D 

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Kdyby se chtěl někdo přidat, budu objednávat z Lewina velmi brzo asi.

Z českýho, nebo to umíš nějakým způsobem z toho anglickýho?

Odesláno

Ano, z Anglie.

A můžu se zeptat, jak vyplníš, že chceš zásilku poslat do ČR?

V tý nabídce na stránce Checkout jsem naši krásnou zem nenašel :-) 

Odesláno

Přesně jak píše kolega, přes mailboxde. Vyjde to jen o pár kč dráž, než kdyby to posílali přímo.

Já bych se přidal, jestli je ještě aktuální ? 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Včera jsem byl na měření a tak bych taky rád objednal. Koukám, že mají poslední týden slev, tak bych toho rád využil a nakoupil. Přidá se někdo?

Odesláno

Marfael mi psal, že nejspíš kupovat nic nebude tentokrát. Já bych dva kusy možná vzal. Nicméně musím zkusit velikost a projít co tam ještě zbývá. Kdy chcete objednávat ? 

Odesláno

Společná objednávka nevyšla, takže jsem minulý týden objednával sám, využil mailboxde a paráda. Ve středu odešlo zboží z Anglie, včera ráno mail od GLS, že se chystají doručovat na německou adresu, v 10:00 info z mailboxde, že zboží dorazilo, obratem jsem zaplatil poštovné a dneska ráno jsem měl košile doma, fakt super.

Tady máte ještě kód na 15% dolů, mně fungoval: REFUND15

Tím pádem vám to pěkně pokryje poštovné z UK a nemusíte se otravovat se společnou objednávkou a rozposíláním na všechny strany.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...