Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

U mistra hodináře Svobody jsem se zastavil s problémem křivě nasazené korunky a asi 1mm vzdálené od pouzdra.

Nejprve jsem byl srozuměn s tím,že korunka je nasazena dobře,zatočena na celý závit hřídelky a bylo mi řečeno, že bude asi křivá hřídelka.Trošku jsem se zachvěl při slovech hodináře,že se hřídelka při narovnávání může zlomit,ale přesto jsem tam hodinky nechal a jel domů-pátek 20.10.

Po víkendu jsem v úterý zavolal do hodinářství jak že to vypadá a bylo mi sděleno že bohužel jedna pracovnice firmy onemocněla,takže se zatím na hodinkách nezačalo dělat.Samozřejmě jsem byl zklamán a protože odjížděl ve středu na týden pryč,sdělil jsem hodináři,že si hodinky zítra vyzvednu(neopravené).S tím souhlasil-jaké bylo moje překvapení když před polednem jsem obdržel sms,že hodinky jsou opraveny a čekají na vyzvednutí.Po příjezdu do Ostravy a do hodinářství U Aleše jsem obdržel výtečně opravené hodinky,přesně usazená korunka tak jak má být:-)

a jelikož hřídelka byla prý o 2mm křivá(od osy) a delší(asi původně z jiných hodinek),bylo třeba ji nahřát a s citem ohýbat-dále zkrátit hřídelku a vyříznout delší závit na ní.Mistr hodinář mi řekl že to bylo docela pracné,ale že se vše povedlo.

Následně jsem si nasadil své,,nové" hodinky a po zaplacení spokojen odcházel domů.

Takže díky pane Svoboda,a všem Ostravákům-hledáte-li kvalitu-hodinářství u Aleše:-)Vřele doporučuji Blackbiker

• po 4 týdnech...
Odesláno

V pondělí jsem navštívil Ostravu, Stodolní ulici - těch hospod je tam opravdu hodně - a taky hodinářství u Aleše. Chvíli jsme s panem Svobodou popovídali a taky jsem tam utratil pár korun. Mohu jen doporučit - vstřícnost k zákazníkům, ochota se bavit a jako třešničku na dortu - má tam nové Sport 2 v nerezovém pouzdře (číselník a la Humberto, kal. 68) za 2200,- Kč.

Protože je mám, nechal jsem je pro někoho z vás!

Odesláno
V pondělí jsem navštívil Ostravu, Stodolní ulici - těch hospod je tam opravdu hodně - a taky hodinářství u Aleše. Chvíli jsme s panem Svobodou popovídali a taky jsem tam utratil pár korun. Mohu jen doporučit - vstřícnost k zákazníkům, ochota se bavit a jako třešničku na dortu - má tam nové Sport 2 v nerezovém pouzdře (číselník a la Humberto, kal. 68) za 2200,- Kč.

Protože je mám, nechal jsem je pro někoho z vás!

Hod sem obrazek tech sportu prosím. Stejne nekterí neví jak vypadá číselník a la Humberto. :)

• po 5 týdnech...
Odesláno

tak po poslední návštěvě u "aleše" musím s adorací poněkud slevit - myslím že pan hodinář občas kecá, zeptal jsem se na nějakou drobnost ohledně konstrukce lunety blabla, načež po následném menším googlování se hodinářova informace ukázala jako pěkné bludy - asi začnu testovat i jinde :)

Odesláno
...Po příjezdu do Ostravy a do hodinářství U Aleše jsem obdržel výtečně opravené hodinky,přesně usazená korunka tak jak má být:-)

a jelikož hřídelka byla prý o 2mm křivá(od osy) a delší(asi původně z jiných hodinek),bylo třeba ji nahřát a s citem ohýbat-dále zkrátit hřídelku a vyříznout delší závit na ní.Mistr hodinář mi řekl že to bylo docela pracné,ale že se vše povedlo.

Následně jsem si nasadil své,,nové" hodinky a po zaplacení spokojen odcházel domů.

Takže díky pane Svoboda,a všem Ostravákům-hledáte-li kvalitu-hodinářství u Aleše:-)Vřele doporučuji                   Blackbiker

>blackbiker:

Na kolik tato oprava vyšla ?

• Po letech...
Odesláno

Sice staré téma, ale taky se připojím s recenzí. Dneska jsem tam byl (ztracená stěžejka/kolík), i když měl něco rozděláno, výměna blesková na počkání. Přístup příjemný. Jelikož tu byl dotaz na ceny, vyšlo to na 40 korun. Tlakovou zkoušku dělá kolem stovky.

• po měsících...
Odesláno

O chování a rozpolcené osobnosti pana Hodináře jsem od svých známých slyšel všemožné historky a i když ke mě se choval v rámci slušného chování, to co si dovolil k mojí manželce je daleko za hranicí slušnosti.

Manželka vybírala řemínek hodinek, a patrně nebyla hotová do 2 minut jak je pan Svoboda u položky za 200Kč zvyklý, a tak jeho chování přešlo ze standatního módu do řežimu hulváta, který nejdříve neštřil nadávkami při požadavku o objednávku vybraného řemínku. Vše zakončil větou, že nic objednávat nebude a v podstatě moji manželku odmítl obsloužit.

Ať už pominu, že někdo může mít špatný den. Chovat se takto k ženě, která je navíc v 9 měsíci těhotenství a už jen vyjít do té špeluňky po schodech je pro ní problém, mi příjde jako projev naprostého ubožáka. Když jsem následně panu Hodináři volal s dotazem zda mu takové chování příjde normální, odvětil že se jedná o položku za 150Kč, že je zavalený prací takže se mu nevyplatí se tím zabývat. To asi svědčí o brilatním byznysplánu, který by se dal nazvat "pokud u mě nenakoupíš alespoň za 10 000,- tak sem raději nelez"...

Na závěr se nabízí otázka.... Když mám jako zákazník možnost výběru, vybral bych si služby nebo produkt někoho, kdo se takto chová ke svým klientům?? Já mam jasno a jsem rád, že jsem tuto zkušenost nemusel zažít při reklamaci drahých hodinek... 

S pozdravem bývalý zákazník...

Radim Seidler

Odesláno

Loni jsem hledal hodinare ochotneho servisovat jedny stare mechanicke nastenne hodiny Prim a jedny stare nastenne Dugena s pulhodinovym odbijenim. Hodiny sly, slo tedy jen o vycisteni, promazani, serizeni. U Alese mi bez rozmysleni rekli, ze se to nevyplati, ze to jsou stare krapy, ze mi ale jsou ochotni mechanicke strojky vymenit za nove quartzove. To jsem samozrejme odmitl, podekoval jsem za ochotu a profi pristup hodinare a odesel. Dalsi navstevu neplanuju.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...