Návštěvník Tada Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Prezidenti nosili Vulcain Cricket a nikoli Revue Thommen, jak Revue Thommen s oblibou tvrdí...
pikec Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Tak dnes ve 12:00hod také návštěva. Pro mě nádhera, škoda že nejdou půjčit do ručky bylo by jich dost, které bych chtěl ošmatat. Lidiček poskromnu, snad více ochranky jak návštěvníků.
dknespl Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Tohle mi přijde obvzlášt dobrý, to byste si neměli rozhodně nechat ujít: Při té příložitosti bude vystaven i originální hodinový stroj z roku 1410, který byl původně v Orloji instalován. viz: http://www.kudykam.com/akce-umeni-remesla-hodinarskeho-600-let-orloje.html
vanderB. Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 jak mám získat ten kód? nic mi nepřišlo...Dik
lastam Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 A jak je to tedy s focením? Dá se to nějak domluvit nebo se tam ti kluci z abl bojí, protože jejich zabezpečení je děravý natolik že je cvakátko totálně rozhodí?
Adam99 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 V 7. 2. 2011 v 18:20, 'vanderB.' napsal: jak mám získat ten kód? nic mi nepřišlo...Dik Zkus třeba to, co TADY psal Kamil.
safi Odesláno 7. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2011 V 7. 2. 2011 v 15:31, 'Tada' napsal: Prezidenti nosili Vulcain Cricket a nikoli Revue Thommen, jak Revue Thommen s oblibou tvrdí... Kdysi dávno, v roce 74 vyvinul Vulcain kalibr s alarmem, to je pravda, ale v té době nevyráběl hodinky.... Vulcain a Revue Thommen patřili stejnému majiteli a tak se ten kalibr dával do RT. Jenže pak Vulcain a Revue Thommen došel k rozdělení a došlo i k soudnímu řízení, kde se řešilo, kdo má jaký duševní majetek... A zatímco znovuzkříšený Vulcain získal právo na svůj patent CRICKET, hodinky REVUE THOMMEN odstranily logo z číselníku a nahradili jej slovem ALARM... Prezidenti tedy nosili hodinky Revue Thommen Cricket se strojkem patentovaným společností Vulcain...
accutron Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 V 7. 2. 2011 v 19:52, 'safi' napsal: Kdysi dávno, v roce 74 vyvinul Vulcain kalibr s alarmem, to je pravda, ale v té době nevyráběl hodinky.... Vulcain a Revue Thommen patřili stejnému majiteli a tak se ten kalibr dával do RT. Jenže pak Vulcain a Revue Thommen došel k rozdělení a došlo i k soudnímu řízení, kde se řešilo, kdo má jaký duševní majetek... A zatímco znovuzkříšený Vulcain získal právo na svůj patent CRICKET, hodinky REVUE THOMMEN odstranily logo z číselníku a nahradili jej slovem ALARM... Prezidenti tedy nosili hodinky Revue Thommen Cricket se strojkem patentovaným společností Vulcain... Dovoluji si opravit malý, ale dosti podstatný překlep. Vulcain vyvinul první strojek s budíčkem v roce 1947 a nikoliv 1974. Šlo o kalibr 120.
Pirx Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 No to je fakt parada, dnes jsem chtel jit na vystavu a radnice je cela zavrena az do 17:00. Tak moc dekuju radnici, fakt skvely, treba se tam jeste nekdy dostanu.
Jarett Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 V 7. 2. 2011 v 19:52, 'safi' napsal: Kdysi dávno, v roce 74 vyvinul Vulcain kalibr s alarmem, to je pravda, ale v té době nevyráběl hodinky.... Vulcain a Revue Thommen patřili stejnému majiteli a tak se ten kalibr dával do RT. Jenže pak Vulcain a Revue Thommen došel k rozdělení a došlo i k soudnímu řízení, kde se řešilo, kdo má jaký duševní majetek... A zatímco znovuzkříšený Vulcain získal právo na svůj patent CRICKET, hodinky REVUE THOMMEN odstranily logo z číselníku a nahradili jej slovem ALARM... Prezidenti tedy nosili hodinky Revue Thommen Cricket se strojkem patentovaným společností Vulcain... V 7. 2. 2011 v 15:31, 'Tada' napsal: Prezidenti nosili Vulcain Cricket a nikoli Revue Thommen, jak Revue Thommen s oblibou tvrdí... To abys je teď prodal .... V 8. 2. 2011 v 9:21, 'Pirx' napsal: No to je fakt parada, dnes jsem chtel jit na vystavu a radnice je cela zavrena az do 17:00. Tak moc dekuju radnici, fakt skvely, treba se tam jeste nekdy dostanu. A zítra je výstava otevřena ?
Pirx Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Jo, zitra bude vystava otevrena uplne stejne jako dneska, proste tam prijdes a bude tam nalepena usmudlana cedule "zavreno", nebo tam treba nebude. Idealni postup v roce 2011, takovej typicky prazsko-radnicni. Ch jo.
Katerina82 Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Výstava je uzavřena z důvodu diplomatické návštěvy z Makedonie. Přístupná pro veřejnost bude opět dnes od 16:30 hod., v ostatních dnech od 10:00 - 20:00 hod. Uzavření výstavy nás velice mrzí, bohužel z uvedeného důvodu musela být Staroměstská radnice zcela uzavřena.
ricous Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Pokud dojde v budoucnu k dalšímu uzavření, budete o tom alespoň den předem informovat na webových stránkách výstavy? Nevím, zda to tak bylo v tomto případě, ale pro jistotu se ptám. Neumím si představit, že bych se tam celkem pracně dopravil a bylo zavřeno...
Návštěvník Tada Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Safi: Jak psal Accutron, byl to cal. 120 z roku 47 a US prezidenti je nosí přesně od té doby, je možné že později, když Vulcain zdechnul přešli na Revue Thommen, ale dřív ne.
cigi Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 (upraveno) Takže tenhle čtvrtek v šest je první přednáška - kdo tam jde ?? Zadojí koza krev na áftrpárty? Doufám, že už budou popisky i exponáty tam, kde mají být a tak.... Jak seženu ten kupón, Kamile ?? Upraveno 8. února 2011 uživatelem cigi
Katerina82 Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Tuto nepříjemnou zprávu o uzavření radnice, jsme obdrželi až během včerejšího dne. Informaci jsme na webu k 600. výročí orloje již zveřejnili. Omlouváme se všem zájemcům o výstavu za tuto nepříjemnost.
cigi Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 V 6. 2. 2011 v 9:47, 'ricous' napsal: A nechat vozík v šatně s tím, že si zbytek odskáču... na berlích? Smí se tam vůbec s berlema? Aby ve mě ABL neviděla potencionálního zloděje, co má rafinovaně uschováno své nádobíčko a předstírá mrzáka... Hele Ricous, přijď na přenášku, bude nás tam dvacet a to by bylo, abychom tě na ten orloj nevytáhli, tak vysoko to zas nejni !!
StanoBare Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 V 8. 2. 2011 v 11:08, 'Katerina82' napsal: Tuto nepříjemnou zprávu o uzavření radnice, jsme obdrželi až během včerejšího dne. Informaci jsme na webu k 600. výročí orloje již zveřejnili. Omlouváme se všem zájemcům o výstavu za tuto nepříjemnost. aha, tak pre istotu pridem na viac dni, ale urve ma, ked sa tam doprasim zo Slovenska a prave v tie dni bude extra viacnasobna diplomaticka exkurzia
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se