Přejít na obsah

Výstava 600 let Orloje

safi

Doporučené příspěvky

tak dnes som sa vratil zo stovezatej,vcera som si to omrkol tiez a chcem podakovat organizatorom za aj ked malu ale celkom pekne pripravenu vystavu

nasledne som narazil na velmi milu pani srievodkynu,ktora mi velmi ochotne podala kompletny vyklad o radnici

samozrejme som neobisiel parizsku s pre mna zaujimavymi obchodmi (kabelky to neboli :smile_anim: ),v predajni carollinum bola velmi mila a ochotna slecna

tym padom mozem cely vylet hodnotit takto :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já lesník jsem a z hájenky pocházím, přesto si nemyslím, že bych měl mít podle jb1305 nižší nároky na kvalitu čehokoliv (kde jb1305 k tomuhle názoru přišel, mi je záhadou), včetně téhle výstavy, takže naprosto souhlasím s accutronem :) a pořadatelům výstavy za jejich práci děkuji.

omlouvám se všem hajným i pytlákům - špatně jsem se vyjádřil .Chtěl jsem tím říct,že někomu stačí k doživotnímu zážitku vidět starej skafandr .To ale nemění můj názor na to,že to určitě nebyla " světová výstava" . Jestliže se někdo něco učí,tak je to učedník .Žádný učený z nebe nespadl a není to žádná hanba. Jestli někdo něco umí,tak je to profesionál. Hysterické výkřiky učedníka o tom,že se snažil z něj profesionála neudělají...Snaha se cení...nevím,jestli je 190 Kč málo

Odkaz ke komentáři

Dnes byl poslední den výstavy. Těší mě, že nejsem sám, kdo nechal návštěvu až na úplný konec a mohl si vychutnat klid u exponátů (zdravím Churchilla a jeho milou přítelkyni!). Inu, já ale musím mít vždycky něco extra. Byl jsem dnes poslední osobou, která byla na výstavě. Po mém odchodu, resp. ještě před ním už začala demontáž a já občas musel pány z ABL přesvědčovat, že tu expozici ještě musím dokoukat! :D Přesto děkuji za výklad Honzovi L. a Zdeňkovi N.

Nicméně po recenzích zde jsem byl v obraze, že výstava není nikterak veliká. Zato skvostů tam bylo docela dost. Ať už první náramkové tourbillion od Omegy, nejtenčí a nejmenší kalibr od JLC nebo první model Zenith El-Primero či IWC Portuguese. Na závěr bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří se na výstavě podíleli. Je mi jasné, že připravit takovou akci stojí hodně sil, ale výsledek v podobě nepřeberného množství lístků v osudí (soutěž o Fortis MARS500) byl myslím potěšující. Těším se na další podobný počin!

Odkaz ke komentáři

Netuším, ale poradím ti koho se zeptat. Zkus zdejšího člena wen nebo přímo Honzu Lidmaňského, ten tě nasměruje správným směrem k Fortisu.

Jinak když o ně tak stojíš mAro_, tak kdybych je náhodou vyhrál já, tak ti je (pro)dám :)

Odkaz ke komentáři

Co? Nikdo netusite jestli probehne nejake slavnostni vyhlaseni (rozumejte najdeme to nekde napsane) kdo vyhral ty Fortisky? Snad to bude nekdo z nas - v nejlepsim pripade ja :P

mAra

Na těch lístcích, co jsi vhazoval do urny, jsi přece nechával na sebe kontakt, tak Ti určitě dají vědět, když Tě vylosují :)
Odkaz ke komentáři

Na těch lístcích, co jsi vhazoval do urny, jsi přece nechával na sebe kontakt, tak Ti určitě dají vědět, když Tě vylosují :)

A já ještě přidal haldu chváli k výstavce a básničku, abych zvýšil své šance" Hujer :whistle:

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...