Lion Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 No,v podstatě každý den nějaký zásek,nebo samovolné ukončení prohlížeče a podobně.A to mám jen pár aplikací,žádné puberťácké hňupiny.Nepřehledný bych ani neřekl,ale prostě mi nesedí ikonky a přecházet ze stránky na stránku pořád.Nemůžu říct,že je to nějaký vyloženě průser,ale prostě mi ten android nesedl,ani co se týče ovládání,ani co se týče vzhledu.Ale v podstatě to,co potřebuju mi jede,i když s nepravidelným padáním,kousáním atd. tohle je ve většině problém samotné aplikace, pokud teda si neměl nějakou špatnou verzi (battery bug, i zamrzání) ale to se většinou rychle vyřešilo novou verzí.... jak píše RomanP tak konkrétně 2.3.3 je bez všelijakých pičičand, funguje spolehlivě a hw nároky jsou minimální... to že jsi měl v telefonu antivir beru jako samozřejmost dnes už jsou asi rozdíly mezi jednotlivými OS zanedbatelné... ale celý Google "svět" beru jako plus... picasaweb, gmail, kontakty, kalendář, youtube ovládám jedním účtem a jedním telefonem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Mam jine zkusenosti. Mam druhy Android, nikdy mi nic nepadalo. Niky a nic. A aplikaci mam pomerne dost. Manzelcin iPhone taky nepada, to je samo stejne, ale uzivatelska volnost, moznosti jsou jasne lepsi u Androida. Absence listy na ovladani wifi, BT, dat, GPS, zvuku povazuji za velke minus Applu. Taky skleneny, u manzelky pochopitelne praskly, a maly display je na prd. Ale o tom tu rec neni. Padajici a sekajici se Android v mem okoli vlastne nevyskytuje, vsem to slape a nikdo si nezoufa nad nejakym sekanim a padanim. Pri vyuziti celeho ekosystemu neni o cem a ajFoun dava velky smysl, ale jinak to neni tak jednoznacne.Já mám cca půl roku Samsung Galaxy S3 a tedy musím říct, že padání některých aplikací, zejména browseru Chrom je poměrně běžná záležitost stejně jako postupné zpomalování. Zvlášť po zavření prohlížeče s více oknama se telefon na 10 sekund skoro zastaví a pomalu zase naskakují ikonky zpět na obrazovku. I když je fakt, že kamarád má čistej android tedy Nexuse a ten vypadá podstatně stabilněji. Psal jsem to už na do auditka s applem. Apple vidím jako rychlejší, jednodušší (nastavování některých pod menu mi přijde jako úplně zbytečné a z iPhonu naprosto neznámé) a stabilnější systém. Měl jšem iPhone přes tři roky. Dnes už bych se ale i přes mouchy který S3jka má k iPhone nevrátil. Velký display a otevřenost systému (na iTunes jsem si ani po 3 letech nemohl zvyknout) mají pro mne jednoznačnou výhodu. Možná budu o změně uvažovat až udělá Apple telefon s větším displayem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 (upraveno) Hm. Tak to se teda povazuju za lucky boye. Bo ja jedu temer vyhradne na Chromu , jen obcas na vestavenem a vyjimecne v Opere a ten ( Chrome) mi na Note 2 nespadnul jeste ani jednou. Pada mi CarBuzz, ale to je aplikaci. Jinak je to stabilni jak cyp. Za 7 mesicu, nebo kolik to mam, se mi to restartlo (jako kompletne) asi trikrat. A to na tom denne hucim tak, ze temer kazdy vecer mam baterku temer na nule. Data non stop, internet non stop, ct24 vysilani, filmy, kdyz jsem na ferry, proste ten samograj mi jede na plne pecky furt. Ale je fakt, ze to drzim apdejtovane a tak jednou za dva tydny procistim vsechny cashe Android Assistantem. Upraveno 24. března 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 S3 se mi nikdy nesekla. Takže jak říkám, je to spíš rozmar, než nutnost, když pokukuji po Nexus 4.Já tedy jedu na Opeře, protože defaultní browser nezalamuje text při změně velikosti. Jinak by mi možná ani nevadil.Myslel jsem si, že je to nějaký vtip, když jsem zjistil že to nefunguje. Říkám si, placka jako blázen, co úplně vyzývá k čtení webu a ona nemá tuhle základní nutnost :-) Nemáte někdo z okolí Prahy toho Nexuse 4, abych ho třeba u kafe zkounul a nějakým verdiktem už upokojil mysl :-)Nechce se mi totiž jet jen na otočku do Drážďan, prohlédnout si ho a jet zase domů přemýšlet a nebo ho tam kupovat pod nátlakem situace. Až budu rozhodnut, nedělá mi veklý problém tam dojet a s chladnou myslí koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Já nepoužívám default browser hlavně proto, že mi z nějakého důvodu nefunguje automatická intenzita podsvícení default browser se vždycky strašně ztmaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Já nepoužívám default browser hlavně proto, že mi z nějakého důvodu nefunguje automatická intenzita podsvícení default browser se vždycky strašně ztmaví.Však u defaultního prohlížeče si můžeš nastavit jas nezávisle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 Pánové, nemáte někdo z okolí Prahy toho Nexuse 4 na zkouknutí u kafe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 (upraveno) nic, jsem v jiné vesnici..... Upraveno 31. března 2013 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 RomanP: Nexus uz lze koupit oficialnen v CR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Hledám velmi rychlý, stabilní prohlížeč. Mobil používám pouze v nouzových situacích (na cestách, při hospitalizaci) na prohlížení nejenom fóra. Když se však za touto větičkou ohlédnu, je těch hodin strašně moc. Mám nainstalovaný Dolphin Browser, Operu, Chrome (už z výroby) Internet (už z výroby) a Firefox, telefon Samsung Galaxy Note II. Nejspokojenější jsem s Dolphin Browser, mám silnou averzi na Chrome, ještě jsem ani jednou nepoužil. Nejsem ani šťasný z Opery, kterou zásadně používám v desktopu. Otázka tedy zní, který prohlížeč by mohl být pro tento mobil nejvhodnější ? Jaký má vliv zaplnění paměti mobilu na jeho rychlost, zatím jsem na tom takhle, celkové místo 10,36Gb/volné místo 8,57Gb. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Skúšal som všetky Tebou uvedené prehliadače, každý dlhšiu dobu a najlepšie mi vyšiel ten, ktorý máš zrejme rád najmenej - Chrome. Najlepší v zmysle rýchlosti a komfortu prehliadania. Používam ho na 7 palcovom tablete, čo nie je až tak ďaleko od veľkosti Tvojho telefónu, takže tipujem, že "skúsenosť" by bola podobná. Na záver Ti len chcem popriať, aby si Tebou zvolený prehliadač musel používať čo najmenej. Hledám velmi rychlý, stabilní prohlížeč. Mobil používám pouze v nouzových situacích (na cestách, při hospitalizaci) na prohlížení nejenom fóra. Když se však za touto větičkou ohlédnu, je těch hodin strašně moc. Mám nainstalovaný Dolphin Browser, Operu, Chrome (už z výroby) Internet (už z výroby) a Firefox, telefon Samsung Galaxy Note II. Nejspokojenější jsem s Dolphin Browser, mám silnou averzi na Chrome, ještě jsem ani jednou nepoužil. Nejsem ani šťasný z Opery, kterou zásadně používám v desktopu. Otázka tedy zní, který prohlížeč by mohl být pro tento mobil nejvhodnější ? Jaký má vliv zaplnění paměti mobilu na jeho rychlost, zatím jsem na tom takhle, celkové místo 10,36Gb/volné místo 8,57Gb. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Snow: podle mě paměť až tak velký vliv nemá... já mám volné giga z osmi, někdy i třeba 300 mb a nepoznám rozdíl... prohlížeč až tak velké nároky na cache nemá si myslím jinak používám Dolphin Browser, kvůli dotykovým gestům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry1 Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 ......taky jsem průbnul vše možné a zůstal a myslím oprávněně u Dolphin Browser a nelituji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 RomanP: Nexus uz lze koupit oficialnen v CR. Díky, čtu to až teď, nicméně jsem ho koupil 29.3. v den co ho naskladnili.Úplně přesně to bylo tak, že koukám na jeden profláklý obchod a je tam status - na cestě, nebo tak nějak.Pak jsem odskočil vedle do kanclu a když jsem se vrátil, něco jako mi říkalo udělej refresh stránky a pak to zavři.Tak jsem ho udělal, jenže už tam bylo dostupnost kurýrem v pondělí, tak jsem usoudil, že už je mají teď v pátek, zavolal tam, objednal a vyrazil pro něj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 nevíte jak odstranit tu levou postranní lištu? hledám kde se dá a nikde jsem nenašel jak na to. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Podrz dele tlacitko "zpet". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 Podrz dele tlacitko "zpet".to asi nebylo na mě? myslím u androidu tu novou lištu co je v levo a kouká takovej zobáček za co se vytáhne a docela mi zavazí. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 Podrz dele tlacitko "zpet". to asi nebylo na mě? myslím u androidu tu novou lištu co je v levo a kouká takovej zobáček za co se vytáhne a docela mi zavazí. díky Ale jo, bylo, to je lista na splitscreen mezi dve okna a neni to androidi lista, ale ma ji jenom Note. A fakt - ten zobacek zmizi po podrzeni Zpet, pripadne se da splitscreen zakazat v nastaveni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 Indeed. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 Ale jo, bylo, to je lista na splitscreen mezi dve okna a neni to androidi lista, ale ma ji jenom Note. A fakt - ten zobacek zmizi po podrzeni Zpet, pripadne se da splitscreen zakazat v nastaveni.přítelkyně ji má na galaxy s3 a hned jak budu doma tak to zkusím. v nastavení jsem se hrabal pul hodiny ale je fakt že nějakej splitcreen jsem nehledal. díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se