odjinud Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Jak začínám na tabletu trochu psát, začíná mi silně vadit defaultní klásvesnice a sice česká diakritika. Ta se řeší tak, že když chci třeba "á", tak dám prst na "a" a po chvíli mi vyjede asi 10 různých čárek a háčků, co se kde ve světě nad "a" dají použít. Potřeboval bych klasickou českou klávesnici, tedy přepnou číslice nahoře na písmena s čárky a háčky. JAk na to?Stačí něco změnit v nastavení, nebo je třeba stáhnout nějakou jinou klásvesnici?
VitekB Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Já používám GO keyboard a zkrátil jsem interval podržení na minimum, zároveň je tam u české klávesnice méně znaků (oproti defaultní - Galaxy Tab) k volbě a většinou je to na "první dobrou".
SCIFI Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 stáhni si pár klávesnic a vyzkoušej která ti pasuje. mě sedla perfect keyboard. jinak už jste hráli stickman? já moc nehraju teda skoro vůbec ale tohle mě fakt baví. a pokud jezdíte na horskejch kolech dvojnásob https://play.google.com/store/apps/details?id=com.djinnworks.StickmanDownhill
Petr_123 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Osobně můžu doporučit klávesnici SwiftKey. To je jedna z prvních aplikací, kterou vždy nahrávám do nového telefonu.
Lion Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 (upraveno) já mám Swype, celkem funguje i český slovník a diakritika se přidává sama Upraveno 24. září 2013 uživatelem Lion
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Swype jsem se neikdy nenaucil pouzivat. Parkrat jsem to zkousel, ale nejak mi to neslo.
odjinud Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Koukal jsem na různé klávesnice a poněkud bych upravil zadání - vůbec mi nejde o predikci a slovník popravdě taky moc nevyužiju (stejně to budu pak finalizovat v PC). Po pravdě mi jde jen o to, rychle a pohodlně na tom psát. Tedy nějaký rozumný rozložení aby se tam vešly prsty a ideálně řádek s českými znaky. To jsem zatím nenašel... :-( (jedině to snad má jakási Hacker´s Keyboard, ovšem tam se pokoušeli narvat celou NTB klásvesnici do tabletu, což je na 7 palcovým tabletu fakt na nic...)
odjinud Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Tak beru zpět, Hacker´s Keyboard je na psaní na stole docela slušná, v ruce to je ale už slabší (nicméně pořád ještě ok; vyzkouším dneska v metru)...
petr_cha Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 docela dobra vlastnost na prijemne psani je qwertz klavesnice sdruzena po dvou znacich .. jedno z nastaveni SmartKeyboard.. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
pebe Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 já používám AnySoftKeybord a do ní přidanou češtinu, má to samostatné klávesy pro českou diakritiku
odjinud Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Dobrý! Já zase můžu doporučit 3D závody šneků Turbo Racing League. Pěkná grafika, zajímavý nápad, nicméně se po určité době trochu ohraje...https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pikpok.turbo&hl=cs V 24. 9. 2013 v 9:48, SCIFI napsal: jinak už jste hráli stickman? já moc nehraju teda skoro vůbec ale tohle mě fakt baví. a pokud jezdíte na horskejch kolech dvojnásob https://play.google.com/store/apps/details?id=com.djinnworks.StickmanDownhill
Hugo14 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Co třeba Smart keyboard. Když si pohraješ s nastavením, máš tohle. Je to moje oblíbená.
j3ykobim Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 TAG Heuer http://mobil.idnes.cz/tag-heuer-meridiist-ii-06o-/telefony.aspx?c=A131009_171339_telefony_ada
organic Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 Houstone, mám problém. Příští víkend slavíme máminy šedesátiny a zatoužila na stará kolena po technologiích. Chce Skypovat s vnoučaty. Jelikož neumí s myší, dotykový displej mi připadá uživatelsky jednodušší a koupil jsem v rámci rozpočtu k narozkám tablet Go Clever s Androidem 4.1. Všechno jsem vyzkoušel, Skype maká přes mou domácí WiFi. Jenže tatik měl zajistit připojení k netu a teprve dneska mi sdělil, ze nemají pokrytí WiFi sítí, tak koupil od T-Mobile "SIMku s internetem" Úplně me polilo, když to řekl. Tablet nemá slot na SIMku, ani USB slot na flashku, do které se strká ta karta. Jak vím, že do svého Nexusu ani redukce na miniUSB moc nepomůže, protože ten port nefunguje ani na normální flashky aniž bych nainstaloval media importer. Nemáte s tím někdo zkušenost? Existuje nějaký ovladač, co by uměl rozpoznat USB modem na Androidu? Jak to zprovoznit?
patriknapr Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 Napadá mě zda neexistuje wifi router do kterého se vkládá ta simka. Prostě žádný dráty.
patriknapr Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 Neco takového http://www.dlink.com/uk/en/home-solutions/work/wireless-mobile-broadband/dwr-512-wireless-n-150-3g-7-2-mbps-router Teda pokud jsem to zhruba správně přeložil.
organic Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 (upraveno) To by mohlo byt řešení, díkyedit: nojo, ale ten 3G WiFi router stojí skoro 4 litry... Upraveno 11. října 2013 uživatelem organic
SCIFI Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 kup jakejkoliv starej mobil s androidem, dej do něho tu kartu a udělej z něho wifi hot spot. SGS 1 koupíš za pár drobnejch nebo něco podobnýho.
VS Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 V 11. 10. 2013 v 21:55, organic napsal: Houstone, mám problém. Příští víkend slavíme máminy šedesátiny a zatoužila na stará kolena po technologiích. Chce Skypovat s vnoučaty. Jelikož neumí s myší, dotykový displej mi připadá uživatelsky jednodušší a koupil jsem v rámci rozpočtu k narozkám tablet Go Clever s Androidem 4.1. Všechno jsem vyzkoušel, Skype maká přes mou domácí WiFi. Jenže tatik měl zajistit připojení k netu a teprve dneska mi sdělil, ze nemají pokrytí WiFi sítí, tak koupil od T-Mobile "SIMku s internetem" Úplně me polilo, když to řekl. Tablet nemá slot na SIMku, ani USB slot na flashku, do které se strká ta karta. Jak vím, že do svého Nexusu ani redukce na miniUSB moc nepomůže, protože ten port nefunguje ani na normální flashky aniž bych nainstaloval media importer. Nemáte s tím někdo zkušenost? Existuje nějaký ovladač, co by uměl rozpoznat USB modem na Androidu? Jak to zprovoznit?Asi potřebuješ tohle.
Chronař Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Chlapi co tomu rozumíte, mám prosbu/dotaz:užívám Outlook, Android HTC DesireS a na synchronizaci MyPhone Explorer.Ten Explorer mi z Outlooku nenasává český znaky a nahradí je nějakým čtvrečkem.Pak to mám taky v telefonu a blne mi vyhledávání a hlasévé vytáčení.koukal jsem, jsetli tam není nastavení češtiny(Explorer) a nikde není.Co s tím ?Díky za radu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se