Přejít na obsah

30 hlasů

1. 1. Pacia sa Vam tieto hodinky?

• Ano
      11
    • Nie
      19

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

No mně to taky stačí - mechanovo cítění + nějaký mouchy z fotky + série náhod = 99,9% fake. Tj. 100% protože to je limitka 10ks. Jen se nabízí otázka, jak je to s Ditechovejma ostatníma krasavicema. Nevsadil bych grešli.

Odesláno

..pro mě je to záhada. Proč by sakra Číňan tak přesně napodoboval zrovna tyhle hoďky, včetně funkčního turba, a ještě ve zlatě..? Na druhou stranu, ten příběh a první kousek z deseti je teda hodně divnej. Mno nic, jdu si zase radši lehnout:)

Odesláno

ještě mě napadlo - co když je to jen prototyp přímo z fabriky, který mají třeba na prodejně (nebo jej vystavují v butiku na exponovaném místě, kde by se originálu mohlo něco stát) a někdy jej půjčují zákazníkům (proto to poškození a na ukázku číslo limitované řady ?

Odesláno (upraveno)

Už jsem se k tomu nechtěl vyjadřovat, ale protože jsem se účastnil "diskuze" s DITechem od začátku, tak přidám proč se mi nezdají v pořádku.

1. DITech tvrdí, že má hodinky půjčené od majitele z prodejny, na první trochu pochybu se začne dožadovat stažení vlákna, místo aby nás uzemnil jednoduchou větou "Karel z Bostnu jsme kamarádi" a kličkuje, že už asi byly půjčené, nebo je nosil majitel prodejny.

2. Tento model je k dispozici ve světlé variantě, tmavá je LE. Na všech fotkách, které jsou někde k nalezení jsou na setrvačce čtyři vyvažovací kolíčky, na prezentovaném kusu ne.

3. Nesedí proporce loga výrobce a není zasazeno do ciferníku.

4. Ručky rozhodně nejsou klenuté, ale placaté. Podle mě mají i lehce jiný tvar - rozšíření je více zalomené, oproti křivce na originálu.

Doplnil jsem fotku Josef01 o místa, která zmínil i o on a neoznačil.

Nepřijde mi divné, že fake má tourbillon, jde o fake dost drahých hodinek a v Asii už je umí. I u značek jako Rolex se dělají velmi zdařilé a kvalitní napodobeniny za stovky dolarů. Fake bez turba by u tohoto typu nikdo nekoupil, byl by rovnou za blbce.

Edit: Dal jsem špatné foto.

post-3780-087554300 1292574702.jpg

Upraveno uživatelem funf5
Odesláno

je to jednoduche preco by to mohol a asi aj mal byt fake - tych hodiniek existuje iba desat kusov (limitky tohto druhu skoncia v trezoroch a zberatelskych kolekciach, vacsinou sa do dealerskej siete nedostane skoro nic). Ak sa nemylim, je to prve turbo od BM. sanca ze niekto videl nazivo realny kus je velmi nizka, v podstate takmer teoreticka. a je zjavne, ze aj samotny autor kopie pred sebou original pravdepodobne nemal. Take hodinky sa rozhodne nepoziciavaju /ak vobec nejake, vsakano/

Kazdopadne pri retail cene 50tis usd, aj keby to - hoci len cisto teoreticky- sudruh Li odmakal v zlate a turbe ako original, bol by na tom megaslusny zisk. ja mam z toho rozporuplny pocit. tie fotky co som stihol vidiet boli uplna s..cka, nevidel som vsetky. ten detail turba vyssie, ak to pod tym nie je kus plastu, tak by mali zakazat fotit mobilom /co by mali aj tak, btw, minimalne na tomto fore by som bol ZA :)/

Odesláno (upraveno)

vacsinou sa do dealerskej siete nedostane skoro nic

No tak nějak, já měl v ruce Cartier Tortue monopusherchrono-turbo-věčnýkalendář-platina (+/- 10mio kč) a i samotný butik z pařížské to měl půjčený! Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

No tak nějak, já měl v ruce Cartier Tortue monopusherchrono-turbo-věčnýkalendář-platina (+/- 10mio kč) a i samotný butik z pařížské to měl půjčený!

...ale na weekend ti to nepozicali, krkouni, ze? to u mercieru, panejo, tam sa deju veci.. :)

Odesláno

Tak aby som to zhrnul..vyrobia kópiu hodiniek s do detailov identickým ciferníkom, použijú funkčné turbo a nakoniec nechajú trčať plast? :D Čína ma neprestáva prekvapovať. Ako aj dnes ráno otvorím SME, článok o slovenských vojakoch pôsobiacich v Afganistane a čítam: ?Máme šťastie, že talibovia používajú čínske rakety. Asi šesťdesiat percent z nich nevybuchne,? hovorí slovenský vojak Miroslav Ferenc na vojenskej základni v Kandaháre. Zdá sa mi že bohužial čínskych fejkov vybuchuje väčšie percento. Priznávam že ani ja som podľa prvých fotiek nenašiel rozdiel, preto moja poklona ide mechanovi, za to že je odborník na svojom mieste a rozoznal to na prvý pohlad :cheers:

Odesláno

mne ani ten cifernik nesedi, pri logu a pod logom nesedi ani pocet a tvar vlniek, logo je cele zle, rucicky su otrasne, cele to posobi ako cinska napodobenina. Na turbe mi chybaju aj dalsie srobiky, ktore este neboli spomenute, ale to moze byt aj uhlom fotky. No je to jedno, limitku 10 hodiniek na svete asi realne na tomto fore neuvidime, co je mozno skoda, ale realita je casto kruta :D

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Přidám taky 2 fotky.

Na té 1. je model s bílým ciferníkem, ovšem nemá vyvažovací šroubky

Posted Image

A na té 2. je vidět mizerná fotografie pravých a skvělých hodinek s tourbillonem

Posted Image

Némůžou to tedy být pravé hodinky, které si dotyčný vyfotil na něčí ruce, nebo někde u AD v Dubaji, popřípadě stáhl z nějakého zahraničního fóra a nás tím tady jen oblbuje. Tím svým přitroublým příběhem v nás všech vzbudil automaticky nedůvěru s jedoduchým závěrem, že hodinky jsou fake.

Mechana samozřejmě uznávám, ale podle pocitu z pitomé fotky z mobilu se i mistr tesař může utnout :angel:

Odesláno

Mechana samozřejmě uznávám, ale podle pocitu z pitomé fotky z mobilu se i mistr tesař může utnout :angel:

Myslím, že jsem nikde nepsal, že to hodnotím na základě pocitu z fotky. Prostě tam vidím věci, které ty vidět nemůžeš.

(mimochodem, taky vím, že když se dobře vyfotí setrvačka v pohybu, nejsou potom někdy vidět šroubky) :smile_anim:

Odesláno

Kdyby nekdo nasel fotku kalibru, mozna bychom ukoncili tuhle debatu, bohuzel me se to nepodarilo a nebyt nekolika fotek hodinek na internetu, tak bych ani neveril, ze vubec kdy takove hodinky vyrobili.

Odesláno

Máte pravdu, omlouvám se, ale ten šroubek tam vážně je :bag:

Mechano, s tím pocitem z fotky jsem to nemyslel tak adresně. Spíš jsem to tak pochopil, protože jsi nebyl schopen přesně popsat ty rozdíly. To že na těch hodinkách vidíš 100x víc než já je pochopitelné a proto je Tvůj názor pro mě přesvědčující :king:

Odesláno (upraveno)

Hele, resite ty sroubky, ale co rucky?!!!

Podivejte se na ten rozdil - produktova fotka ma rucky rozdeleny uprostred, kdezto ta druha me rucky placaty jako zehlici prkno...

Opravdu špatné světlo v kombinaci s "foťákem" udělají své. Koukni na IWC výše. Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Až teraz som čítal toto vlákno, podľa mňa tu netreba nič porovnávať. Keby to boli originály, už by autor na druhý deň nahodil nejaký dôkaz /z predajne/.Nenechal by si predsa ujsť ten pocit víťazstva...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...