Jivl Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Týýýýýýýýýýýýýýýýýjo, dobrýýýýýýýýýýýýýýýýýý!!!!!!
sibirnaya Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 zeme neomezenych moznosti.. https://www.youtube.com/watch?v=N5FcA0G4ca4
Petr_123 Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 zeme neomezenych moznosti..Úplně slyším jeho vysvětlení na policajtech jak přišel k modřinám- "zmlátili mě myš, veverka a tvrdý sýr":-)
Návštěvník Kamil Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 zeme neomezenych moznosti.. Nejlepší na to je, jak mají záchvat smíchu v autě, ze kterého je to natočený.
warann Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Jednou sem jel s poloslepým kámošem někam a stavěli nás policajti. Povídám: Miloši, zastav, stavěj nás policajti. Miloš po 200m zastavil, zacouval a policajt se ho ptá: Pane řidiči, vy ste nás neviděl? A Miloš povídá: Viděl.Už zbývá jen toto:Zastaví chlap u ohrady se dvěma krávama. Chvíli kouká a pak si všimne místního maníka. Načež mu povídá:To jsou ale pěkné krávy.No hlavně ta černá, dostane se mu odpovědi. A ta bílá ne?No ta taky, ta taky A jestlipak dobře žerou?No hlavně ta černá.A ta bílá ne?No ta taky, ta taky A jak vám rostou?No ta černá, ta Vám roste.A ta bílá ne?No ta taky, ta taky A dávají hodně mlíka?No hlavně ta černá.A ta bílá ne?No ta taky, ta taky A jestlipak už měly telátka?No ta černá už měla.A ta bílá ne?No ta taky, ta taky.Chlap to nevydrží a říká místnímu: Poslyšte, mně připadá, že tý černý dost nadržujete.Místní na to: No, ta černá je totiž moje.A ta bílá ne?No ta taky, ta taky.
Lamiczka Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Tohle je moc http://youtu.be/FFWavoL7mNw
Návštěvník Ondra Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 "Frajej neumi vopect chleba, ty vole, a pozve si carodejnici" HUSTY
Stepi(c)k Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Vím, že se sem politika nemá tahat a taky nechci řešit obsah projevu, ani postavu "speakera" samotného.Jenom mi přijde smutné, že člověk který reprezentuje velkou spoustu lidí a vystupuje veřejně, nedokáže věnovat dostatek času přípravě přednesu. PS: pokud by to mělo zavdat podnět k jakémukoliv flamu ohledně politiky, tak prosím moderátory, aby to smazaly.
warann Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Proč flame? Vi vil vin, tejk it ísy. Docela jsem se nasmál, ačkoli je to vlastně smutný.
M10 Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 ...a to jsem si dodnes myslel, že moje english a výslovnost je hodně slabá Potěšilo
Locque Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 No ty vole :-/ A Velvet revolution in Czech republic je taky hezký...
Kat251 Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 ...ogar by už měl jít do normální práce.Ten se nikdy rukama nemůže uživit...
mrazik Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 No to je masakr. Úplně vidím před sebou ten fonetickej přepis ze kterýho to přednáší. A ta výslovnost. Asi má týčra z Indie.
mmuf Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Ten se nikdy rukama nemůže uživit...to je taky džouk.. rukama (pokud nebereme v úvahu hlasování..), ani hlavou (pokud by nezaskakoval za tympán ve filharmonii), možná tak hubou..
gougy Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 já teda nevím chlapi, ale prozatím musím smutně uznat, že uživit se, to mu jde - na AJ v jeho podání nemám doma dost psychoaktivních látek, takže si to nepustím.
Doporučené příspěvky