Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

zeme neomezenych moznosti..

Nejlepší na to je, jak mají záchvat smíchu v autě, ze kterého je to natočený.

Odesláno

Jednou sem jel s poloslepým kámošem někam a stavěli nás policajti. Povídám: Miloši, zastav, stavěj nás policajti. Miloš po 200m zastavil, zacouval a policajt se ho ptá: Pane řidiči, vy ste nás neviděl? A Miloš povídá: Viděl.

Už zbývá jen toto:

Zastaví chlap u ohrady se dvěma krávama. Chvíli kouká a pak si všimne místního maníka. Načež mu povídá:

To jsou ale pěkné krávy.

No hlavně ta černá, dostane se mu odpovědi.  

A ta bílá ne?

No ta taky, ta taky

A jestlipak dobře žerou?

No hlavně ta černá.

A ta bílá ne?

No ta taky, ta taky

A jak vám rostou?

No ta černá, ta Vám roste.

A ta bílá ne?

No ta taky, ta taky

A dávají hodně mlíka?

No hlavně ta černá.

A ta bílá ne?

No ta taky, ta taky

A jestlipak už měly telátka?

No ta černá už měla.

A ta bílá ne?

No ta taky, ta taky.

Chlap to nevydrží a říká místnímu: Poslyšte, mně připadá, že tý černý dost nadržujete.

Místní na to: No, ta černá je totiž moje.

A ta bílá ne?

No ta taky, ta taky.

Návštěvník Ondra
Odesláno

"Frajej neumi vopect chleba, ty vole, a pozve si carodejnici" HUSTY :D

Odesláno

Vím, že se sem politika nemá tahat a taky nechci řešit obsah projevu, ani postavu "speakera" samotného.

Jenom mi přijde smutné, že člověk který reprezentuje velkou spoustu lidí a vystupuje veřejně, nedokáže věnovat dostatek času přípravě přednesu.

PS: pokud by to mělo zavdat podnět k jakémukoliv flamu ohledně politiky, tak prosím moderátory, aby to smazaly.

Odesláno

No to je masakr. Úplně vidím před sebou ten fonetickej přepis ze kterýho to přednáší. A ta výslovnost. Asi má týčra z Indie.

Odesláno

Ten se nikdy rukama nemůže uživit...

to je taky džouk..  rukama (pokud nebereme v úvahu hlasování..), ani hlavou (pokud by nezaskakoval za tympán ve filharmonii), možná tak hubou..

Odesláno

já teda nevím chlapi, ale prozatím musím smutně uznat, že uživit se, to mu jde - na AJ v jeho podání nemám doma dost psychoaktivních látek, takže si to nepustím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...