wizard-ov Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Ten Smoljak kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Tak ten se fakt povedl! image.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 (upraveno) Marry Popins deathmetal Sem asi blbej, ale nejde mi to sem vložit jako video, tak alespoň takhle Upraveno 19. dubna 2015 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Jo to si občas pouštím - ten klip mne fakt nabíjí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 prisero, nekopiruj link, co ti youtube nabizi, ale zkopiruj normal adresu youtube dot co atd atp.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Můj dnešní sen: Byl jsem na návštěve doma u kamarádky z vejšky, koukali jsme na televizi, povídali si a v tom se přišel představit její otec. Povídali jsme o životě a zájmech, já že mám rád hodinky, on že taky, pak přišla řeč na Chronomag (kterej mi už leze i do snů) no a abych to zkrátil. Vyšlo najevo, že otec mojí kamarádky je Honza Manta (pozn. Uživatele honza.manta neznám a nikdy jsem neviděl) Divný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 No dceru mám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 ... a budeš dědeček... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 No dceru mám ... ...a moc pěknou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Třinecký útočník Polanský dostal pokutu za filmování. A Troška furt nic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 ...a moc pěknou...já jí ještě neviděl ...............jak to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Můj dnešní sen: Byl jsem na návštěve doma u kamarádky z vejšky, koukali jsme na televizi, povídali si a v tom se přišel představit její otec. Povídali jsme o životě a zájmech, já že mám rád hodinky, on že taky, pak přišla řeč na Chronomag (kterej mi už leze i do snů) no a abych to zkrátil. Vyšlo najevo, že otec mojí kamarádky je Honza Manta (pozn. Uživatele honza.manta neznám a nikdy jsem neviděl) Divný vem si dovolenou, zajeď si někam do tepla, odpočiň si.......Bude to lepší, uvidíš............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Docela úlet sen no. Na vysvětlení: Jedná se opravdu jen o kamarádku (bez výhod), takže "to" nepřichází v úvahu, ale sen je sen a tam se děje asi všelicos, jak je možné. Navíc nevím proč tam nefiguroval jiný uživatel fóra, kterého jsem třeba osobně viděl nebo s ním kšeftoval nebo cokoli... Navíc ani nejsem klasický prototyp uživatele chronomagu, mám momentálně jen jedny hodinky ale fakt je, že na tomto fóru zabiju každý den mraky času a proto se mi o něm už asi i zdá. Jak vidno, Honza Manta je zde taková autorita, že se dostane do snu v jakékoli podobě i začínajícímu členovi. Jinak Honzo, pokud se tvoje dcera jmenuje Katka, je z Prahy a ty máš pleš jako ten její otec ve snu, začnu se už opravdu děsit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Třeba jste se teď začali děsit oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Asi si zase budu muset dát nějaký gastrokolečko, pražský # 1 vypadá lákavě! http://www.tripadvisor.cz/Restaurant_Review-g274707-d7809974-Reviews-The_Pie_Shop_Diner-Prague_Bohemia.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Pleš nemám a Katku taky ne - nebo se zatím ke mně ještě žádná nehlásí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Pleš nemám a Katku taky ne - nebo se zatím ke mně ještě žádná nehlásí. Ono to třeba příjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky