Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Můj dnešní sen: Byl jsem na návštěve doma u kamarádky z vejšky, koukali jsme na televizi, povídali si a v tom se přišel představit její otec. Povídali jsme o životě a zájmech, já že mám rád hodinky, on že taky, pak přišla řeč na Chronomag (kterej mi už leze i do snů) no a abych to zkrátil. Vyšlo najevo, že otec mojí kamarádky je Honza Manta :D (pozn. Uživatele honza.manta neznám a nikdy jsem neviděl) Divný :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj dnešní sen: Byl jsem na návštěve doma u kamarádky z vejšky, koukali jsme na televizi, povídali si a v tom se přišel představit její otec. Povídali jsme o životě a zájmech, já že mám rád hodinky, on že taky, pak přišla řeč na Chronomag (kterej mi už leze i do snů) no a abych to zkrátil. Vyšlo najevo, že otec mojí kamarádky je Honza Manta :D (pozn. Uživatele honza.manta neznám a nikdy jsem neviděl) Divný :)

vem si dovolenou, zajeď si někam do tepla, odpočiň si.......Bude to lepší, uvidíš............ :lol2:

Odkaz ke komentáři

Docela úlet sen no. Na vysvětlení: Jedná se opravdu jen o kamarádku (bez výhod), takže "to" nepřichází v úvahu, ale sen je sen a tam se děje asi všelicos, jak je možné. Navíc nevím proč tam nefiguroval jiný uživatel fóra, kterého jsem třeba osobně viděl nebo s ním kšeftoval nebo cokoli... Navíc ani nejsem klasický prototyp uživatele chronomagu, mám momentálně jen jedny hodinky :lol2: ale fakt je, že na tomto fóru zabiju každý den mraky času a proto se mi o něm už asi i zdá. Jak vidno, Honza Manta je zde taková autorita, že se dostane do snu v jakékoli podobě i začínajícímu členovi. :clap:

Jinak Honzo, pokud se tvoje dcera jmenuje Katka, je z Prahy a ty máš pleš jako ten její otec ve snu, začnu se už opravdu děsit.... :eek:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...