Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Ta prsa ale vypadají docela pružně no ved pasty su pruzne, nie?!:-)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Že by?nekrofilny pedofil a alkoholik - obaja miluju vychladene dvanactky?!
MJ. Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 řek bych že to sem patří. Vyvolalo mi to na tváři úsměv, sice pak následovalo nevěřícné kroutění hlavou, ale berme tu první reakci jako hlavní.klasická politická přímá odpověď na otázku ohledně výše trestu pro doktora R.:Předseda lidovců Pavel Bělobrádek uvedl, že verdikt respektuje
vanderB. Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 řek bych že to sem patří. Vyvolalo mi to na tváři úsměv, sice pak následovalo nevěřícné kroutění hlavou, ale berme tu první reakci jako hlavní.klasická politická přímá odpověď na otázku ohledně výše trestu pro doktora R.:Předseda lidovců Pavel Bělobrádek uvedl, že verdikt respektuje a co měl říct? Psovi psí smrt? To už tu bylo. Todle naopak ukazuje respekt k moci soudní - on ze svý funkce nemá právo to komentovat...
VintageLover Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mechac Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Je to sice desne stare, ale narazil jsem na to nahodou, a pobavilo stejne jako kdysi:
vanderB. Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 co teď vymyslí? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mechac Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 hah tak to pomerne podcenili s temi 1000 liky
Sarka Farka Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Je to sice desne stare, ale narazil jsem na to nahodou, a pobavilo stejne jako kdysi:solidní kompilace : ))
JAJA Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Mě pobavil vzhled jednoho balkónu v centru Ostravy...Erby, lyže, kované zábradlí, májka, lustr se svíčkami a mnoho dalšího. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Mě pobavil vzhled jednoho balkónu v centru Ostravy... Splněný sen o chajdě, být ten balkon nad řekou....
travex Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 A ten byt bude útulná lovecký chata.
bobi Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 bobi - tak to uz sa uplne vidim, ako si kupujem pundusovky!
wizard-ov Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Ten balkón je šílený - vždycky na něj čumím jak jdu na pifko do Slezské...
JAJA Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Ten balkón je šílený - vždycky na něj čumím jak jdu na pifko do Slezské...Já jezdím kolem asi 10x denně, ale všiml jsem si až včera, když jsem šel kolem pěšky. A fascinovaně jsem si to prohlížel asi 5min.
martar Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Boží je ta vycpaná kuna nebo veverka nebo co to je, to bude takhle v exteriéru asi vážně lahůdka udržovat
Povidláček Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Odesláno 26. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Odesláno 26. července 2015 Matka řekne otci, aby poučil syna o sexu a prý nejlíp když mu to vysvětlí na motýlcích. Otec přijde za synem a říká: "Vzpomínáš si, synku, jak jsme byli nedávno v tom bordelu? Tak přesně tak to dělají motýli."
mondeo2 Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Odesláno 26. července 2015 Gde se stala chyba ??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky