Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jestli odmítá, znamená to že máte štěstí a ještě pořád u Vás neudeřily pořádný vedra...  :sweatdrop:

bulldog-on-ice.jpg

U starších baráků není marnej suterén, kde se teploměr ani v největších hicech nevyšplhá přes 15 - díky němu mám teď doma 25 i bez mražáku...

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Nazdar ludkovia...
Zase som tu...
No tento krat sa podelim o nieco, co tu este mozno nebolo, alebo bolo a presvihol som to...
Takze zacinam:
-inak pridam aj dake to-te emotikony, bo bez nich to jednoducho nejde.

Poprosim Vas sadnite si.
Je 10:45 miestneho casu, streda, vychodne Slovensko 70km od KE.
Moj problem: (je to v riti emotikon)
-celu noc som poriadne nespal, no rano to uz bolo na nevydrzanie a myslel som ze vylezem na stenu...(spiderman emotikon)
Strasne ma svrbela rit....ano viem nechutne....
-tak som si poskrabkal...(ulavilo sa mi emotikon)
A cuduj sa svetu po pri tom skrabkani sa analneho otvoru som nieco nahmatal....(nie nebolo to vyschnute hovno na chlpe po vcerajsom srani, ja som cistotny a rit si pravidelne holim a po kazdom sedeni na trone a pustani torpeda na hladinu si ju patricne vytriem vlhcenymi utierkami alebo sa umyjem) bola to taka ako gulicka hrachu a fakt to neprijemne svrby ci svrbi? 
-gramatiku nerieste.
Tak som zacal guuglit ze co to je...
?#?Zlatá? ?#?žila? (hemeroid emotikon)
Ach jaj...
To je v riti...doslovne.
Boli tam aj dajake obrazky a popis vzniku...
Takze bud som to dostal ako darcek za sedenie na studenom podklade, alebo je to podakovanie mojho tela za-to ze sa tak o seba staram a doprajem si vydatne mnozstvo sladkosti, az ma z toho zapeka (porod a-la hovno na svete emotikon) a ritna diera ( kakáčik) vypovedala sluzbu...
Nedalo mi pokoja a musel som sa na to pzriet.
Spravne!
Ano...nahliadol som si prvy raz do riti...zatial som chlapsku este nevidel, len zensku...(jdu blejt emotikon)
Zaujimave....(poblil som sa emotikon)
Ste ma mali vidiet ako vsemozne som sa snazil sa na to pozriet...
Pouzil som fotoaparat mobilu no netrafil som dieru...(netrafil emotikon)
Skoda ze mam notebook v oprave, bo inak by som pouzil USB kabel....(IT-ckar emotikon)
Nie!
-vy hovada....nie sturit si ho do riti....mal som na mysli prepojit mobil s notebookom za pouzitia hlavnej kamery mobilu na obrazovke notebooku...(sa vyznam emotikon)
Smola....
Tak sup gate dole a zrkadlo....(perverz emotikon)
To teda boli polohy....mozno som vymyslel i aj nove...(neue kama-sutra emotikon a-la ash suprise emotikon)
Ale podarilo sa....
Takze uz viem co tam mam....je to dost male (nie vtacik vy hnupove) ten pupak...
Nakolko si holim i gulky bolo to dost obtiazne, bo ma oslepovalo odraz svetla z nich a to si uch nelestim...(sa o seba staram emotikon)
No riadne mam strach, ze mi z toho narastie tretia polka rite...
Az tak velmi ma to svrbi ze mam sto chuti sadnut si na zem a tahat sa po zemi na prednych ako pes....(havo emotikon feat hneda ciarka na koberci emotikon) ale to mi asik nepomoze...(utrel som hubu emotikon, vlastne rit emotikon)
Mam v plane zajst za svojou doktorkou, ale ordinuje len v poobede od jednej.
To bude trapas...ako jej to poviem neviem....(zmiesane pocity emotikon)
Dobry den pani doktorka...ma svrbi rit a asi mam zlatu zilu....
-no mlady scahni gace ze sa ti na to kuk...(nechcel by som emotikon)
Inak som uz bol aj v lekarni si na to nieco pytat...
Bola tam krasna mlada baba....blondynka...
Ale narovinu som vypotil ze si nieco prosim na tu ,,zilu'' (strasne som sa hambil emotikon)
-a chcete kremik alebo čipky do zadku? (vypulil som oci emotikon)
-a krvaca Vam to? (minutka ticha emotikon)
-nie nekrvaca ale to svrbenie je neznesitelne...(pravda emotikon)
Vylozila mi tam 5 druhov kremikov, nakolko capiky som odmietol....
Som si vybral ten najdrahsi...len 5,93?.
-dufam pomoze....
+hodim foto....
Som precital to-ten one pribalovy letak....dva krat denne aplikujte pomocou pribaleneho nadstavca....(co ti jebe? emotikon)
Kokso....ja si to len natriem....ved je to povrchove....si do riti nemienim strkat minivybrator....(seximashine emotikon)
Jaj....fuj....kokso...

A este dnes mam termin aj na TATTOO...ta dufam tam posedim tie dve hodinky, kym ma vykeruje...
Ale najradsej by som mal nanho poziadavku ci nahodou nema nejaku ,,špécsi'" stolicku s dierou, aby som sa mohol popripadne poskrabkat...
Aj ma napadlo ze by ma mohol kernut na hajzli, sediac na hajzlovej myse...ale to nieje sterilne prostredie...(som sa riadne zamyslel emotikon)
Ach jaj....mam ja ale starosti...

Inak touto cestou ma napada, ze ked uz mam to-tu zlatu zilu, ta kaslat (kuckuc emotikon) na navstevu odbornika a srat si to do mesta smer zlatnictvo....
Sak mozno zbohatnem a nabalim si tu babu co chce bohateho chlapa....(macher emotikon)
Vsak napokon som fesak, vysoky, zelene oci...
V hlave toho vela nemam....ale prachy su prachy...(a zivot taky kratky emotikon)
Sak ne?
-no taze slecinka co si pisala to priznanie, daj sem svoj lajk alebo komment a ja uz si ta najdem....

Asi tolko ludkovia....
Ano viem bolo to dlhe, ale gratulujem Vam ked ste dosly az sem.
Za gramatiku sa nehnevajte, ja ju k povolaniu stolara nepotrebujem, staci ze viem citat stavebne vykresi a robit rukami....
Pa a prijemny den...

11750662_388613994671518_584542827253607

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Todle posledni asi nechapu. Co to je za bojbend?

to je jedno... vsetky su superuzasne! :lol2:

Tomas - dobry bordel!

Odesláno

Na fuseklích v sandálech není nic česky klasického, to se nosí po celém světě, prostě jak to komu vyhovuje. Jen u nás z toho pár tydítů vytváří nějaký umělý paproblém.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...