Tomas_2002 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Myslím, že nás je tady víc, co máme pocit, že jsme po stejné kalbě
laskajefajn Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Ženská si objedná do bytu montovanou skříň. Přijedou, namontujou, žena zaplatí, odjedou. Najednou projede pod okny tramvaj a skříň spadne. Co teď? Manžel není doma, tak skočí pro souseda, ať jí pomůže. Soused zvedne skříň a připevní ji vrutama ke zdi. Projede tramvaj a skřín zase spadne. Soused říká: "Víte co, já to přimontuju, vlezu do skříně a kouknu, kterej vrut povoluje první, a tam pak dám větší." Žena souhlasí a že půjde zatím postavit na kávu. V tom se vrátí manžel, vidí na stole prostřeno pro kávu a novou skříň. Otevře ji, tam soused. "Co tu děláte, sousede?" zařve. Soused se zamyslí a pak povídá: "Víte co, dejte mi rovnou přes hubu, protože když vám řeknu, že tu čekám na tramvaj, tak mi stejně neuvěříte."
Hasňa Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Nejsem v tom moc zběhlej páč kvádra jdou mimo mě, ale neměl by mít ten spodní knofl rozeplej? Jo, taky me to hned bouhlo do oci. O to si klukum taky slo. Predpokladam. Jinak je to skvele sedmdesatkove retro. Na kamaradovy svatbu si nic vice cool neumim ani predstavit. Na rozdil od toho uchyla v polobotkach.
Tondaa73 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 (upraveno) Novinky.cz: TEPLÉ POČASÍ UTNE AŽ VÍKENDOVÉ OCHLAZENÍ. dále v článku: Výhled na víkend slibuje počasí se zvětšenou oblačností. Na množství srážek i teplotách se numerické modely prozatím rozcházejí. Upraveno 12. června 2017 uživatelem Tondaa73
LovecK Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 No nevim, predpoved pocasi me takhle nikdy nerozseka, i kdyby trakare padaly... Jo a oprav si ten citat: Quod dubites, ne feceris. V originale carka byt nema, ta je v ceskem prekladu...
leebauer Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 . Na množství srážek i teplotách se numerické modely prozatím rozcházejí. Pro mě je teda tahle věta srandovní dost.Ale já se směju asi lecčemu.
JaRooN Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Vy mě taky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tondaa73 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Pro mě je teda tahle věta srandovní dost.Ale já se směju asi lecčemu.Někde jsem již před lety četl, že předpověď 7 dní dopředu je pade na pade...a tady se krásně odkopali.
leebauer Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Někde jsem již před lety četl, že předpověď 7 dní dopředu je pade na pade...a tady se krásně odkopali. No tak snad bude nad nulou.
wizard-ov Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Vy mě taky... sunshine.jpgHele ,ten Sunshine bude asi nějaká franšíza neboco... V Ostravě chodím taky do Sanšajnu. Sympatická paní Li dělá ty nejlepší smažené kočky na Moravě. Vždycky se mne zeptá "neco pití?" a potom "sedni" . Musím říci, že je to ale fakt multilingvistka - už jsem ji slyšel mluvit korejsky, vietnamsky, anglicky, italsky a česky....a to tam chodím občas (když mám chuť na kočky)
JaRooN Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 (upraveno) Hele ,ten Sunshine bude asi nějaká franšíza neboco... Tak to netuším. Tady je to v Táboře v obchoďáku a kvalita jako nic moc. Občas v časové tísni tam manželce koupím nudle do práce a přinesu jí je (ona dělá v tom samém obchoďáku v suterénu a mají zákaz jít nahoru...), ale i ty nejsou nic moc... Upraveno 12. června 2017 uživatelem JaRooN
Thomas Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 V TV byla pani co jezdí nakupovat s X5 výhodně do Žitavy. Na týdenním nákupu ušetří 200 - 300 Kč.Moc vtipný to neni, ale kam to dát, že.Proto jezdi v X petce..:-)
leebauer Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Podle mých letmých výpočtů bude mít za 100 let na novou X5.To de-né?
tommas4 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Průměrně spoří 250 týdně, takže na nejlevnější X5 bude mít uspořeno za 130 let. Řikejte mi numbernazzi, to je moje právé jméno
leebauer Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Já jak neustále řeším svojí váhu,tak mi všechno vychází o dost míň.130 let už je dost.Těch 100 by ještě šlo.
roland0 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Za 100 let už nekoupí ani ojetou X5. Dále si dovoluji upozornit na inflaci, ropnou krizi, atd..
leebauer Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Ale kdyby ušetřila týdně 300 - to už by bylo jiný kafe.To by tu X5ku měla dřív né? Doufám že to tentokrát počítám dobře.Vono už je taky dost hodin.
Doporučené příspěvky